Merhaba...Yaşın kaç bilmiyorum ama aşkla ilgili düşüncen çok güzel.Her insan ilişkilerinde farkli ifade eder sevgisini,senin arkadaşın biraz cıvıklıktan yana anladıgım kadarıyla.Eger olgun biri olsaydı nezaman nerde nasıl davranıcagını bilirdi en azından sen yanlarındayken.Sen onlara göre daha olgun,daha düşüncelisin ki rahatsız hissediyosun yanlarında kendini..Çok takılma boşver,buluştugunuzda çok rahatsız olursun kalk yanlarından,bi iki kereden sonra anlarlar belki.
Merhaba canim. Iki sevgiliyle beraber cok fazla gezersen gercekten fazlalik gibi hissedersin hatta zaten oyle de olursun. sevgili sevgilisini tabi ki opmek, koklamak, sarilmak vs ister ve eger sen yanlarindaysan, 1 yapmadilar, 2 yapmadilar, ama onlarda insan aralarinda cinsel bi cekim var yaparlar yani (=
Ben en yakin arkadaslarimin sevgililerini cok az gormusumdur. Ciftlerin yalniz birakilmasindan yanayim sahsen, ki bende sevgilimle yalniz kalmak isterim. Neyse oyle iste (=
baskaları varken cok sırnaşık davranılmasına bende karsıyım
ama bence sız cok fazla onlarla takılmayın arada bir gıdersenız ok ama her zaman her zaman yanlıs bence...
1:Toplum içinde sevgilisiyle fazla samimi olmasından rahatsızlık duymana hak verebilirim,ben olsam ben de rahatsız olurdum fakat madem başka erkekler ilgi gösterdiğinde de aynı şekilde davranacak kapasitede biriyse neden arkadaşlık yapıyorsun?Madem bu durum seni rahatsız ediyor sosyal hayatta bu arkadaşınla görüşmeme tercihin var.Kaldı ki samimi arkadaşım diyorsun,bu anlamda tasvip etmediğin birine nasıl ''samimi arkadaşım'' sıfatı kullanabiliyorsun? Üstelik kimse beni çağırmaz mantalitesiyle sırf arkadaş ortamı yapabilmek için kendine uygun olmayan biriyle arkadaşlık yaptığını söylüyorsun sonra da kalkıp ''benim sevgi aşk anlayışım basite indirgenemeyecek kadar özel'' diyorsun.senin sevgi ,aşkın basite indirgenemeyecek kadar özelse dostluğun ya da arkadaşlığın neden basite indirgenecek düzeyde?hepimiz sevgi aşk çocuğuyuz ve hepimiz de bir şekilde dokunularak dünyaya geldik.Dokunmak demek sevmemek mi demek aşık olmamak mı demek? senin o aşk sevgi dediğin şeylerin özünde yatan şey cinsel dürtülerimizdir yoksa ne diye el ele ufak da olsa dokunma gereği hissedelim..Bakalım öyle uzaktan bir birimize ot gibi...ayrıca sevgiyi aşkı özel kılan şey dokunmak ya da dokunmamak değildir hissettiğin şeydirHERKESE SELAMLAR :) Ben anlatAcağım konu hakkında yorumlarınızı almak düşüncemin sizlere göre doğru mu yanlış mı olduğunu öğrenmek istiyorum. 2 çift arkadaşım var bir yere gitdiğimizde birbirleriyle ilgileniyorlar yok dürtüşüyorlar yok birinin kucağına diğeri yatıyor falan bunlar beni genelde rahatsız eder çünkü çocuğun ne kadar çok sevdiğini bilsemde kız onu o kadar sevmiyor başka erkekler ona yakınlık gösterdiğinde de aynı şekilde davranabilecek kapasitede birisi neyse herkes kendinden sorumlu (benim aşk sevgi anlayışım basite indirgenmiyecek kadar ÖZEL dokunarak değilde özüyle kalbiyle sevginin olması gerekEN yüce ve özel bir duygu ) ben bu arkadaşların içinde olduğum zaman sanki orada fazlalık gibi hissediyorum yakın arkadaşım olmasa beni kimse çağırmaz onun sayesinde onlarla geziyorum falan düşününcede kendime acıyor fazlalık ve önemsiz hissediyorUM çok oldu ya burda bana gerek yok onlar bensiz iyiler olmuşum olmamışım farketmez diyorum YORUMLARINIZ ?
1:Toplum içinde sevgilisiyle fazla samimi olmasından rahatsızlık duymana hak verebilirim,ben olsam ben de rahatsız olurdum fakat madem başka erkekler ilgi gösterdiğinde de aynı şekilde davranacak kapasitede biriyse neden arkadaşlık yapıyorsun?Madem bu durum seni rahatsız ediyor sosyal hayatta bu arkadaşınla görüşmeme tercihin var.Kaldı ki samimi arkadaşım diyorsun,bu anlamda tasvip etmediğin birine nasıl ''samimi arkadaşım'' sıfatı kullanabiliyorsun? Üstelik kimse beni çağırmaz mantalitesiyle sırf arkadaş ortamı yapabilmek için kendine uygun olmayan biriyle arkadaşlık yaptığını söylüyorsun sonra da kalkıp ''benim sevgi aşk anlayışım basite indirgenemeyecek kadar özel'' diyorsun.senin sevgi ,aşkın basite indirgenemeyecek kadar özelse dostluğun ya da arkadaşlığın neden basite indirgenecek düzeyde?hepimiz sevgi aşk çocuğuyuz ve hepimiz de bir şekilde dokunularak dünyaya geldik.Dokunmak demek sevmemek mi demek aşık olmamak mı demek? senin o aşk sevgi dediğin şeylerin özünde yatan şey cinsel dürtülerimizdir yoksa ne diye el ele ufak da olsa dokunma gereği hissedelim..Bakalım öyle uzaktan bir birimize ot gibi...ayrıca sevgiyi aşkı özel kılan şey dokunmak ya da dokunmamak değildir hissettiğin şeydir
canım sevgililerin yanında üçüncü kişi olmak herkesin nefret ettiği birşey hele ki bu kişiler samimi arkadaşların değilse. samimi arkadaşlarında bile bir oturursan beş oturmazsın ya da sorarsın. onlardan böyle bir teklif gelirse oturursun vs vs.
benim tavsiyem hele ki çantanı da getirmişsin gibi cümlelerden sonra arkadaşımla sevgilisi varken oturmaman yönünde olur. arkadaşınla konuşursun vs ama yanlarında oturmazsın. otursan da hemen kalkarsın. üni.de okuyorsan insan bir sürü arkadaş edinebiliyor zaten. arkadaşın, sevgilisi ve hareketlerine fazla takılma. kimi aşkını herkese göstere göstere yaşar kimi de daha özel yaşar...
yok çanta lafını bana söylemediler nette okudum öyle konuşmalar olabiliyormuş Kırmayan yorumunuz için çok teşekkür ederim herkes üstüme gelir gibi olunca kötü bir insan mış gibi hissettim kendimi tekrar teşekkürler :)
yanlış okumuşum ben de sanırım. yorumlarda normaldir, herkes kendi bakış açısına göre yazıyor ama okuduğum kadarıyla arkadaşın hakkındaki düşüncene tepki göstermişler, hepsi bu. ayrıca önemli değil canım, yardımcı olabildiysek ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?