- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi sheewolfff
-
Adam da dinlemiştir kesin.ne saçma şeyler ya bu insanlar napıyolar , nasıl bi yaşam stiline sahipler fikir bile yürütemiyorum., bide hastalıklıysan asla evlenmem demiş.ülke olarak delirmiş durumdayız.sokakta bi tane akıllı adam yokbu bilgiyi seninle neden paylaştı yani bu muhabbet nasıl ilerler kafamda canlandıramadım ha dersenki ben de ona anlattım o da beni sükunetle dinledi ona bişey diyemem evlilik öncesi çiftler eteklerindeki taşları dökmüşler gözüyle bakarım
Adam da dinlemiştir kesin.ne saçma şeyler ya bu insanlar napıyolar , nasıl bi yaşam stiline sahipler fikir bile yürütemiyorum., bide hastalıklıysan asla evlenmem demiş.ülke olarak delirmiş durumdayız.sokakta bi tane akıllı adam yok
Çokeşliligi kesinlikle savunmuyorum ama düğüne kadar bekleyen erkeklerin olduğuna da inanmıyorum. Aldatır bence. Varsa da istisnadir
Aynen öyle, bu konuda bile bir-iki yorumda getireyazdım
Yani hakkaten bir yerin (bu konudaki malum yer gibi) nasıl şartlarını olduğunu bilmek için kapısından içeri illa kafa sokmaya mı gerek var? Bununla ilgili filmi var, kitabı var, gazetesi var, televizyonu var, interneti var, var oğlu var. Birinden öğrenmezsen diğerinden öğrenirsin, "girdin mi ki biliyorsun?" sorusunu sormak nasıl bir kafa
Nasıı başlıycak:aşkoooum bende önceki tuvalete gisş ritüelini bile bilmek istiyorum.geçmişini bütün iğrwnç ayrıntılarıyla ezberleyeyimki herşey daha güzel olsun.bi insan bi insana nasıl daha önceki sevişmelerini sorabilirkiBen eleştirme amaçlı sormadım aslında, cidden o.muhabbeti merak ettim nasıl başlar nasıl gelişir falan
Ben eleştirme amaçlı sormadım aslında, cidden o.muhabbeti merak ettim nasıl başlar nasıl gelişir falan
Arastirmayi sevmeyen insanlarin yada bu tur seylere bakmayi bile ayip olarak goren insani insan oldugu icin sevmeyi bilmeyen zihniyetin kafa yapisi sanirim.
Nasıı başlıycak:aşkoooum bende önceki tuvalete gisş ritüelini bile bilmek istiyorum.geçmişini bütün iğrwnç ayrıntılarıyla ezberleyeyimki herşey daha güzel olsun.bi insan bi insana nasıl daha önceki sevişmelerini sorabilirki
Biz uzun sure arkadastik sadece ve o anlatmasa da ben onun herseyini etraftan biliyordum ortak arkadaslarimiz tabiri caizse onun her turlu rezilligini anlatirlardibu bilgiyi seninle neden paylaştı yani bu muhabbet nasıl ilerler kafamda canlandıramadım ha dersenki ben de ona anlattım o da beni sükunetle dinledi ona bişey diyemem evlilik öncesi çiftler eteklerindeki taşları dökmüşler gözüyle bakarım
sayfa 24 ve 234 kişi yazmış ve hayret konu dine dönmemiş ve konuyu açan yok olmuş tam banlık tam polemik dolu bir konu
ve bu konuyla ilgili değil ama yorumlar da var hani erkeğin ihtiyacı deniyor ya ben bunu anlamıyorum ve gerçekten komigime gidiyor.
bana kızıcaksınız ama bu ihtiyaç ne ya nedir yani bu ihtiyaç değil bu resmen azgınlık yada erkeğim havasını atmak var ya erkeğim kaç kişiyle olursan yatarsan yada çıkarsan o kadar erkesin bana o hesap geliyor.
biz de sizi bekliyordukvücudunu parayla satacak kadar, kadınlığı aşağılamış , ayaklara düşürmüş iğrenç insanlara ''karı'' iltifat bile sayılır siz neyden bahsediyorsunuz!
Biz uzun sure arkadastik sadece ve o anlatmasa da ben onun herseyini etraftan biliyordum ortak arkadaslarimiz tabiri caizse onun her turlu rezilligini anlatirlardierkeklerin dedikodusu iste
Sonra biz sevgili oldugumuzda anlatmisti ben buyum diye ben de hastalik kapmadiysan benim icin gecmisin bir onemi yok demistim kigercekten benden oncesi onemli degildir benim icin
Benim ona anlattiklarima gelince pek anlatilacak birseyim yoktu onun gibi birliktelik yasamamistim sadece sorunlu bir birlikteligim vardi onlari ve yasanan olaylari anlatmistim nisanliydim ve dugun zamani bir ayriligim olmustu mesela onlari anlatmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?