sevgilim,ailesi ve ailem...

yasmin2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
56
4
98
İstanbul
kızlar merhaba ;

foruma yeni üye oldum sizler fikir almak istiyorum.30 yasında erkek arkadasım var 8 aydır gorusuruyoruz.ıkımızde cıddı oldugumuz ıcın ve daha onceden de bırbırımızı tanıdıgımız ıcın ılk aydan berı evlılık planı yapıyoruz.yalnız aılelerımız arasında bakıs acısı olarak farklılıklar var. onun aılesı gayet tutucu erkek kardesı bı kere bıle olsun benımle tokalasmadı hep uzaktan selamlar(en basıt ornek ) benım aılemde boyle bı durum yok cok rahat bı aıle olmasakta asırı tutucu degılız dini yada siyasi acıdan aılelerımız farklı dusuncelere sahıp bende acık bı bayanım yerı gelır straplez elbısemıde gıyerım yerı gelır uzun etekte gıyerım sevgılımın kıyafet konusunda kısıtlaması (sımdılık ) yok fakat evlenınce kapanıcakmısım gıbı arada ımalarda bulunuyo.aılesı cok ıyı ınsanlar ınanılmaz sıcak kanlılar fakat evlenınce aıleler bıaraya gelınce nolucak cok korkuyorum bızımkılerın yada onların ters dusunclerı arada sogukluk yaratıcak buna emınım napıcam nasıl yapıcam sızlerden yorum beklıyorum...

Canım kapanmak istiyorsan senin de bu yönde düşüncelerin var ise ilişkine devam et, yok ben aynı şekilde hayatıma devam etmek istiyorum diyorsan ayrıl.
Çünkü iş ciddileştiğinde aynı giyim tarzına,rahatlığa fln sahip olmayacaksın.
Hakkında hayırlısı olsun.

kapanmak asla birinin isteğiyle zoruyla baskısıyla olcak bişi değil insanın içinden gelmeli.... eğer sen kapanmak istemiyosan o sana imalarda bulunduğunda açık açık syle bilsin net ol.... snra çok sıkıntı yaşarsn iş işten geçmiş olmasn

dinimizde asla zorlama yoktur.sen istemediğin sürecede kimse seni zorla kapatamaz.herkesin yaptığı kendinedir başkasına ne oluyo.benim eşimin ailesi açıktır.kv açıktır 52 yaşında kuaföre gider boyatır falan saçlarını.ailesi böle olmasına rağmen evlendiğimizin 2. yılında eşim bana kapansan çok iyi olur istermisin dedi bende hazır değilim dedim.bana asla baskı yapmadan birkaç defa sordu.ben 4. yılımızın ramazan ayının ilk günü kendi arzumla kapandım.eşime dedim ben hazırım istiyorum die çok sevindi.hiç pişman değilim.ama beni zorlasaydı baskı yapsaydı ben bunu bu kadar yıl yürütemezdim.7 yıl oldu.ailesi ilk zamanlar çok sorun yaptı.hatta eşimin çok istediğine bile inanmadılar.ben eşimi zorlamışım gibi düşündüler.buna sadece sen karar vereceksin.bi başkası senin adına yapacak edeceksin die imalarda bulunamaz.olsada zaten bi sevabı bi anlamı olmaz.sen erkek arkadaşının iyice niyetini öğren kesin kapanacaksın diorsa sende ona göre bi yol çiz.dinimizde zorlama yok ama insanımız herşeyi abarttığı gibi bunuda abartıyorlar.

dinimizde asla zorlama yoktur.sen istemediğin sürecede kimse seni zorla kapatamaz.herkesin yaptığı kendinedir başkasına ne oluyo.benim eşimin ailesi açıktır.kv açıktır 52 yaşında kuaföre gider boyatır falan saçlarını.ailesi böle olmasına rağmen evlendiğimizin 2. yılında eşim bana kapansan çok iyi olur istermisin dedi bende hazır değilim dedim.bana asla baskı yapmadan birkaç defa sordu.ben 4. yılımızın ramazan ayının ilk günü kendi arzumla kapandım.eşime dedim ben hazırım istiyorum die çok sevindi.hiç pişman değilim.ama beni zorlasaydı baskı yapsaydı ben bunu bu kadar yıl yürütemezdim.7 yıl oldu.ailesi ilk zamanlar çok sorun yaptı.hatta eşimin çok istediğine bile inanmadılar.ben eşimi zorlamışım gibi düşündüler.buna sadece sen karar vereceksin.bi başkası senin adına yapacak edeceksin die imalarda bulunamaz.olsada zaten bi sevabı bi anlamı olmaz.sen erkek arkadaşının iyice niyetini öğren kesin kapanacaksın diorsa sende ona göre bi yol çiz.dinimizde zorlama yok ama insanımız herşeyi abarttığı gibi bunuda abartıyorlar.

bende kesinlikle kapanmam demıyorum bu konu gecınce dusuncelerımı soyluyorum bende senın gıbıyım zorlarsa ınatcıyımdır yapmam bunu cok ıyı bılıyo ama kendı ıstegımle kapanmam cok uzun surmez cunkuıcımde oyle bı ıstekte yok degıl. ama imada bulunması bıle benı rahatsız edıyo ve aıleler nasıl davranıcak cok dusuncelıyım bu konuda

Canım kapanmak istiyorsan senin de bu yönde düşüncelerin var ise ilişkine devam et, yok ben aynı şekilde hayatıma devam etmek istiyorum diyorsan ayrıl.
Çünkü iş ciddileştiğinde aynı giyim tarzına,rahatlığa fln sahip olmayacaksın.
Hakkında hayırlısı olsun.

amın ınsallah hayırlısı olur bende kesınlıkle kapanmam demıyorum oyuzden hala ilişkime devam edıyorum ama dedıgıne katılıyorum ınsanın ıcınden gelmelı onunla tanısana kadr boyle bı dusuncem yoktu onu sevdıkten snra bende artık kapanabılırım dıyorum bu dusunceme vesıle oldu

Back
X