bu konuyu diğerinden ayrı olarak güncelleme yaparak, ve ilişkinin (çoğunluğun hem fikir olduğu olmayan ilişkinin) nereye gittiğini kendim de dönüp bakmak amacıyla olaylar günlüğü gibi kullanmak istedim.
Tabii yeni bir güncelleme ile geldim.
Geçtiğimiz akşam babasının kendine bir kız bulduğundan bahsetti. Ailesi muhafazakar, babasının bulduğu kız da öyleymiş. Hatta baya kapalı bir hanımmış. Ben de ilk tepki olarak, normal insanlar seni yalnızsın diye biliyor dedim. Babasına aşırı muhafazakar ve kapalı biri ile görüşmek istemediğini hatta kimseyle tanıştırılmak istemediğini söylemiş. Söyleyemezmiş çünkü ailesi ve aile yapısı biriyle evlenmeden kalmaya, yaşamaya müsaade etmezmiş. Bunu anlayabilecek zihin yapısına sahip değillermiş. Muhtemelen bende kaldığı zaman ailesi onu ofiste yatıyor diye biliyor. (ofiste koltuk, banyo mutfak, tv vs her şey var)
Sonrasında bak hayatında asla biri yokmuş gibi davranmak böyle şeylere yol açıyor, yarın bir gün benim annem bana birini bulmaya kalksa sen rahatsız olmayacak mısın bu fikirden dedim, hayır sen gidip görüşmediğin sürede sorun yok normal dedi.
O gece daha bir kaç şey konuştuk ama bu olay beni baya silkeledi pek hatırlamıyorum kalan konuları.
Burada bazı arkadaşlar söylemişti, kendine ya da hem kendine ve ailesine uygun birini bulduğunda sana yol verecek sen şuan onun için güvenli limansın diye. Bu konuyu anlatınca aklıma direkt o yorumlar geldi.
Konuya da sinirlenmedim ya da kıskanmadım çok da bir şey hissetmedim. Çünkü ona göre çok normal. Görüşülmediği sürece sorun yok. Yani o sevdiği insana başkalarının yakıştırılmasına fikren de olsa karşı değil. Bu da aynı şekilde burada yazılmıştı.
Sadece şaşırdım. Şimdi niye şaşırdın biz burada sana bas bas bağırdık diyenler olacaktır. Ama yine de paylaşmak istedim. Hiç yorum gelmese dahi kendi kendime ettiğimi arada dönüp okumak için yazdım bunları.