merhaba hanımlar. 1,5 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşım iki aydır askerde. en son 3 ay evvel görüştük, uzak mesafe ilişkisi olduğundan dolayı. ayni zamanda askerliğe apar topar bir şekilde gitti, bu yüzden de onu son bir kez göremedim. bu akşam telefonla konuşurken ona, yeğenleri ile konuşup konuşmadığını sordum (daha ufaklar, dayılarını da çok seviyorlar:) o da bana, görüntülü konuştuğunu söyledi iki defa, detaylarıyla anlattı. tabii ben kendisiyle askerliğe gittiğinden beri şebeke sıkıntısından dolayı adam akıllı bir şekilde telefonla bile konuşamıyorum ama ailesini (kendi telefonu tuşlu, arkadaşlarının telefonu ile görüntülü konuşmuş) iki defa arama şansı olmuş. bana bunu söyleyince çok kırıldım, sustum. sonra sesim ona kötü gidince, ona kırıldığımı anladi ve ben de açıkça söyledim derdimi. sonuçta iki defa fırsatı olduysa ve ne kadar kısa bir görüşme olmuş olsa da beni arama şansı da olabilirdi diye düşünüyorum. sonra sesi kötü geldi, üzüldü. ben de durumu uzatmadım. yarın kuzeni android telefonunu kargolayıp yollayacak ve bana söylediği şey şu "ilk önce annemi mi görüntülü arasam seni mi arasam bilmiyorum, ikinizle de konuşmak istiyorum". annesini aramak istemesi çok normal elbette ama ailenle iki defa da olsa görüntülü konuşabilmişsin ama benle en son neredeyse 3 ay evvel görüntülü konuştun. çok kırıldım kendisine ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemediğimden kurduğu son cümleye cevap vermedim. beni yanlış anlamasını da istemiyorum çünkü. tek erkek çocuk olmasının bunda bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama aklımda soru işaretleri var ve yarın annesiyle telefonla konuşacağım ilk defa. sizce yapmam gereken nedir?
Son düzenleme: