- 22 Kasım 2010
- 11.297
- 20.231
- 598
- Konu Sahibi blackwiccan
Böylesine sadece bi pasta alırım. O bile fazla da neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahshMadem black bir Wiccansın. Bir voodoo bebeği yap da neşeni bul. Bu herife maksimum çaba bu olmalı.
Emeği yok sayarak yırtıyorsa hiçbir şey almazdım. Gerçi ben bu tarz hareketleri olan biriyle barışmazdım da. Şunu asla unutmayın kendi değerinizi siz belirlersiniz.Daha önce doğum gününde ona çizdiğim portreyi ayrıldğımız için yırttı.Çok üzülmüştüm.Barışınca pişman olup birleştirdi portremizi çerçeveye geri koydu.Yeni doğum gününde ne yapmalıyım ? Sıradan bi hediye mi almalıyım yoksa özel bişey mi yapmalıyım?
en azindan el emegine saygisi olmaliydi kizinca ortaligi dagitan degerli esyalari cope atan veya daha kotusu yirtan insanlarin saglikli olduklarini dusunmuyorum deger vermiyorsa daha fazla ozel bi hediye yapma veya alma benceDaha önce doğum gününde ona çizdiğim portreyi ayrıldğımız için yırttı.Çok üzülmüştüm.Barışınca pişman olup birleştirdi portremizi çerçeveye geri koydu.Yeni doğum gününde ne yapmalıyım ? Sıradan bi hediye mi almalıyım yoksa özel bişey mi yapmalıyım?
Önce ağzını yırtın güzelce sonra iki çift çorap hediye edin.Yani benimde o günden bi kinim var.Kafam karışık
![]()
Ayrıldığınızda yırtması gayet normal değil mi? Napacaktı eski sevgilimden hatıra diye saklayacakmıydı?Daha önce doğum gününde ona çizdiğim portreyi ayrıldğımız için yırttı.Çok üzülmüştüm.Barışınca pişman olup birleştirdi portremizi çerçeveye geri koydu.Yeni doğum gününde ne yapmalıyım ? Sıradan bi hediye mi almalıyım yoksa özel bişey mi yapmalıyım?
Yırtmasana gerek yok. Belli ki bir öfke anında artistlik olsun diye liseli aşık gibi triplere girmiş. Belli ki öfke problemi de var. Böyle biriyle ayrıl barış ilişki de yaşanmaz.Ayrıldığınızda yırtması gayet normal değil mi? Napacaktı eski sevgilimden hatıra diye saklayacakmıydı?
Hiç alakası yok, bitmiş gitmiş bir ilişkinin ardından nasıl yok ettiği değil önemli olan, yok ettiği. Gayet sakin yırtmışta olabilir illa öfkeli olması gerekmez.Yırtmasana gerek yok. Belli ki bir öfke anında artistlik olsun diye liseli aşık gibi triplere girmiş. Belli ki öfke problemi de var. Böyle biriyle ayrıl barış ilişki de yaşanmaz.
Normal bir fotoğraf değil bu, kadının emeğiyle yaptığı bir şey. Her şeyden evvel emeğe saygısı olmalı ne olursa olsun aldatmış mı anasına küfür mü etmiş konu sahibi? Doğru olan, diğer hatıra eşyalarla geri vermesiydi. Konu sahibi ne yaparsa yapsın diye düşünebilirdi. Yarın öbür gün sizin de emeğinizle yaptığınız bir şey bir kavgada paramparça edilse hoşunuza gider mi? Neyse, aynısını yaşarsanız ancak değersizlik, saygısızlık hissini yaşarsınız.Hiç alakası yok, bitmiş gitmiş bir ilişkinin ardından nasıl yok ettiği değil önemli olan, yok ettiği. Gayet sakin yırtmışta olabilir illa öfkeli olması gerekmez.
Ben başka bir şey düşündüm. Pahalı ve kendinin almadığı veya alamayacağı bir hediye verseydiniz onu da kırar mıydı ? Sizin özeninizi anlamayan verdiğiniz kıymeti bilmeyecek biri bence ve fazla kıymet vermeyin ben olsam hiçbir şey almam sadece kutlarımDaha önce doğum gününde ona çizdiğim portreyi ayrıldğımız için yırttı.Çok üzülmüştüm.Barışınca pişman olup birleştirdi portremizi çerçeveye geri koydu.Yeni doğum gününde ne yapmalıyım ? Sıradan bi hediye mi almalıyım yoksa özel bişey mi yapmalıyım?
Recep İvedik portresi geldi aklımaKendinizin nah çeken portresini yapıp verebilirsiniz![]()
Direkt onu çerçeveletip versin hattaRecep İvedik portresi geldi aklıma![]()
Olur valla bence neden olmasınRecep İvedik portresi geldi aklıma![]()