- Emoji Skoru
- 1.263
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi ebrulimm3232
Onuda ona soruno halde neden bu kadar zaman geçiriyor? çelişkili bir durum benim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onuda ona soruno halde neden bu kadar zaman geçiriyor? çelişkili bir durum benim için
sorduğumda diğer yorumlarda belirttiğim açıklamaları yapıyor. enerjisini ve dikkatine vermesi gereken daha önemli bir konusu olduğunu o da işiOnuda ona sorun
Aaa işi senden önemli değilsorduğumda diğer yorumlarda belirttiğim açıklamaları yapıyor. enerjisini ve dikkatine vermesi gereken daha önemli bir konusu olduğunu o da işi
bu konuları geçtiğimiz dönemlerde çok konuşmaya çalıştım. ama bir yere varamadık ya da o herhangi bir davranışını değiştirmedi, aynı şekilde bahanelerini deAaa işi senden önemli değil
Böyle ilişkide ne bilim gerek yok gibibu konuları geçtiğimiz dönemlerde çok konuşmaya çalıştım. ama bir yere varamadık ya da o herhangi bir davranışını değiştirmedi, aynı şekilde bahanelerini de
zaten genelde hep aynı cevapları alıyordum. son zamanlarda bazı şeylerden geri durduğumu farketmiş olacak ki tabii sonsuza kadar böyle gizlenmeyeceğiz her şeyin zamanı var gibi aynı açıklamanın laciverdini yaptı.Yazdıklarınızdan anladığım sizin boşlukta olduğunuz anı yakalamış ve bugüne kadar sürdürmüş gibi geldi bana. Şimdi ilişkide olması gerekenleri sorgulama aşamasına geçtiğiniz için size mantıklı cevaplar veremiyor sanki. El ele tutuşmak için kıta değiştirmenin tek bir sebebi vardır “yan yana görünmemek” başka cevap aramaya gerek yok malesef …
bu kadar kısa sürede bir insanın değişebileceğini düşünmezdim ama artık aynı şeylere heyecan duymadığımızı planlarımızın genelde gündelik olduğunu ve artık bu kadar gizli saklının da peşine düşmemek gerektiğini farkediyorum. bence o da en az benim kadar benim elimi tutarak yürümek istemeli, bu o kadar küçük ama yapılmayan bir şey ki belki de bunu aşamadığım için farketmediğim büyük şeyleri sorgulamaya sıra gelmiyorSelamlar,
Sevgilinizin el ele tutuşmak, evin dışında samimi hallerinizi göstermemek gibi davranışları ya birinden bir şeyler gizlediğini ya da bir şekilde sizi kendine yakıştıramadığını düşündürüyor ilk bakışta. Beklentilerinizde haklı olduğunuzu söylemişsiniz, çok katılıyorum. Seviyor demişsiniz, ama seviyorum demek ya da "bak seviyorum ki ilişkimiz devam ediyor, seninle birlikteyim" demek yetmiyor. Sevgisini göstermesi, size sevildiğinizi hissettirmesi lazım. İstediğiniz gibi sevilmedikten sonra ilişkinin platonik aşktan ne farkı kalıyor ki...![]()
zaten genelde hep aynı cevapları alıyordum. son zamanlarda bazı şeylerden geri durduğumu farketmiş olacak ki tabii sonsuza kadar böyle gizlenmeyeceğiz her şeyin zamanı var gibi aynı açıklamanın laciverdini yaptı.
kendimi azıcık tanıdıysam maalesef sonuna kadar üzmesine izin veririm gibi görünüyor ne yazık kiBekar dediniz, siz de bekar bir kadınsınız.
Eeee ilişkinizi açıkça yaşamanıza engel ne var o zaman?
Hadi ilişkinin ilk zamanları daha izole yaşanabilir anlayabilirim.
Sorgulamalarınız arttıkça partnerizin ASIL niyeti ortaya çıkacak gibi görünüyor.
Umarım sizi üzmesine izin vermezsiniz![]()
kendimi azıcık tanıdıysam maalesef sonuna kadar üzmesine izin veririm gibi görünüyor ne yazık ki
kendimi azıcık tanıdıysam maalesef sonuna kadar üzmesine izin veririm gibi görünüyor ne yazık ki
Yaş 35 yolun yarısı, kendine değer verme zamanın geldi de geçiyorkendimi azıcık tanıdıysam maalesef sonuna kadar üzmesine izin veririm gibi görünüyor ne yazık ki
artık bende yapsın istemiyorum açıkçası eskisi kadar bazı konularda hevesli değilim. aramıza öyle bir kalın çizgi çekti ki evde ayrı dışarıda ayrı olarak. ben başlarda zamanla bunun değişeceğine inanırken artık ona dair bir inancım da yokYaş 35 yolun yarısı, kendine değer verme zamanın geldi de geçiyorseni yanında göstermeye korkan adamlar tutmasın zaten elini boşver. Zamanın değerli
olabilir tabii bu da ihtimal dahilinde. belki sürekli biri yok ama hedefinde biri var, belki gözüne kestirdiği, belki çabaladığı. belki de sonuca varana kadar benimle zaman geçiriyordur. haklısınız erkeklere özellikle de bu konuda pek güvenmemek gerek.Birileri daha var. Bu kadar saklamasının başka açıklaması olamaz. Telefona da güvenmeyin çok, başka bir telefonu da olabilir. Bundan 15 sene önce falan yakın bir arkadaşım 2 yıllık sevgilisinin başkasının 4 senelik sevgilisi olduğunu çok tesadüf öğrenmişti. 4 senelik olan kızın ailesi akşamları pek dışarı çıkarmıyormuş. Öyle olunca bu da ikinci telefonunu arabanın torpidosuna atıp evde bırakıp bizim kızla geziyormuş. Ki arkadaşlarının bazıları ve kuzeniyle de tanışmıştı arkadaşım. Erkekler bu konuda birbirini güzel idare ederler. Kızcağız öğrenince şok geçirmişti. Ne zaman arasa ulaşabiliyordu da
geçenlerde yine fikir edinebilmek için bir tartışmamızı anlattığım bir kız arkadaşım buna benzer şeyler söyledi. hatta daha da ağır '' kendini ezdirme, seni aşağılamasına izin verme'' haklı da. ben kendimi seviyorum ama kendini sevmek ve kendine değer vermek ayrı şeyler.Kendine bunu yapma.