Sevgililikte kısıtlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karışmak yada kısıtlama olmaz şuanlık yani hoop ne oluyo olur.. ama bu durumdan yani çok geç kalmasından rahatsızlık duydugunu belirtebilir en azndan çocuk yada adam bilsin hoşnut olunmayan bi durum var. yani guzellkle karşına alıp konusabilir. peki kızkardesınz gezip tozdgnda erkek arkadası bşy diyor mu ? bir de yaşta önemli bu durumda ergenlk modu kanının kaynadıgı modlarda olabilir .. benm abimde böyleydi. eve gelmezdi evlendi yengemle baslarda çok tartıslar sonra duzeldi abim evden işe işten eve modu oldu. .

Haftanın 7 günü her akşam arkadaşlarıyla dışarıdaysa sevgilisiyle ne zaman buluşuyor bu adam :KK53:

Her gün olması normal değil yani bundan bir sürü çıkarım yapılır. Mesela her şeyin b.kunu çıkaran biri diyebiliriz :KK70:Kimlerle olduğu belli olduğu için eğer güveniyorsa eve geldiği saat sorun olmaz ama bir aktivitenin böyle zorunluluk gibi her gün olması garip geldi bana. İşe bile her gün gitmiyoruz. Hatta bazen “of uykum geldi dişimi fırçalayamıcam” deyip yatıyoruz:KK70:

Kısıtlaması doğru olmaz. Geç saate kadar kalmasından rahatsızsa eğer bu rahatsızlığını belirtsin. Bu rahatsızlığı dikkate alırsa ne güzel ama eğer dikkate almazsa o zaman oturup bi düşünsün kardeşiniz bu adamla olur mu diye.

kendi ne kadar kısıtlanmak istiyorsa adamı da o kadar kısıtlasın kendilerine yazık etmesinler gençler tabiki gezecek eğlenecek yapacak sonrasında illa ki bıkacak. şahsen öncesinde gezeyim eğleneyim kıyafet alayım falan derdindeydim şimdi ne gerek var evde oturayım dizi film izleyeyim modundayım.

Ya insanlar evli değil. Eve erken gelme zorunluluğu yok, ister gece 3te ister gece 5te gelir. Güvendikten sonra inandıktan sonra arada saygı sevgi olduktan sonra bunun ne önemi var ? Evli olsa belli sorumluluğu var evine gitmeli belli saatten sonra derdim ama insanlar dünyaya bir daha gelmiyor ve bulundukları yaşa da bir daha gelmiyorlar. Ben açık söyliyim bi kadının gezme saatinin kısıtlanmasına da bi erkeğin gezme saatinin kısıtlanmasına da karşıyım. Saçma yani evlenmeden çocuğun bi sorumluluğu yokken neden karışırsın. Bırak nasıl eğleniyorsa öyle yapsın. İnsanların mutluluğunu zevk aldığı şeyleri kendinize göre şekillendirmeyin. Benim de var sevgilim. Uzakta bir de çok sık çıkmaz ama çıktığı zaman erken git eve de demem ararım eğlenmene bak hayatım derim kapatırım. istediği saatte gider evine. Sonuçta güveniyorsan inanıyorsan bi sıkıntı yok ki zaten güvenmiyorsan da beraber olma bi zahmet. İnsanları kısıtlamayın söyleceklerim bu kadar.

neden kısıtlama gerekliliği ? beraber yaşamıyorlar yada evli değiller. o anlamda bir sorumlulukları yok. kaldı ki evli bile olunsa arada arkadaşları ile çıkıp geç gelebilir. kadın da arkadaşları ile çıkabilir.
diğer partneri kıracak davranışlar olmadıktan sonra gitme gelme onu bunu yapma muhabbeti çok saçma bence.

Benim için bu saat çok geç. Sürekli çıkması da problem olurdu. Rahatsızlığımı dile getirirdim ama büyük ihtimalle ayrılırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X