Sevgilim ağır küfürler etti karşılık verip mi ayrilmaliyim?

ozyeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
23
13
3
33
Biraz önce sevgilimle kavga ettik ağır küfürler etti sonra da "ben lafimi esirgemem" dedi.. ayrılmayı düşünüyorum direk her yerden sileyim mi yoksa karşılık verip mi bitirmeliyim?

Ben bana çok ağır küfürler edilirse otomatik olarak saldırganlaşıp aynı karşılığı verir sonundada bende esirgemem yürrüüüü şimdi derim. Ama sen o an karşılık vermediğine göre karakterin bu tarz olumsuz durumlara karşı yatkın değil demektir.O yüzden kendin gibi davran yani aynı karşılığı verme. Ve sadece benimde ağzından çıkanı kulağı duymayan adamla işim olmaz diyip heryerden sil.

kisi kendinden bilir isi de cik git bence. degmez agnizi yormaya.
sevgiliside kufur eden insanlar var demmeki hayatta. ne kotu.

küfür etmeyi bilseydim belki karşılık verirdim,
şu an ise beceremem de, daha da sinir olurum muhtemelen.

siz ben yaparım derseniz, verin coşkuyu derim, ama hakkıyla yapın yani...

Çok çiğ bir insanmışsın de ayrıl. küfretmeyi matah bir şey sanıyor şu erkekler:duduk:

Çamura taş atma, sıçrar derler.
O yüzden hiçbir şey deme.
Bazen susmak en iyi cevaptır, emin ol.
Zaten laftan anlayan, denilenden etkilenecek birisi olsa, o lafları etmezdi. Anlamayacak olana laf anlatmak, zaman kaybıdır.
Varsa birazcık vicdanı, onla başbaşa bırak derim. Ben bir kere yaptım bunu, bana aylar sonra keşke sen de karşılık verseydin, ben bu kadar suçluluk hissetmezdim demişti.

Biraz önce sevgilimle kavga ettik ağır küfürler etti sonra da "ben lafimi esirgemem" dedi.. ayrılmayı düşünüyorum direk her yerden sileyim mi yoksa karşılık verip mi bitirmeliyim?

Bence haddini bilmez sokak serserilerini adam yerine koyup muhatap bile almayin, birdaha da sevgili diye sectiginiz kisilere dikkat edin.

Hiç muhatap almamak en büyük cezadır. Sil gitsin. Bırak son sözü o söylemiş olsun, emin ol senin söylemediklerin daha çok kafasını kurcalayacak.

kişiliğinden taviz verme, ama sana küfür eden birini de asla kabul etme.Ağzından çıkanı kulağı duymayan biriyle işim olmaz de yol ver gitsin.onu küfürleriyle kabul edecek bir düzeyde birileri elbet vardır.

karşılık verme, boşver. ayrıl direkt. sen seviyeni korumuş olursun.

Sen de lafını esirgeme o zaman.:kahve:,
Küfretmeyi altta kalmamak için masum bir şey gibi görüyor anlaşılan,şimdiden böyle olursa ilerisini düşünemiyorum bile.

Back
X