sevgilim 30'unda evlenmek istediğini dolaylı olarak mı belirtti?

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
selam kızlar , geçen gün İngiliz kraliyet düğünü olmuştu. çoğunuz hatırlar diye düşünüyorum. işte neyse , Kate Middleton'ın 9 yıl beklediği için halk arasında 'bekleyen Kate' adını aldığını söyledim. Nedenini sordu falan. ben de prens olduğu için 30 unda evlenmek istemiş dedim falan. o zaman da ''e tabii adam prens yani, ben de prens olsam 30 yaşında evlenmek isterdim.'' dedi. ben o anda biraz kalakaldım, ama belli etmedim. kendisi 24 yaşında ve seneye okulu bitecek. sizce neden böyle demiştir ? :44:

ben zaten hemen cevabımı da yapıştırdım ama içimde şüphe kaldı. '' prens olmana gerek yok canım , istersen öyle yaparız ''dedim yapmacık şekilde söylediğimi o bile anladı :( :50:

Ne kadar süredir birliktesiniz?

Açık açık konuşulucak bi konu bu çünkü..

Son düzenleme:
2 yıldır birlikteyiz.

ben bilinçaltı diyorum , sizce?

kimse cevap vermeyecek mi ??????????????????????

''e tabii adam prens yani, ben de prens olsam 30 yaşında evlenmek isterdim
adam prens oldugu icin 30una kadar rahat rahat yasamak istemis.. yani sag sola bakmistir anlatabiliyomuyum?
hos seninkinin prens degil belediye baskaninin oglu oldugunu saymazsak onun okadar uzun süre beklemeye vakti yok cünkü türk kizlarini öyle senelerce bekletmez aileleri :)
bence abartilcak bir konu degil, erkek milleti iste kendilerini bise saniyorlar bazen. üsteleme bence hem onun okadar uzun bekleyecegini hic ama hic sanmiyorum.

Varsayımla konuşmuş.. Yani düşünceniz yersiz bence.

İnşaallah hayırlısıyla evlenirsiniz.. :16:

adam prens oldugu icin 30una kadar rahat rahat yasamak istemis.. yani sag sola bakmistir anlatabiliyomuyum?
hos seninkinin prens degil belediye baskaninin oglu oldugunu saymazsak onun okadar uzun süre beklemeye vakti yok cünkü türk kizlarini öyle senelerce bekletmez aileleri :)
bence abartilcak bir konu degil, erkek milleti iste kendilerini bise saniyorlar bazen. üsteleme bence hem onun okadar uzun bekleyecegini hic ama hic sanmiyorum.

haklısınız, ben biliyorum da gerçekleri. böyle laflar edilmesi mantıksız geliyor. sonuçta yan yana gezdiğimizde dikkat çeken kişi benim. ego yapmak istemezdim ama bu böyle . ondan dolayı da kompleks yapmış da olabilir belki de ...:26:

Varsayımla konuşmuş.. Yani düşünceniz yersiz bence.

İnşaallah hayırlısıyla evlenirsiniz.. :16:

evet bunlar varsayımlar ama kadınlık içgüdümüz var ve böyle bir durumda olayın derininde ne yattığını merak ederiz. benim de öyle oldu bu durumda :44:

Back
X