- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ediyorum yorumunuz icin..Ben sizin ne demek istediğinizi anladım . Benimde erkek arkadaşımla aramızda para muhabbeti olmaz hiç. Ama bu durumda sizin ödemeniz gerekiyor zaten. Sonuçta onun annesine siz çiçek alalım demişsiniz. Bazıları çok fazla tepki göstermiş konuyu farklı yerlere çekmiş.
6 yil yemişsin adami daha maddi anlamda ne gibi bir beklentin olabilir.Ben hicbir zaman erkek eline muhtac olmadim gizlice para da koymak zorunda kalmadim bu yuzden.ay hiç güleceğim yoktu:) eşimle altı yıl çıktık ve ondan asla maddi bişey beklemedim. erkeklik gururu ya bana para harcatmazdı. ama ben onun cüzdanına gizlice yine para koyardım. oda ailesinin verdiği parayla okuyodu çünkü. kaynanama hediye aldığım zamanlarda kendi paramla alırdım. o hediyeyi sevgilime aldırıpta anneeeee sana hediye aldım diyerek seviyemi yerlerde gezdirmedim. ne dersen de bundan sonra sana cevap vermeyeceğim. seni göz ardı ediyorum. zira sevgilinden resmen para beklemekle iyice midemi bulandırdın. ki annesinin yanında senin çantanı taşımaya çekinecek kadar ana kuzusu bir erkeğe düşmüşün. böyle kıza böyle erkek işte
Keske sende de biraz kadinlik gururu olsaydi da adamdan asalak gibi para yemeseydin.ay hiç güleceğim yoktu:) eşimle altı yıl çıktık ve ondan asla maddi bişey beklemedim. erkeklik gururu ya bana para harcatmazdı. ama ben onun cüzdanına gizlice yine para koyardım. oda ailesinin verdiği parayla okuyodu çünkü. kaynanama hediye aldığım zamanlarda kendi paramla alırdım. o hediyeyi sevgilime aldırıpta anneeeee sana hediye aldım diyerek seviyemi yerlerde gezdirmedim. ne dersen de bundan sonra sana cevap vermeyeceğim. seni göz ardı ediyorum. zira sevgilinden resmen para beklemekle iyice midemi bulandırdın. ki annesinin yanında senin çantanı taşımaya çekinecek kadar ana kuzusu bir erkeğe düşmüşün. böyle kıza böyle erkek işte
Bu nedir yaKeske sende de biraz kadinlik gururu olsaydi da adamdan asalak gibi para yemeseydin.
Aynen herkes dengine yaziliyor.Benim gibisine boylesi![]()
Konu ne kadar farkli yerlere cekiliyor anlayamiyorum.Tabi ki cicek verdim anneme.Ben o kadar abartili bir buket "almamak" tan bahsediyorum.
Siz neden alıp ona verdiniz ki? Ben irrite olurdum anneme alınacak hediyeyi ben alıp sevgilime versem soğurdum yani. Anneme bi hediye alacak parası yoksa sonra tanışsın.Ben anlatamadim sanirim ? Mevzu para ya da odeme degil.Normalde bizim iliskimizde boyle birsey soz konusu olmazken annesine cicek alirken neden boyle oldugunu sorguladim.Cunku kendisi benim annemle tanisirken ben hediye alip ona vermistim sen ver diye.
Hic kimseden para hususunda beklentim olamaz yeterince gelirim var ayrica cimri de degilim.
Sen alacaksın tabıkı ılk defa tanısacagın bırı ustelık gecmıs olsuna gıdeceksın ayıp.Kizlar iki yillik bir iliskim var.Sevgilimin annesi hastaydi soguk alginligindan dolayi iki gun hastanede yatti.Cok muhim bi durumu yoktu aslinda serum filan takildi.Her neyse ben de anneni ziyarete gidelim dedim bu arada annesiyle ilk kez tanisicaz olur dedi cicek alalim dedim bir cicekcinin onunde durduk indik.Cicek secerken hangisini alalim dedim sen bilirsin dedi not olarak ne yazalim dedim sen aliyosun bence sen yaz dedi ben de sasirdim tabi ki.
Sonra odeme esnasinda geri cekildi benim odemem icin.Ben de odemeyi yaptim fakat bi tuhaf oldum kizlar ya.Sizce de tuhaf degil mi ?
Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem sayilir ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.
Ama o yine de büyük bir samimiyetsizlikle "Ben öderim aşkım" deseydi diyorsunuz.Halen para deniyor ben anlatamiyorum sanirim.Ben o geri cekilmese de odeyecektim zaten