- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
kızlar benim henuz 1 yıllık ilişkim var. inşallah evlilik düşünüyoruz fakat henüz şartlar buna uygun değil.. okul, iş, askerlik vs.. ben şunu merak ediyorum 4 -5yıl flört döneminden sonra sağlıklı evlilikler oluyor mu. ben kesinlikle inanıyorum olacağına hem yeteri kadar birbirimizi tanımış oluyoruz..hemde her seyimiz tamamlanmis kendi ayaklarimiz ustunde duracagimiza inanarak evlenmis olacagiz. ama 5 yil kadar bi sure çok mu, etrafımdan sürekli cok uzun sıkılıırsiniz daha evlenmeden birbirinizden gibi seyler duymaktan sıkıldım.. siz neler düşünüyosunuz
DAHA çok erken değil mi evlilik düşünmek icin sence de..
Ben bu sebeple 5 yıllık ilişkimi bitirdim.kızlar benim henuz 1 yıllık ilişkim var. inşallah evlilik düşünüyoruz fakat henüz şartlar buna uygun değil.. okul, iş, askerlik vs.. ben şunu merak ediyorum 4 -5yıl flört döneminden sonra sağlıklı evlilikler oluyor mu. ben kesinlikle inanıyorum olacağına hem yeteri kadar birbirimizi tanımış oluyoruz..hemde her seyimiz tamamlanmis kendi ayaklarimiz ustunde duracagimiza inanarak evlenmis olacagiz. ama 5 yil kadar bi sure çok mu, etrafımdan sürekli cok uzun sıkılıırsiniz daha evlenmeden birbirinizden gibi seyler duymaktan sıkıldım.. siz neler düşünüyosunuz
bunun süreyle değil karşındakinin birbiriniz için doğru insanlar olup olmamanızla alakası var. Sıkılacak insan 2 ay sonra da sıkılır.
Ayrıca şuan kendi kendine gelin güvey oluyor gibisin. Daha önünüzde çok zaman var diye ayrılacak mısın çocuktan. Dur bakalım zaman neler getirecek neler yaşayacaksınız henüz bilmiyorsun
bu siteden ve arkadaş çevremden gördüğüm kadarıyla uzun metrajlı ilişkilerin pek çoğu ayrılıkla sonlanıyorkızlar benim henuz 1 yıllık ilişkim var. inşallah evlilik düşünüyoruz fakat henüz şartlar buna uygun değil.. okul, iş, askerlik vs.. ben şunu merak ediyorum 4 -5yıl flört döneminden sonra sağlıklı evlilikler oluyor mu. ben kesinlikle inanıyorum olacağına hem yeteri kadar birbirimizi tanımış oluyoruz..hemde her seyimiz tamamlanmis kendi ayaklarimiz ustunde duracagimiza inanarak evlenmis olacagiz. ama 5 yil kadar bi sure çok mu, etrafımdan sürekli cok uzun sıkılıırsiniz daha evlenmeden birbirinizden gibi seyler duymaktan sıkıldım.. siz neler düşünüyosunuz
Ben kendi tecrübemden bahsedecek olursam nişanlımla 20 yaşımda ilişkiye başladık 4 yıldır birlikteyiz. Nasip olursa düğünümüz eylülde. Şuanda da asker yolu bekliyorum. Gideli 1 hafta olmasına rağmen hasretle yanıyor içim. Yanımdayken de buluşacağımız saatleri iple çekiyorum her buluşmamız ayrı bir heyecan mutluluk kaynağı benim için. Öyle kırk yılda bir buluşuyoruzda sanmayın 2 günde bir buluşuruz ama 2 gün görüşmemek bile uzun bizim için. Siz zaten 1 yıldır birlikteymişsiniz kısa bi zaman değil bu sürede ilişki kendini belli etmiştir, gelecekte nasıl olacağına dair bi fikir vardır kafanızda.kendimi yanlış ifade ettim sanırım kusura bakmayın... sizler sıkılırsiniz deyince ayrılacağm yok ve kendi kendime gelin guvey olduğumda bu aralar etrafımda bu muhabbet cok döndü bende tecrübelerinizi merak ettim...sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?