Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

anlatım tarzını en hafif ifadeyle bayağı buldum, anlatma nedenini ise hiç anlamadım, mantık hataları da cabası, ankarayı bilmeyen arkadaşı adres söylüyo adamda götürüyo kapıda bekliyo öyle mi, adresi bilen adam dolmuşa otobüse taksiye atlar gider her hıyar diyene tuz alıp koşuyor mu böyle pis

Youtube a yaz soğukoluk uğur dündar diye. Çıkar belki. Benim kabuslarıma girdi yıllarca hatta bi gezmeye git o terkedilmiş pavyonlara. İbretlik..
Aynen..ben gezdim,o pavyonları otelleri...terkedilmiş hepsi..insan gezince içi ürperiyor,duvarları,çıplak kadın suretleri salonlarda insann yüzüne,ruhuna buz gibi çarpıyor

Aynen..ben gezdim,o pavyonları otelleri...terkedilmiş hepsi..insan gezince içi ürperiyor,duvarları,çıplak kadın suretleri salonlarda insann yüzüne,ruhuna buz gibi çarpıyor

Çok zor hayatlar. Erkekler de karıya gitmek diye eğlenedursun..

ne acılar işlenmişdir dört duvar arasına kaç hayat ölmüştür yaşarken çok ağır bunları bilmek peki yaşayanı nasıl durabildi ayakta

ne acılar işlenmişdir dört duvar arasına kaç hayat ölmüştür yaşarken çok ağır bunları bilmek peki yaşayanı nasıl durabildi ayakta

bu bilgiyi seninle neden paylaştı yani bu muhabbet nasıl ilerler kafamda canlandıramadım ha dersenki ben de ona anlattım o da beni sükunetle dinledi ona bişey diyemem evlilik öncesi çiftler eteklerindeki taşları dökmüşler gözüyle bakarım

konunun ne kadar basit ve çirkin kelimelerle yazıldığına mı yanayım şaşırayım

şu yorumdaki seviyeye mi yanayım yazılan kelimelerdeki saygısızlığa mı şaşırayım yada düşüneyim anlamıyorum...

bu nasıl bir uslup nasıl bir saygıdır bu nasıl bir yorumdur...

azıcık edep azıcık uslüp

ben topluca şaşırdım sende öyle yap,daha kolay olur

14 yaşımdaydm ama o havayı aynen soludum,hissettim..Kimbilir yaşayanlr ne haldeydiler..Cennet gibi bi mekan içinde cehennemi yaratmşlar..

Yaşınız da çok küçük sayılır görmedim görmekte istemem asla

kızlar hatay da ki güzelyayla denilen yere artık öğretmen evi yapıldı gerçi o zamanlarda da varmış ama şimdi gerçek amacına uygun olarak kullanılıyor.oraları hep düzenlemişler.

Ben bunlardan birini yazsam sevgili Kazen mesaj atardi uslup nedeniyle siteden uzaklastirildiniz diye.
Bu konudan cok ban cikar :)
Konusahibi de ortalikta yok bariz fake.

O halde biz burda bazi konu ve yorumlari okurken 'cinnet getiriyoruz'
'Cinnet gecirenlere' gecmis olsun

Aynen öyle, bu konuda bile bir-iki yorumda getireyazdım

Yani hakkaten bir yerin (bu konudaki malum yer gibi) nasıl şartlarını olduğunu bilmek için kapısından içeri illa kafa sokmaya mı gerek var? Bununla ilgili filmi var, kitabı var, gazetesi var, televizyonu var, interneti var, var oğlu var. Birinden öğrenmezsen diğerinden öğrenirsin, "girdin mi ki biliyorsun?" sorusunu sormak nasıl bir kafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…