Merhaba :)
Bende seninle ayni kafadaydim cok uzun zamandir, 2 senedir evliyim bende esimle surekli mesajlasmayi , telefonda konusmayi, sevgiliyken nasilsak simdide oyle olmamizi bekliyordum, bunun icin usteliyodum ve esimde senin esin gibi beni rahat birak, ustume gelme diyip kendini geri cekiyordu, bu sebeplerden kavga ediyorduk vs.
Suanda benzer seylerden tartisiyoruz ama isyerindeyken artik aramiyorum mesaj atmiyorum, yerinde ve dozunda hersey, bu sekilde bende cok daha rahatim inan bana, ne karsimdakini bunaltiyorum ne kendimi. en cok seni yoruyor bu beklenti biliyorum neler hissettigini. yani surekli gozunun telefonda olmasi, surekli bir "beni hala seviyormu" dusuncesiyle bir gunu gecirmek kolay degil.
Vazgecmeye calis bu dusuncenden, cunku , evlilikte sevgili gibi davranmak, surekli mesajlasmak, arasmak falan mumkun degil. cunku hergun birliktesiniz zaten, aksama eve gelecek. Sevgililikteki gibi ayri evlere donmuyorsunuzki...
Benim konularimi okuyabilirsin istersen, bir suru uyenin yorumu var. Hem fikir olur sana, dusuncelerimiz cok benzer belki faydasi olur diger evlilikleri gormek, diger kadinlarin nasil dusundugunu gormek vs.