psikolojim yeterince bozuk, yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama karşımdaki insanı ne kadar iyi tanıdığımı anlayamıyorum böyle durumlarda.Bu tip erkeklerle olan birliktelikler de,psikolojinizin çok iyi olması gerekir.Asla annesinin önüne geçemezsiniz.En değerli odur,herşeyin en iyisini o yapıyordur, o ne derse hep doğru olan odur vs.vs...
Günün sonunda yıpranırsınız,üzülürsünüz
Uzak durun
bu kadar fevri davranmak doğru mu bilmiyorum. ben çok kırıldım. o kadar özlediğini söylüyorsun ama bir yandan da kimi önce arayacağını bilmiyorsun... moralim bozuldu.Ben olsam uzak dururdum. Askerde bile önceliği ben değilsem, askerlik bitince nolur düşünemiyorum. Annemimi arayayım seni mi diye bana sorsa anneni ara derdim bir daha da konuşmazdım.
bu kadar fevri davranmak doğru mu bilmiyorum. ben çok kırıldım. o kadar özlediğini söylüyorsun ama bir yandan da kimi önce arayacağını bilmiyorsun... moralim bozuldu.
ya güldürdünüzBence sen sakinliğini koru anası sonuçta özlemiştir askerde. Hiç anne sevgisiyle sevgili sevgisi aynı olur mu ikisinin de yeri ayrı. Sen annenle onu aynı mı seviyosun ? Öyle düşün. Kendini gazlayıp kadına karşı da soğuma iyilikten zarar gelmez
Bi de asker arkadaşının telefonundan seni aramasın guzum en son müge apla da bi kız vardı kocasının asker arkadaşıyla gitmişSonradan seni arar rahatsız eder dikkat et guzum
yeterince fevri bir insanım, söylediğiniz gibi davranmaya da çok yatkınım ama söz konusu annesi olunca ve henüz annesi ile yüz yüze görüşmediğim için düşünmeden hareket etmek istemedim. sonra kötü olurum daha beni tanımadıkları halde.Bazen böyle fevri olmak, ileride yaşayacağınız maduriyetlerin önüne geçer. Burada anlattığınız kadarıyla, anne kuzusu bir adam var karşınızda. Siz bilirsiniz, isterseniz siz fevri davranmayın, ömür boyu moraliniz bozulur. Askerde bir erkek demek her yanında erkek var, disiplin var demek. O şartlar altında sevdiğinin hasreti ile yanıp tutuşması lazım. 2 ay bunun için yeterli bir süre.
evet kesinlikle. ben de anlam veremedim, şaşırdım. tepkimi neden ölçmek istesin onu da bilmiyorum.Tamam ailesini aramış sizi de arayabilirdi kısa da olsa. Neyse onu geçtim size annemi mi seni mi önce arayım demesi sanki tepkinizi ölçüyor gibi garip geldi bana
sen öyle trip atınca arada kalmış işte zaten askerlik zor daha da zorlaştırmamak lazım. İnsanlara her zaman nötr yaklaş sonra eksi artı bakarsın. Şimdi sen annesine bu gazla gidersen eksi gitmiş olacaksın hep öyle devam edecek. Ne gerek var ?? Sanki kadın mı dedi ona ilk beni arıyacaksın diye?? Sen hanım hanımcık konuuuuuuşşş güzel güzel hayırlısıyla da mutlu sona erinya güldürdünüzmuhakkak farklıdır ama keşke öyle bir cümle kurmasaydı.
yeterince fevri bir insanım, söylediğiniz gibi davranmaya da çok yatkınım ama söz konusu annesi olunca ve henüz annesi ile yüz yüze görüşmediğim için düşünmeden hareket etmek istemedim. sonra kötü olurum daha beni tanımadıkları halde.
sen öyle trip atınca arada kalmış işte zaten askerlik zor daha da zorlaştırmamak lazım. İnsanlara her zaman nötr yaklaş sonra eksi artı bakarsın. Şimdi sen annesine bu gazla gidersen eksi gitmiş olacaksın hep öyle devam edecek. Ne gerek var ?? Sanki kadın mı dedi ona ilk beni arıyacaksın diye?? Sen hanım hanımcık konuuuuuuşşş güzel güzel hayırlısıyla da mutlu sona erinbir daha söylüyorum iyilikten annesi ile de ilk defa yarın telefon ile görüşeceğim, umarım ki güzel olur her şey.
Ona beni aramadığını kırıldığını söylemişsiniz ya belki ondan. Ne diyecek diye yoklamış olabilirevet kesinlikle. ben de anlam veremedim, şaşırdım. tepkimi neden ölçmek istesin onu da bilmiyorum.
bazen susmak çok işe yarıyor, ben de o an sustum ama yine benzer bir şey olursa susmam.Ona beni aramadığını kırıldığını söylemişsiniz ya belki ondan. Ne diyecek diye yoklamış olabilir
sanırım dediğiniz gibi gözlemlemek daha iyi olacak :)Ben zaten kötü olur muyum olmaz mıyım diye düşünmezdim bitirirdim yani onun için dedim :) 3 senelik evliyim anneci bir adamla. Eşimi seviyorum ama annesi yüzünden çok sıkıntılarımız oldu. O yüzden böyle net şekilde konuşuyorum. Gerçi artık eşim eskisi gibi değil, dengeleri bir nebze değişti ama benim de bu hale getirene kadar alnımın damarı çatladı. Neyse:)
O zaman siz biraz gözlemleyin, bu şekilde anneci davranışlar devam ederse tekrar bir düşünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?