ikimizin de çocuğu yok, kendi işyeri var 2 yıldır. daha önce o da evlenip ayrılmış 39 yaşında
Sizi üzmek kırmak hiç istemem. Ama sevmiyor sizi. Bakın bana inanın sevmiyor sizi. Bu ilişki böyle devam ederse o bıktığı an kendisi bitirecek zaten.
Yani adam 40 yaşında, çocuk değil. Delikanlı değil. Koca adam sevgilisini seviyor olsaydı, bu kadını seviyorum diye bütün dünyaya gösterirdi.
Bazen çift fotograflarına bakarım ve seven adamı ,gözlerinden bakışından anladım. Hiç yanilmadım simdiye kadar. Seven adamların yüzünde bu kadın benim mutluluğu ve gururu var
Seven adamın bakışlarında merhamet var. Hislerim güçlüdür, bana inanın.
Birinden ebediyen ayrılmak bana da zor geliyor. Bazen düşünürüm, bir daha görüşmemek üzere, bundan sonra yabancı olacak şekilde ayrılmak bana çok dokunuyor. Hani zamanla gorusülmeyen arkadaşlıklar filan okey. Ama bu şekilde keskin bir yol ayrımı zor.
Siz bosanmissiniz, birinden zor bir bağı koparıp atmışsınız. İnsanın bir evde senelerce yaşadığı bir eşten ayrılması gerçekten zor. Ama başka da çare kalmıyor ve boşanıyoruz ya.. sizin durumunuz da bu.
Sizin yol vermekten başka çareniz yok.
Adamın hayatında başka biri olduğunu düşünmedim ben bu arada. Hiç öyle bir izlenim uyandırmadı bende. Sadece sizi ya da bir başkasını aşkla sevmiyor. Yani çok özür dilerim ama cinsellik için sizi kullanıyor. Çok özür dileyerek söylüyorum
Dümdüz kullanıyor sizi.
40 yaşında seven bi adam sizi kaptığı gibi kendi ortamına sokardı. Elinizi tutmak için istanbulun bir köşesinden ötekine suruklemezdi
Türlü çeşitli sevilmeme hikayesi duydum. Asagilanma , hor görülme hikayesi de duydum
Ama en berbat sevilmeme ve aşağılanma ifadelerinden biri olarak sizin hikayeniz zirveye oynuyor.