Sevgilim Annesine Cicek Aldirdi

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım . Benimde erkek arkadaşımla aramızda para muhabbeti olmaz hiç. Ama bu durumda sizin ödemeniz gerekiyor zaten. Sonuçta onun annesine siz çiçek alalım demişsiniz. Bazıları çok fazla tepki göstermiş konuyu farklı yerlere çekmiş.

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım . Benimde erkek arkadaşımla aramızda para muhabbeti olmaz hiç. Ama bu durumda sizin ödemeniz gerekiyor zaten. Sonuçta onun annesine siz çiçek alalım demişsiniz. Bazıları çok fazla tepki göstermiş konuyu farklı yerlere çekmiş.
Tesekkur ediyorum yorumunuz icin..

Evet ben zaten odemeyi yapardim her kosulda.Ama geri cekilmesi bariz bir sekilde belli oldu.Bu duruma sasirdim sadece.

ay hiç güleceğim yoktu:) eşimle altı yıl çıktık ve ondan asla maddi bişey beklemedim. erkeklik gururu ya bana para harcatmazdı. ama ben onun cüzdanına gizlice yine para koyardım. oda ailesinin verdiği parayla okuyodu çünkü. kaynanama hediye aldığım zamanlarda kendi paramla alırdım. o hediyeyi sevgilime aldırıpta anneeeee sana hediye aldım diyerek seviyemi yerlerde gezdirmedim. ne dersen de bundan sonra sana cevap vermeyeceğim. seni göz ardı ediyorum. zira sevgilinden resmen para beklemekle iyice midemi bulandırdın. ki annesinin yanında senin çantanı taşımaya çekinecek kadar ana kuzusu bir erkeğe düşmüşün. böyle kıza böyle erkek işte
6 yil yemişsin adami daha maddi anlamda ne gibi bir beklentin olabilir.Ben hicbir zaman erkek eline muhtac olmadim gizlice para da koymak zorunda kalmadim bu yuzden.

Naptin atandin mi ? Artik bir 6 yil da sen öde hesabi yaziktir adama.

ay hiç güleceğim yoktu:) eşimle altı yıl çıktık ve ondan asla maddi bişey beklemedim. erkeklik gururu ya bana para harcatmazdı. ama ben onun cüzdanına gizlice yine para koyardım. oda ailesinin verdiği parayla okuyodu çünkü. kaynanama hediye aldığım zamanlarda kendi paramla alırdım. o hediyeyi sevgilime aldırıpta anneeeee sana hediye aldım diyerek seviyemi yerlerde gezdirmedim. ne dersen de bundan sonra sana cevap vermeyeceğim. seni göz ardı ediyorum. zira sevgilinden resmen para beklemekle iyice midemi bulandırdın. ki annesinin yanında senin çantanı taşımaya çekinecek kadar ana kuzusu bir erkeğe düşmüşün. böyle kıza böyle erkek işte
Keske sende de biraz kadinlik gururu olsaydi da adamdan asalak gibi para yemeseydin.

Aynen herkes dengine yaziliyor.Benim gibisine boylesi :-)

Cicek alalim demissiniz sonra da almak zorunda hissettim demissiniz, kafaniz karisik galiba biraz.
Gayet normal bi davranis yapmis yani, belki cebinde parasi yoktu cikarip veremedi ki vermeye calismasi bile cok anormal olurdu zaten.

Ayrica canta tasima mevzusu ayri degisik geliyor bana.
Cok agirdir elzem bi durum vardir tamam ama bi kadin niye sevgilisine canta tasitir bunu asla anlamayacagim

Konu ne kadar farkli yerlere cekiliyor anlayamiyorum.Tabi ki cicek verdim anneme.Ben o kadar abartili bir buket "almamak" tan bahsediyorum.

ne farklı yerlere çekecez, ne yazdınsa onu okuyoruz.
müneccim miyiz?
"Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti"
bak bu cümleyi kuran sensin.
bu arada hasta ziyaretine abartılı buketle gidilmez, hatta hastaneye çiçek götürülmez.

Son düzenleme:
Ya ben mi yanlış anladım. Adamın annesi hasta ziyarete gidip, çiçek alalım demişsiniz. Annesine alınacak çiçeği o seçip,kartı o yazıp,parasını da o ödeyecekse siz orada konu mankeni misiniz? Ayrıca annenize hiç çiçek almamış olmanız da sizin ayıbınız. Sırf kız olduğu için hediye alacağı çiçeği bile erkeğin ödemesini bekleyen zihniyetteki kızlar için fedakar kızları üzüyor erkekler o da ayrı bir araştırma konusu. Alan razı veren razı sanırım.

Ben anlatamadim sanirim ? Mevzu para ya da odeme degil.Normalde bizim iliskimizde boyle birsey soz konusu olmazken annesine cicek alirken neden boyle oldugunu sorguladim.Cunku kendisi benim annemle tanisirken ben hediye alip ona vermistim sen ver diye.

Hic kimseden para hususunda beklentim olamaz yeterince gelirim var ayrica cimri de degilim.
Siz neden alıp ona verdiniz ki? Ben irrite olurdum anneme alınacak hediyeyi ben alıp sevgilime versem soğurdum yani. Anneme bi hediye alacak parası yoksa sonra tanışsın.

Senin istediğin sanırım sevgilin yinede öne atılıp ben öderim hatta onu bile demeden ödemeyi yapması lazımdı.Sen ödetmemek için olurmu sevgilim ben ödüycem diyecektin.
Ama seninki bu adamlardan değil.Anladım demek istediğini..

Misal erkek arkadaşım herseyde öne atlıyor,Evlilik düşüncemiz de var.Seni beni mi var ben öderim diyor..herseferinde zorluyorum ama ödetmiyor.Arada kacıp kasaya gizlice gidip ödeyebiliyorsam ne ala..

Bence sevgiliniz çok güzel bir şey yapmış. Sizin seçtiğiniz, sizin beğendiğiniz bir çiçeğe, yine sizin ağzınızdan çıkan sözlerle not yazılmasını istemiş ve tamamen sizin aldığınız bir hediye olsun istemiş. Parasını niye o ödesin ? Şu erkek egemen bakışınızı lütfen bir kenara koyun, ileride bana şunu yaptı bana bunu yaptı dememek adına, sizin aldığınız şeyin parasını neden kendi ödesin? Ayrıca kendi annenize bugüne kadar çiçek almamış olmanız da sizin kabahatiniz, sevgilinizin değil ki.

Ben hiç bir sorun göremedim.
Siz teklif etmisiniz ki zaten gayet dogal bir sey çiçek almak gitmek.
Ayrıca tam aksi olsa parayi o verse ben şahsen utanirdim asla kabul etmezdim bence kendinize sorun aramissiniz gibi.

Kizlar iki yillik bir iliskim var.Sevgilimin annesi hastaydi soguk alginligindan dolayi iki gun hastanede yatti.Cok muhim bi durumu yoktu aslinda serum filan takildi.Her neyse ben de anneni ziyarete gidelim dedim bu arada annesiyle ilk kez tanisicaz olur dedi cicek alalim dedim bir cicekcinin onunde durduk indik.Cicek secerken hangisini alalim dedim sen bilirsin dedi not olarak ne yazalim dedim sen aliyosun bence sen yaz dedi ben de sasirdim tabi ki.

Sonra odeme esnasinda geri cekildi benim odemem icin.Ben de odemeyi yaptim fakat bi tuhaf oldum kizlar ya.Sizce de tuhaf degil mi ?

Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem sayilir ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.
Sen alacaksın tabıkı ılk defa tanısacagın bırı ustelık gecmıs olsuna gıdeceksın ayıp.

Halen para deniyor ben anlatamiyorum sanirim.Ben o geri cekilmese de odeyecektim zaten
Ama o yine de büyük bir samimiyetsizlikle "Ben öderim aşkım" deseydi diyorsunuz.
E alışmışsınız erkek egemen ilişkiye, siz de haklısınız.
Sevgiliniz sizi başka konularda yönetmeye çalışınca ağlamayın ama burada, temelini böyle böyle atıyorsunuz çünkü.

Tuhaf olan sensin
İçinden gelmiyorsa alma, alıyorsan da ödeyeceksin tabi

Back
X