• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ailesinin bulunduğu şehre atandı?

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Sevgilim 7 kardeş 4 kardeşi de mersinde kendisi de mersine atandı evlerine 5 dk uzaklıkta bir yere..
Haliyle sevgilim de orda oturmak istiyor işyerine yakın bir yer yani ailesine de yakın olucak..
Ve ben de öğretmen olucam eş tayiniyle mersine alıcak beni de ben hiç mi hiç istemiyorum mersinde oturmak çünkü ailesi birbiriyle içli dışlı özel hayat denen bişey kalmıcak elti görümce kayınvalide kayınpeder falan..
Kendi bulunduğum il olsun demiyorum zaten ailem ilçesinde ben merkezdeyim hani yakın olsun diye değil hem yakın olsakta biz 2 kardeşiz tek kızım bana ailem düşkün ama nişanlım çok kardeş ve hepsi mersinde ki ben illa burası ailemin yanı olsun diye düşünmüyorum yeter ki farklı ilde oturalım..
Misafir olarak eşimin ailesi gelsin isterlerse 1 ay kalsınlar..
Yanlış mı düşünüyorum mersinden başka bir ilde oturmak istediğimi nasıl söylemeliyim tecrübeli arkadaşlar yardım eder misiniz kırmadan yanlış anlaşılmadan?

Büyük bir ihtimal sevgiliniz tercihlerini özellikle ailesine yakin olacak şekilde yapmis. Yani tercih yaparken sizin de fikirlerinizi aldi mi bilmiyorum ama siz de ogretmensiniz bilirsiniz o yüzden ailelerin yanina atanmak normalde zordur sevgiliniz de bu kadar atandıktan sonra başka bi şehirde görev yapmak istemeyerek gibime geliyor. Keşke tercih yaparken birlikte oturup karar verseydiniz.

Büyük bir ihtimal sevgiliniz tercihlerini özellikle ailesine yakin olacak şekilde yapmis. Yani tercih yaparken sizin de fikirlerinizi aldi mi bilmiyorum ama siz de ogretmensiniz bilirsiniz o yüzden ailelerin yanina atanmak normalde zordur sevgiliniz de bu kadar atandıktan sonra başka bi şehirde görev yapmak istemeyerek gibime geliyor. Keşke tercih yaparken birlikte oturup karar verseydiniz.

Birlikte karar verdik bekar olduğu için ailesine yakın olması daha uygundu birikim için ama evlenince durum değişir tabi istemiyorum aynı ilde olmayı

Birlikte karar verdik bekar olduğu için ailesine yakın olması daha uygundu birikim için ama evlenince durum değişir tabi istemiyorum aynı ilde olmayı

kabul etmen dışında pek birşey aklıma gelmiyor .. :KK14:

kabul etmen dışında pek birşey aklıma gelmiyor .. :KK14:
Hiç istemiyorum büyük abisi yeni taşındı zaten 2 aydır annesindelerdi taşınır taşınmaz bu hafta hepsi onun evindeler ilerde benim de böyle olmasından korkuyorum...

Tercihleri birlikte yaptınız şimdi de istemiyorum mu diyorsunuz?

Hiç istemiyorum büyük abisi yeni taşındı zaten 2 aydır annesindelerdi taşınır taşınmaz bu hafta hepsi onun evindeler ilerde benim de böyle olmasından korkuyorum...

uzak olmak güzel ama nisanlınıza anlatman gerek .. :KK51:

Biz tercihleri bekarken ki durumu gözeterek yaptık birikim yapması açısından daha uygundu eve yakın olması
Ama düşünmeniz gerekirdi ailesinin yanına atanan insan neden başka şehire taşınsın ki? Üstelik tayin işleri de kolay değil Hadi kolay olsa bile ailesi bırakmaz gitmesini. İleriyi düşünmek lazım her zaman.

Kendisini uyardınız mı tercihleri yaparken, şimdi böyle ama evlendiğimizde farklı bir ile tayin isteriz diye?

Kendisini uyardınız mı tercihleri yaparken, şimdi böyle ama evlendiğimizde farklı bir ile tayin isteriz diye?
Ben bunu pek önemsemedim çünkü kendi bölümünden atanmak istiyo eylülün sonunda sınava giricek tekrar ama bekar olduğu için ailesinin bulunduğu il daha cazip geliyo..
Ben her konu açıldığında mersinin hava şartlarını bahane ederek istemediğimi dile getiriyorum başka b ilde yaşayalım evlenince ikimizin ailesine yakın olsun diyorum..
Yani iç anadolunun en büyük ili olsun diyosun aşkım öyle mi diyip gülüyor (yani iç anadolunun en büyük ili benim ailemin bulunduğu il )

Ama düşünmeniz gerekirdi ailesinin yanına atanan insan neden başka şehire taşınsın ki? Üstelik tayin işleri de kolay değil Hadi kolay olsa bile ailesi bırakmaz gitmesini. İleriyi düşünmek lazım her zaman.
Ben bunu pek önemsemedim çünkü kendi bölümünden atanmak istiyo eylülün sonunda sınava giricek tekrar ama bekar olduğu için ailesinin bulunduğu il daha cazip geliyo..
Ben her konu açıldığında mersinin hava şartlarını bahane ederek istemediğimi dile getiriyorum başka b ilde yaşayalım evlenince ikimizin ailesine yakın olsun diyorum..
Yani iç anadolunun en büyük ili olsun diyosun aşkım öyle mi diyip gülüyor (yani iç anadolunun en büyük ili benim ailemin bulunduğu il )

Söylüyorum oranın hava şartlarını bahane ederek ikimizin ailesine de yakın bir il olsun istiyorum diyorum diğer türlü söylesem yanlış anlaşılabilir

seni anlıyorum ama atanmıs suanda ..
ve evlenince senide orda ailesiyle yasamanı istiyor ..
zaten calısıyorsun,mesafeli olursun hicbirsey olmaz ..
tayin isterken konusulmalıydı bence bu ..

Bizim iki sokak ötemizde yakın akrabalarımız oturuyor. Bazen 2 ay görüşmediğimiz dahi olur.
Eve yakın yerde oturacaksınız diye sık sık birlikte zaman geçireceğiniz anlamına gelmiyor bu.
Sen bir sınır koyarsın kendince. Zaten halinden tavrından ailesi de anlar.
Ona göre hareket ederler.

Suc sizde tercihleri kendiniz yapmissiniz.
Ilerisi icinde zemin hazirlamissiniz , yano kabul etmeniz disinda baska bir fikir gelmedi aklima.
Yada acik acik konusacaksiniz ve orayi istemediginizi soyliceksiniz...

Ilerde zaten mersinde kalirsaniz ki simdiden olacaklari kendinizde soyluyosunuz.
Ozaman isiniz daha cok zorlasacak.

seni anlıyorum ama atanmıs suanda ..
ve evlenince senide orda ailesiyle yasamanı istiyor ..
zaten calısıyorsun,mesafeli olursun hicbirsey olmaz ..
tayin isterken konusulmalıydı bence bu ..
[/Q
Tekrar bir daha giricek sınava ama bunu nasıl söylicem bilemiyorum yanlış analayabilir ailesini istemediğimi düşünmesinden korkuyorum

Back
X