Adamdan ciddi ciddi iş yerime geldim,uyandın mı mesajı mı bekliyorsunuz? Uyanınca siz atsanız ne farkeder? Eşinizi bu kadar çok boğmayın .arkadaşlar merak ettiğim birşey var. Sevgililikte ve nişanlılıkta hani çiftler birbirlerine biryere gittiklerinde veya işe gittiklerinde eve döndüklerinde haber verirler gün içinde birşey yapacakları zaman haber verirler mesajlaşırlar falan evlenmeden önce normal gelen bu davranıslar evlendıkten sonra neden sorun oluyor erkek veya kadın artık gün içerisinde birşey yaparken haber bile vermek istemiyor sıkıyorsun beni çok üstüme geliyorsun gibi laflarla karşı tarafı üzüyor. Mesela biz evlenmeden önce ilk kalkan günaydın derdi işyerıne geldım ben falan derdi. Sımdı ise eşime zor gelıyor bunlar. Kalkıyor ben uyurken işe gidiyor haber vermek ıstemıyor ben uyanana kadar hıcbır sekılde uyandınmı dıye bıle mesaj atmak ıstemıyor. Uyanınca sen ararsın dıyor. Sizce bı ilgi beklemem normal değil mi ? Sıkmakmı oluyor bu karşı tarafı ? Ben geç uyanıyorum çalışmadığım için o saate kadar hiç merak etmiyor bir arayıp uyandınmı bile demediği için tartışıyoruz çoğu zaman sizce abartıyormuyum ? Yeni evlenen arkadaslar siz nasılsınız gun ıcınde esınız sıze haber vermıyor mu ?
Çok meraklıysan sen az erken uyan da günaydın de öpüp işe yolla kocanı.. herkes fazla pirenses yav
Mesela biz evlenmeden önce ilk kalkan günaydın derdi işyerıne geldım ben falan derdi. Sımdı ise eşime zor gelıyor bunlar. Kalkıyor ben uyurken işe gidiyor haber vermek ıstemıyor ben uyanana kadar hıcbır sekılde uyandınmı dıye bıle mesaj atmak ıstemıyor. Uyanınca sen ararsın dıyor. Sizce bı ilgi beklemem normal değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?