Sevgililik Sözleşmesi

Yahu zaten ilişkiyi yıpratmayacak şeyler yapacak olsa insan önce söze, sevgisine itimat eder bunlara uymayanın kağıda uyacağını hiç sanmıyorum ama illa sözleşme maddesi isterseniz;
-Saygı
-Sevgi
-Sadakat
kuralları dışına çıkılmasın bu üçü yeter bence.

dalga gecmeyecegim ama.yeni.nesli hayretle izliyorum. seversin ya ne sozlesmesi. alirsin karsina konusursun. ilginc vesselam... olmuyorsa da olmuyordur bu kadar

bence bi madde yeter.

sabirla dinle, söylenenleri anlamays calis kafana göre sag sola cekme. millet sabirla bir birini dinleyip anlamaya calissa dünyada peace forever olurdu

dalga geçilmeyecek gibi değil ki:KK4:

sözleşmeyi sürekli yanınızda mı taşıyacaksınız şüpheye düştüğünüz durumlarda bakmak için..

Ya ne alakası var Allah askına? Tamam size gore sacma olsun. Asıl seye cevap vermeyecekseniz gerisi hakkında fikire ihtiyacim yok. Tesekkurler.

Şımarmak yok maddesi ekleyin mesela
Bencillik nankörlük duyguları suistimal etmek rahat takılmak bunlar olmassa ilişki güzel gider

Kesinlikle küs kalınmııcak küslük uzatılmıcak maddesi en önemlisi.biz eşimle sözleşme değil ama aramızda bi kural koyduk küssek eğer ben iyi geceler diyip öpücem o da sabah hoşçakal diyip öpüp evden çıkıcak.bazen birimiz maddeye uymadığında diğeri uyuyo küslük uzamamış oluyo her seferinde değil ama bu kural arada soğukluğı yok edebiliyo

Bir kağıt çok da önem arzetmez diye düşünüyorum. Bunları kalbe kazımak en iyisi;
1- Günü asla küs bitirmek, dargın uyumak yok.
2- Öfkelendiğinde içinden 10a kadar say, bin düşün bir konuş.
3- Değmeyecek şeyler için ağlama, ağlatma. Üzme, üzülme.
4- Küfür, hakaret asla olmayacak. Olursa külahlar değişilecek.
5- Bağırdığın an haklı olsan da haksızsın. Bağırma, sakin kal. Öfken geçtiğinde konuş.
6- Yalan söylemek yok, ilk önce kendine saygından.
7- Kalbe dokunmayı bil, tartışmayı uzatma. Çok önemli bir mevzuysa yüz yüze konuş. Mesajlaşarak değil.

Gibi şeyler. Tabi sen kendine daha iyi uyarlarsın:))
Üşenmedin bide milletin sözlesmesini hazırladın bu kadar ciddiye almayın yahu

Kesinlikle ciddiye almadıgınız konuda isiniz ne bende onu anlayamadım.

Pukikoo tanısma hikayen de dahil ilişki surecinı biliyorum. İlk goruste vurulduğun çocukla ne ara bu sozlesme olayına geldın :) ıcınızden geldıgı gıbı davranın.. Bence anlayış ve hosgoru her kapıyı açar. Mutluluklar :)

Back
X