sevgililer gününde ne hediye almak istersiniz?

Bilemedim şimdi. Çok şey isterim hediyelere bayılırım:KK49: Ama sevgililer gününde hediye almıyoruz birbirimize :110:

Siz ona arada bir hediye alın o huyu edinip size arada bir kendiliğinden hediye alacaktır
Ben ona hep alırım ya özel günlrrdd masa falan hazırlarım ama onun hiç aklına gelmez :KK61:sevmez söyleyincede askım niye benden bekliyorsun istediğin birsey varsa söyle der bi anlatamadım hediye mantığını :mad:

O guzel koluna taktigi saati versin :KK200:

Benimki o günlerde hediye almayı sevmez. Ama iki hafta önceden hediyem geldi. Elbise almış :)

sevgililer gününü kutlamıyoruz
kapitalist sistem günlerinin hiç birinin kutlamıyoruz daha doğrusu ama normal bi günde bana mesela deseki sana 500 tl lik kitap alışveriş çeki veriyorum doldur sepetini hepsini alcam yada güzel bi kol saati
yada şey beni sevdiğim çantacıya götürse ne istiyosan al dese mesela:)
çiçek olarak da yazın ayçiçeği severim kurumamaış yaş ay çiçeği yada papatya , kasımpatı yada favorim bonsai ağacı:)

Sevgilililer günü hediye etmek isteyenler

Eklentiler

• IMG-20150615-WA0004.webp
    IMG-20150615-WA0004.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20160130_152230.webp
    IMG_20160130_152230.webp
    22 KB · Görüntüleme: 30
  • imgres.webp
    imgres.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • FB_IMG_1447182280230.webp
    FB_IMG_1447182280230.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 25
Bugüne kadar hiv bir sey almamis olan sevdiğiim bu sefer alyans alacak inşallah ♡♡♡ :)))

İstediğim şeyi sipariş versem o da alsa çok sevinirim. Hem ihtiyacım hem beğendiğim şey olmuş olur:KK70:

Bu aslında sabunun kendisinden kaynaklı olabilir buharlaşmış oluyor su oluyor sa üzerinde banyo zamanımızda dışarıya alın her seferinde banyodaki buhar gidene kadar koymayin sabun bazindan oluyor aslında birde sıcak yerde küçülme yapar diye duymuştum ben banyomda kullanıyorum amahhiç bir sıkıntı olmuyor duş zamanıızda temiz hava girene kadar içeriye koymayin bazen bu sorunla karşılaşıyoruz daha ayrıntılı birşey yapilirmi şuan bilmiyorum

Back
X