Sevgililer gününden gereken ilgiyi ve sevgiyi göremedim

denizmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
35
2
36
Konya
sevgililer gününden gereken ilgiyi ve sevgiyi göremedim bugün sevgilier günü ama o çok yoğun bir iş temposuna sahip biri ...dün izinliydii çok yorgunum diyerek görüşemeyiz dedi bende ona sevgililer günene hediye almıştım mutluydum ama tabi bana karşı davranışları olumsuzluk görünceye kadar ...
neden görüşmedin dedim canım sıkkın diyerek geçiştirdi.. ailesinden dolayı bir sorunda yaşamaktayız çünkü ciddi niyetle başladık ama ailesi görücü usuluyla evlenmesi için ona baskı yapıyor oda ben evlenmiyeceğim diyor bana sen olursan olursun felan ama şimdi neden bana böyle ilgisiz davranıyor çözemedimm istemiyorsan gidebilirim bile dedimm.. mutlu değilimm ne yapabilirim kızlar akıl verin bana çok mutsuz hissediyorum kendimiii...:58:

canım bence sevgililer günü değil sizin asıl sorununuz ailesi. bazı şeyleri çözemezseniz boşwer bugünü her gün seni ilgisiz bırakacaktır.

sorun için mücadele etmek için zaman istedi ama o zaman ne zaman kesin olacağı bile belli değill birde böyle ilgisiz davranınca istek bile kalmıyor ...ben elimden geldiğince onu kırmamak için çaba sarfediyorum..bir sevgilim var bile diyemiyorum yanımda göremiyorum onu:50:

bence bu günü önemsemeyin kızlar takılıcak bi durum değil..:93:

arkadaşında dediği gibi senin sorunun sevgililer günü değil ailesii...:25: bencede önemsenecek bi gün deil.aşkın günümü olurmuş saçma...ama ben dün akşam görüştüm her yıl o bana hediye alırdı ben almazdım bu senede gönlümden koptu balık aldım çok şekerr :17: ama o benimkini kutlamadı bugünde öle sevgililer günün kutlu olsun die saçma bi lafta etmedi :9: bende sorun etmedim.....valla doğum günümle evlenince evlilik yıldönümümüzü kutlasın başka bişi istememm :49:

Back
X