kiiiiizzzzzzzzzz dur dur hemen telaslanma benim esimde soylemedi bana evlilik teklifinin ikincisiydi bende kabul ettigim halde ailene soyledinmi dedim yoookkkkkk dedi bende niye ailesizmi gelecen dedim beni istemeye dur askim heyecanlanma annemle babam suanda hazir degiller onun icin demedim aksam agizlarini aradim bakdim dedem olum doseginde bende demedim annem cok didiklemeyi sever oyle boyle degil aninda ne eder ne yapar senle tanisir sonrada seni kizdiracak seyler yapar diye erken oldugunu dusundundugumden demedim musait osunlar ilk isim demisti hakikaten oyle oldu kayinvalideye aksamdan demis kadin sabahin 7 sinde elinde sarma tabagi kapi caliyor bir actim buyur teyze dedim cekil gelinim cekil annen nerde dediallahdan annemlerin ailesiyle kayinvalidemin ailesi cok eski yillardan aile dostlari yoksa sarma tabagini gecirirdi annem kafasina
bide nasil bagiriyor dunur olduk dunur eyyyy gidim gece hic uyumadim oglan deyince dedi bide sak diye omuzuma vurup kizzzz cok sanslisin heee cok seviyor benim oglum seni kara kalemle odasindaki duvara ismini yazmis ama ben tahmin bile edemedim senin oldugunu tuuuuhhhhhh neleri kacirmisim dedi
sabahi zor etmis
yuhhhh dedik kardesimle birde ogluyla iki yildir sevgili oldugumuzu bilse ne olurdu halimiz acaba
ogle uztu esim aradi askim aksama size gelicez annem yok evde deli olduk babamla onu ariyoruz dedi bende askim gerek yok gelmenize niye hayirdir deyince annen sizden habersiz sozu kesti bile
esim bile sok gecirmisti eeee hakliymisim deme dememekde dedi
![]()
canım senınkıde baya heyecanlı olmuş :) sanıyorum yakın yerlerdeydınız bızım ailelerin arasında 15 saatlık mesafe var :)