• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgililer günümü kutlayan kaynana:)

yavuzunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
102
98
13
38
Merhaba arkadaşlar dert yada sorun değil sadece şaşırdım paylaşmak istedim az önce KV aradı ve sevgililer günümü kutladı ne cevap vereceğimi de şaşırdım kaldım :))

Benim kaynvalidemde kutladi telefonda bnde Sağol dedm lafı değiştirdim. Gereksz ve saçma geldi bna cnku ben kocmla sevgililer günü kutlamam hediye de almayz. Başka günler alırız .

Doğumgününü falan olsa hadi neyse anlarim da sevgililer günü ne yanı :)) perşembe bir saatliğine gittiğimde bile beni sınır etmeyi başaran biri bugün bunu yapınca sasirdim

Doğumgününü falan olsa hadi neyse anlarim da sevgililer günü ne yanı :)) perşembe bir saatliğine gittiğimde bile beni sınır etmeyi başaran biri bugün bunu yapınca sasirdim

Ya bu kv ler yok mu bizi dumur etmeyi her şart koşul gün ve saatte nasil beceriyolar arkadas!
Sanat ya valla büyük sanat kv lik !
Ben olsaydim
Annecim tesekkur ederim iyiki oglun benim sevgilim olmus deyip ebru yasarin "seni anan benim icin doğurmuş" sarkisini da kendisine armagan ederdim. E birazda o dumur olsun.
( bu gece hayal gücüm cok kuvvetli... icimden gecen lakin kv ye karsi icraata geciremedigim seylerden bi ornek daha ):KK53:

benim kaynana geçen sene erkenden gelip kocan sana ne hediye aldı demişti, bende bişey almadı biz kutlamıyoruz demiştim, yok yok almıştır birşey atma şimdi, söyle yav nolacak diye sıkıştırmıştı. işte böyle gereksiz bi karı.
Yorumunuza sesli güldüm :D gereklisi var mı zaten o türün

Az önce kaynanamın yaptığı eylem. Çok saçma değil mi yaa? İçimden kocanı arıyacaktın yanlış oldu heralde dedim ama dışa vuramadım. :110:

Back
X