- Konu Sahibi disi_kartal_33
merhaba kızlar.benim çok mutlu bir ilişkim ve beni çok seven bir erkek arkadaşım var..ailemle tanıştırdım çok iyi anlaştılar..haftanın 7 günü bizim evde akşamları..saat 11 den önce kendi evine gitmiyor..kardeşim enişte ,annem oğlum diyor..ben dışarı çıkalım dediğimde bile yok eve gidelim annenle kardeşinle oturalım .yemeğimizi onlarla yiyelim diyor..haftanın 3 günü çiçekle gelir eve..sürekli msjlar bitmek bilmeyen..sevgiden boğuyor resmen beni ...hatta bizim mersinde olaylar çok olur..polis bütün mahalleyi biber gazına bürümüştü,onda bile anneme dedi ki sizde kalabilirmiyim.annem tabiki oğlum dedi..gel gelelim sorunuma..bizde yatıp kalkan aileme bu kadar düşkün olan ,annemi beni kardeşimi yemeklere pikniklere götüren adam,bırak evlenme teklif etmeyi ne ailesinden bahsediyor bize..nede tanıştırmaktan..kafayı yicem yaa..o benim aileme bu kadar girmişken,neden beni kendi ailesiyle tanıştırmıyor..acaba şundan olabilirmi ? ben türküm ve dövmelerim var vücudumda,,onun ailesi ise mardinli ve mutasıplar 

Son düzenleme: