- Konu Sahibi ebrulimm3232
içimde tek bir boşluk var, buna adımdan daha da eminim. sevgi :) ne yaptıysam şimdiye dek hep bu boşluğu doldurmak içindi. 10 yıllık ihanetle dolu evliliğe katlanmak (gerçi onun son zamanları tamamen konfor alanımdan çıkmak istemememdi) kabul görmek için ekstra efor sarfetmek, böyle bir ilişki içinde yer almak. bitmesi gereken şeyleri gerektiği zamanlarda bitirememek vs. hepsi sevgisizliğin yerini doldurmaya çalıştığım için.
Aslında yaşadığımız ilişkiler içimizdeki boşlukları dolduralım diye değil de fark etmemiz için var. Bu yüzden hüsranla bitebiliyor bi çok ilişki. Ben de mutsuz bi evlilik yapmış ve boşanmış bi kadınım, anlıyorum sizin neden senelerce bırakamadığınızı, neden o döngüden çıkamadığınızı, işte bu döngüyü kırmayı öğrenelim kendimize yetelim diye yaşayıp duruyoruz benzer ilişkileri.
Ben şuanki ilişkinize yorum yapmayacağım, sizi sevmediğini, size değer vermediğini kesinlikle iddia edemem çünkü ne adamı tanıyoruz ne de elimizde yeterince veri var. 40 yaşındayım ve bi erkeğin ilişkisini ulu orta yaşamasının, yürürken elini tutmasının, ilişkisini herkese söylemesinin ille de çok sevdiği anlamına gelmediğini bilecek kadar ilişkim oldu. Eski eşim benim için tüm sülalesini karşısına aldı, sosyal medyada fotografımı paylaşıp altına şiirler döşedi, ne yani beni çok mu seviyordu ? Hayır tabi ki.
Burda siz ne istiyorsunuz, ilişkiden ne bekliyorsunuz , bunlar ne kadar karşılanıyor bu önemli.
Belki sevgiliniz ihtiyatlı davranmak istiyor, resmi bi adım atana kadar ilişkisini herkesin bilmesini istemiyor, olabilir, ben de sosyal medyada falan paylaşmam sevgilimi, abim hala bilmiyor mesela. Ne gereği var. Bakalım zaman ne gösterecek.
Önemli olan tek şey kendinizi dinlemeniz, ne istediğinizi ne istemediğinizi bilmeniz ve açık iletişim kurmanız. Adama rahatsızlık duyduğunuz her şeyi söyleyin. Geçiştirip önemsemiyorsa mesafe koyun. Birden ayrılmak çok zor geliyorsa da tavır koyun, sınır çizin, bırakın çarpsın duvarlarınıza. Size verdiği kadarıyla yetinmeyin. Duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmadığı yerde durmayın.