- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi sheewolfff
-
Aynen..ben gezdim,o pavyonları otelleri...terkedilmiş hepsi..insan gezince içi ürperiyor,duvarları,çıplak kadın suretleri salonlarda insann yüzüne,ruhuna buz gibi çarpıyorYoutube a yaz soğukoluk uğur dündar diye. Çıkar belki. Benim kabuslarıma girdi yıllarcahatta bi gezmeye git o terkedilmiş pavyonlara. İbretlik..
Aynen..ben gezdim,o pavyonları otelleri...terkedilmiş hepsi..insan gezince içi ürperiyor,duvarları,çıplak kadın suretleri salonlarda insann yüzüne,ruhuna buz gibi çarpıyor
O halde biz burda bazi konu ve yorumlari okurken 'cinnet getiriyoruz'Konu sahibinin sevgilisinin arkadaşı yokluktan cinnet geçirmiş, konu sahibi de olayı duyunca getirmiş, biri sürekli biri anlık delilik diyor TDK
Aynen..ben gezdim,o pavyonları otelleri...terkedilmiş hepsi..insan gezince içi ürperiyor,duvarları,çıplak kadın suretleri salonlarda insann yüzüne,ruhuna buz gibi çarpıyor
14 yaşımdaydm ama o havayı aynen soludum,hissettim..Kimbilir yaşayanlr ne haldeydiler..Cennet gibi bi mekan içinde cehennemi yaratmşlar..ne acılar işlenmişdir dört duvar arasına kaç hayat ölmüştür yaşarken çok ağır bunları bilmek peki yaşayanı nasıl durabildi ayakta
Esim benle evlenmeden once pek cok defa kadinlarla birlikte olmus bana anlatmisti
Kadinlar dedigim grubun icinde her turlusu de vardi uni ogrencisi sarkici vsben de hastalik kaptiysan asla evlenmem demistim ki zaten onlemini alarak birlikte oldugunu soylemisti
Kaldi ki kendisi soylemese de ben zaten biliyordum ki onceden tanismisligimiz vardi sevgili olmadan oncesi yani
Ama genelev deyince bilemiyorum konu farkli oluyor tabii
Kimseyi bulamayan oraya gider diye dusunuyorum ezik ezik
Yoksa disarida bu isi yapmaya niyetlenen bir insan on dakikada kendine partner bulur yani
Konu sahibinin durumu da biraz degisik ne akil versem bilemedim
Benim düşüncem seni ilgilendirmez aynı olmak zorunda da değil. Bu kadar çok yorum yaptığına göre feleğin çemberinden coktaaan geçmişsin. Evet çok erkek tanımadım iyi ki de tanımamışım.Bu da seni ilgilendirmiyo. Hadi şimdi git sataşacak başka birini bul okşan ablaa
konunun ne kadar basit ve çirkin kelimelerle yazıldığına mı yanayım şaşırayım
şu yorumdaki seviyeye mi yanayım yazılan kelimelerdeki saygısızlığa mı şaşırayım yada düşüneyim anlamıyorum...
bu nasıl bir uslup nasıl bir saygıdır bu nasıl bir yorumdur...
azıcık edep azıcık uslüp
14 yaşımdaydm ama o havayı aynen soludum,hissettim..Kimbilir yaşayanlr ne haldeydiler..Cennet gibi bi mekan içinde cehennemi yaratmşlar..
ben topluca şaşırdım sende öyle yap,daha kolay olur
O halde biz burda bazi konu ve yorumlari okurken 'cinnet getiriyoruz'
'Cinnet gecirenlere' gecmis olsun
O zaman 14 yaşmda gezmek pıknık amaçlı gitmiştik, oralarıda gezdirdiler ibretlk oldu..Şimdi 26 yaşmdym.Yaşınız da çok küçük sayılır görmedim görmekte istemem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?