Sevgilim çizdiğim portreyi yırttı

Normal bir fotoğraf değil bu, kadının emeğiyle yaptığı bir şey. Her şeyden evvel emeğe saygısı olmalı ne olursa olsun aldatmış mı anasına küfür mü etmiş konu sahibi? Doğru olan, diğer hatıra eşyalarla geri vermesiydi. Konu sahibi ne yaparsa yapsın diye düşünebilirdi. Yarın öbür gün sizin de emeğinizle yaptığınız bir şey bir kavgada paramparça edilse hoşunuza gider mi? Neyse, aynısını yaşarsanız ancak değersizlik, saygısızlık hissini yaşarsınız.
Geri mi versin 🤣 pardon ben konu sahibinin yaşına bakmadım. O dediğiniz lise yıllarında oluyor. Bunun değersiz hissettirmekle hiç alakası yok bitmiş gitmiş bir ilişkinin ardından napacaktı? ay bunu emeğiyle yapmış geri vereyim mi diyecekti? Konu sahibide herhalde çerçeveletip odasına asardı. Bitmiş bir ilişkinin ardından eşyaların yok edilmesi kadar olağan bir şey yok. Boşuna konu sahibini gaza getirmeyin.

Şimdi şöyle ikinizin portresiymiş. Ayrılmışsınız. Bende ayrıldığım kişiyle olan fotoğrafları portreleri barındırmak istemezdim. Bu durumda el emeği olması olayı değiştirmezdi bende. Neden ayrıl barış yapıyorsunuz bu dinamiğe odaklanın bence
Aaa olur mu el emeği diye saklaması lazım 🤣🤣

Hahhah bu çok sert bi ifade olmaz mı 😅Akrep etkili falan mısınız 😅
Yok değilim :) boğa etkili ikizlerim aslında :) şaka yaptım ya böyle bir şey tabii ki yapılmaz ama şunu net yapardım öyle bir çizim yapardım ki kağıda yırtılmış efekti vererek ve bunu hediye ederdim :)

Back
X