Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim iki sokak ötemizde yakın akrabalarımız oturuyor. Bazen 2 ay görüşmediğimiz dahi olur.
Eve yakın yerde oturacaksınız diye sık sık birlikte zaman geçireceğiniz anlamına gelmiyor bu.
Sen bir sınır koyarsın kendince. Zaten halinden tavrından ailesi de anlar.
Ona göre hareket ederler.
Niyetinizi anlamış gibi görünüyorBen bunu pek önemsemedim çünkü kendi bölümünden atanmak istiyo eylülün sonunda sınava giricek tekrar ama bekar olduğu için ailesinin bulunduğu il daha cazip geliyo..
Ben her konu açıldığında mersinin hava şartlarını bahane ederek istemediğimi dile getiriyorum başka b ilde yaşayalım evlenince ikimizin ailesine yakın olsun diyorum..
Yani iç anadolunun en büyük ili olsun diyosun aşkım öyle mi diyip gülüyor (yani iç anadolunun en büyük ili benim ailemin bulunduğu il )
Bunun ailesi öyle mesafeli insanlar değil çok iyiler seviyorum onları ama içli dışlı olmayı seviyolar şimdiden sevgilim çocuğumuza da annem bakar diyor o derece yani....Bizim iki sokak ötemizde yakın akrabalarımız oturuyor. Bazen 2 ay görüşmediğimiz dahi olur.
Eve yakın yerde oturacaksınız diye sık sık birlikte zaman geçireceğiniz anlamına gelmiyor bu.
Sen bir sınır koyarsın kendince. Zaten halinden tavrından ailesi de anlar.
Ona göre hareket ederler.
Önceden Konya olsun orda düşünüyorum evimizi derdi bi anda değiştirdi fikriniNiyetinizi anlamış gibi görünüyor![]()
Hiç bi şey için geç değil tekrar tayin isteyebilir evleniceğimizde hem o zaman ben de atanıcam ama tek sorun ikna etmek güzel bi dille onu da nasıl söylicem bilemiyorumSuc sizde tercihleri kendiniz yapmissiniz.
Ilerisi icinde zemin hazirlamissiniz , yano kabul etmeniz disinda baska bir fikir gelmedi aklima.
Yada acik acik konusacaksiniz ve orayi istemediginizi soyliceksiniz...
Ilerde zaten mersinde kalirsaniz ki simdiden olacaklari kendinizde soyluyosunuz.
Ozaman isiniz daha cok zorlasacak.
Ailesinin bulunduğu ile atanmış bi kere nasıl vaçgeçiricem mesele ordaortak istediğiniz bir şehiri tercih edin o zmn .. :)
Ailesinin bulunduğu ile atanmış bi kere nasıl vaçgeçiricem mesele orda
Neden olmasın diyince açıklıyorum hava şartları iyi değil bak sen de bunalıyorsun oranın havasından başka bir il olsun sevdiğimiz bi şehir orda yaşalım diyorumoturup konusacaksınız ..
mersin olmasın,nerde yasayalım ..
Bunun ailesi öyle mesafeli insanlar değil çok iyiler seviyorum onları ama içli dışlı olmayı seviyolar şimdiden sevgilim çocuğumuza da annem bakar diyor o derece yani....
Neden olmasın diyince açıklıyorum hava şartları iyi değil bak sen de bunalıyorsun oranın havasından başka bir il olsun sevdiğimiz bi şehir orda yaşalım diyorum
Konya olursa iç güveysi gibi düşünülebilir diyor ben konya olsun demiyorum yeter ki başka bi il olsun diyince gülüyor aşkım benim diyip konuyu değiştiriyor beni de kıramıyor..
Ben zaten çalışıcağım için yoğun geçer haftanın bir günü görüşürüz diye düşünüyorum..Yok zaten onlar nasıl olursa olsun fark etmez.
Sen çok içli dışlı olup, sıkça görüşmeyi istemezsen sınır koyarsın.
Koymak zorundasın zaten. Özel hayat diye bir şey kalmayacak gibi bir durum olamaz sen izin vermediğin müddetçe.
Çocuğu ise bakıcıya vermek yerine anneler bakabiliyorsa onlara emanet etmek çok daha güzel bence.
Bunun ailesi öyle mesafeli insanlar değil çok iyiler seviyorum onları ama içli dışlı olmayı seviyolar şimdiden sevgilim çocuğumuza da annem bakar diyor o derece yani....
Önceden Konya olsun orda düşünüyorum evimizi derdi bi anda değiştirdi fikrini
Ailesi çok iyi insanlar hatta sevgilim annem kayınvalisinden çok çekmiş seni çok sevicek ama tabi yine de kaynana gelin ilişkisi diyip güler çoğu zaman..Bir erkek daha bekarken çocuk fikrini düşünecek de bir de olursa annem bakar diyecekPek sanmıyorum. Annesi demiştir ben bakarım diye, yaşayacağınız yer konusu da ailesinden çıkmıştır diye düşünüyorum. Şimdi sorsanız ailen mi fikrini değiştirdi diye yoo ne alakası var der kesin (hatta kendisi bile bunu kendine itiraf edemez, o derece).
Ama şöyle de bir şey var ki onlara yakın yaşadığınızda çok kötü günlerin sizi beklediğini de söyleyemeyiz. Bazen çok insan iyidir bile. Belki de şu an size sorun olarak görünen her şey ileride işinize yarar. Yakında kayınvalide istemem deyip sonradan onun yardımını gördükten sonra Allah razı olsun da diyebilirsiniz. Her ailenin ilişkileri farklıdır elbet ama o kalabalık bulduğunuz ailenin yanında geçecek belki de en eğlenceli anlarınız. Bu da tabi hem onlara hem de sizin tutumunuza bağlı, çok önyargılı olursanız aman aman istemem eksik kalsın sevmem ben öyle çok insan gibi bir tavırda olursanız zaten imkanı yok güzel ilişkiler kuramazsınız.
Anladığım kadarıyla Konya'ya tayin istemesi de biraz zor görünüyor ama belki şöyle olabilir sen Konya'yı da yaz dersiniz tutarsa tutar![]()
Aslında şu durum beni çok rahatsız etti, kusura bakmayın söylemeliyim. Sizinle işimiz bitene kadar sizden geçinelim sonra kendi hayatımıza bakarız sizden uzak ooh der gibi olmuş biraz.Ailesi çok iyi insanlar hatta sevgilim annem kayınvalisinden çok çekmiş seni çok sevicek ama tabi yine de kaynana gelin ilişkisi diyip güler çoğu zaman..
Bana da bu durumda tarafsız olmak düşüyo gibi konuşur..
Kendi ailesine karşı düşünceleri nasılsa benim ailemi de öyle sever hakkını yiyemem hatta Konya çok sevdiği bi il Mersinden daha çok sever tam yaşanılıcak yer der..
Bekar olduğu için öncelik mersindi birikim için..
Ben mersinin havasını falan bahane ettiğim zaman denize uzak bi yerde otururuz o zaman aşkım yazın yaylaya çıkarız der..
Bu fikir benden çıkmadı kendisi birikim yapmak için ilk orayı yazdığını dile getirdiAslında şu durum beni çok rahatsız etti, kusura bakmayın söylemeliyim. Sizinle işimiz bitene kadar sizden geçinelim sonra kendi hayatımıza bakarız sizden uzak ooh der gibi olmuş biraz.
Keşke en başta Konya'ya isteseydi tayinini. Sonrası herkes için daha kolay olurdu sanırım.
O zaman kusura bakmayın ama yine de onun düşüncesi de olsa güzel bir şey değil ama belki de fikrinizi değiştirebilir diye böyle bir sebep sunmuştur sizeBu fikir benden çıkmadı kendisi birikim yapmak için ilk orayı yazdığını dile getirdi