Sevgilim amerikaya gitmek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prenses888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
17
17
3
23
Selam kızlar. Sevgilimle yaklaşık 7 aydır ilişkimiz var. Ama biz tanışmadan önce ABD vize başvurusu yapmış ve orda hayalleri var. Benim abdye gitme gibi bir düşüncem yok. Haftaya da vize görüşmesi var. Gerçekten hayatımda en sevdiğim en güvendiğim adam oldu kendisi. Ondan türkiyede kalmasını da isteyemem çünkü kendi hayatı bencil davranamam. Giderse ne zaman döneceği de belli değil. Onu çok seviyorum aynı şekilde o da beni. Mükemmel bir ilişkimiz var. Ama amerikaya gitmesi demek ilişkimizin bitmesi demek. Türkiyede kalsa evlenme planlarımız da var. Hayatımda tanıdıgım en mükemmel erkekti. Bu kadar büyük bir şanssızlık yaşadığım için çok üzgünüm. Sizin başınıza gelse ne hissederdiniz? Ne yapardınız? Yakın zamanlarda abd vizesi çıkan tanıdıklarınız var mı?

Yani sizin adınıza üzüldüm evet belki zor olabilir ama herkesin kendi hayatı kararı. Size düşen sadece önünüze bakmak

Dediğiniz kadar mükemmel bir ilişkiniz olsaydı çocuğun aklından başka ülke geçmezdi. Adam size aşık değil. Hayaller demeyin duygular her kişide aynıdır. Düşünün bakalım siz aynı durumda olsanız gider miydiniz? Burda kalırsanız evleneceksiniz ya da gideceksiniz. En kötü onu da götürmek için birbirini ikna yoluna girip çözüm bulmaya çalışır olmuyorsa gitmezdiniz. Yani mükemmel ilişkiniz mükemmel değil. Adam gidip de bir iki ay sonra o mesajlara geç donulmeye başlanip sonra uzak mesafe olmuyor dendiği zaman gelip bu mesajı okuyun lutfen

Dediğiniz kadar mükemmel bir ilişkiniz olsaydı çocuğun aklından başka ülke geçmezdi. Adam size aşık değil. Hayaller demeyin duygular her kişide aynıdır. Düşünün bakalım siz aynı durumda olsanız gider miydiniz? Burda kalırsanız evleneceksiniz ya da gideceksiniz. En kötü onu da götürmek için birbirini ikna yoluna girip çözüm bulmaya çalışır olmuyorsa gitmezdiniz. Yani mükemmel ilişkiniz mükemmel değil. Adam gidip de bir iki ay sonra o mesajlara geç donulmeye başlanip sonra uzak mesafe olmuyor dendiği zaman gelip bu mesajı okuyun lutfen
Merhaba onun yerinde olsam ben de eğer vize çıkarsa giderdim. Ona kalsa zaten beni bekler uzaktan da yürütür, senden böyle bir beklentim yok dedi seni bu duruma zorlayamam dedi. Zaten ayrılık benim fikrim. Uzaktan olacağını düşünmüyorum. Türkiyede kalırsa da evleneceğimizin bir garantisi de yok..

Diziler de filmlerde yada müziklerde aşkı öyle bir kutsayarak anlatıyorlar ki. Yok aşk engel tanımaz yok aşk fedakarlık ister yok aşk vazgeçmektir bilmem ne. Aşk tamamen gelip geçici ve abartılacak kadar büyük bir duygu değil. İnsan kendi mutluluğu hayalleri için yaşar gerekirse bunun için aşkından vazgeçer. Bu herkes için geçerli. Sizde sadece kendinizi mutlu etmek için yaşayın varsa hayalleriniz onun peşinden gidin.

Tek giderse yuruyecegini sanmiuorum
Ayrildiysaniz dogru bir karar olmus

Diziler de filmlerde yada müziklerde aşkı öyle bir kutsayarak anlatıyorlar ki. Yok aşk engel tanımaz yok aşk fedakarlık ister yok aşk vazgeçmektir bilmem ne. Aşk tamamen gelip geçici ve abartılacak kadar büyük bir duygu değil. İnsan kendi mutluluğu hayalleri için yaşar gerekirse bunun için aşkından vazgeçer. Bu herkes için geçerli. Sizde sadece kendinizi mutlu etmek için yaşayın varsa hayalleriniz onun peşinden gidin.
Aşkı abartmak ardından yaşanacak tüm trajedileri normalleştirmek demek. Aşk fedakârlık ister sloganı altındaki tüm beklentilerin kadına yıkılması zaten ne kadar saçma bir durum olduğunu özetliyor aslında. 😂

senden böyle bir beklentim yok dedi seni bu duruma zorlayamam dedi.
Bence çok da önemsememiş sizi... Boşverin, hayatınıza bakın. (Ayrıca, mükemmel insan diye bir şey yoktur. Bunun kadını erkeği yok. "İnsan" denen varlık kusurları olan ve kusurlarıyla güzel olan bir varlıktır)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X