Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

Adam da dinlemiştir kesin.ne saçma şeyler ya bu insanlar napıyolar , nasıl bi yaşam stiline sahipler fikir bile yürütemiyorum., bide hastalıklıysan asla evlenmem demiş.ülke olarak delirmiş durumdayız.sokakta bi tane akıllı adam yok

Sevgilin kerhanelerin yerini nerden biliyormuş bunu bir sorgula bence..
ha bir de arkadaşı işini görürken o dışarda beklemiş demek!

böyle cinselliği iş görmek baside indirgemeleri kadar tiksinç birşey yok.
karıya götürmek tabiri de mide bulandırıcı.

Son düzenleme:

Ben eleştirme amaçlı sormadım aslında, cidden o.muhabbeti merak ettim nasıl başlar nasıl gelişir falan

Çokeşliligi kesinlikle savunmuyorum ama düğüne kadar bekleyen erkeklerin olduğuna da inanmıyorum. Aldatır bence. Varsa da istisnadir

Aldatabilir. Ben de aldatabilirim. Herkes ikinci bir şansı hakeder.

Ama birilerinin tabiriyle karıya gitmek kabul edilemez olmalı. Ben hayatında yokken bile gittiğini bilsem biter. Çünkü o zihniyeti gösterir.

Arastirmayi sevmeyen insanlarin yada bu tur seylere bakmayi bile ayip olarak goren insani insan oldugu icin sevmeyi bilmeyen zihniyetin kafa yapisi sanirim.

Ben eleştirme amaçlı sormadım aslında, cidden o.muhabbeti merak ettim nasıl başlar nasıl gelişir falan
Nasıı başlıycak:aşkoooum bende önceki tuvalete gisş ritüelini bile bilmek istiyorum.geçmişini bütün iğrwnç ayrıntılarıyla ezberleyeyimki herşey daha güzel olsun.bi insan bi insana nasıl daha önceki sevişmelerini sorabilirki

şöyle olmuş olabilir;daha önce ahmet karıya gitti mehmet karıdan geldi muhabbetini konuyu açan normal karşılıyorsa sevgili de bunu demiş olabilir.canım orçunu bu gece karıya götürdüm,ben dışarda bekledim bak nasıl dürüst ve namusluyum

bu topikteki bazı yorumlardan anladığımız kadarıyla bakir erkek yoktur düşüncesinin hakim olduğu bir toplumda erkeklerin ihtiyacını karşılamak için geneleve gitmesi normal karşılanıyor,çook doğal bulunuyor.sanki kadınların ihtiyacı yok :)

Arastirmayi sevmeyen insanlarin yada bu tur seylere bakmayi bile ayip olarak goren insani insan oldugu icin sevmeyi bilmeyen zihniyetin kafa yapisi sanirim.

Aman sustum, bi de işin ucunda meraklısı mısın? sorusuyla karşılaşmak var. =)

Konu sahibi, sanmaya devam etmeyin, yol vermenizin zamanı gelmiş de geçiyor bile.

Iyide bu sevismek degil ki sevismek sevmekten gelir bu baska birsey.
O zihniyetteki adam kendini belli eder illa.

Konuyla iligili yorumumuda yazımm..Arkadaş olayı hikaye..İhtiyac dıye yorum yapanlar,normal karşlayanlara ise ayrıca şaşrdmm..O zaman herbayan regl dönemde eşnn ihtıyacını karşılamdıgı için geneleve yollasn..Yok böyle bı mantık

Biz uzun sure arkadastik sadece ve o anlatmasa da ben onun herseyini etraftan biliyordum ortak arkadaslarimiz tabiri caizse onun her turlu rezilligini anlatirlardi erkeklerin dedikodusu iste
Sonra biz sevgili oldugumuzda anlatmisti ben buyum diye ben de hastalik kapmadiysan benim icin gecmisin bir onemi yok demistim kigercekten benden oncesi onemli degildir benim icin
Benim ona anlattiklarima gelince pek anlatilacak birseyim yoktu onun gibi birliktelik yasamamistim sadece sorunlu bir birlikteligim vardi onlari ve yasanan olaylari anlatmistim nisanliydim ve dugun zamani bir ayriligim olmustu mesela onlari anlatmistim

sayfa 24 ve 234 kişi yazmış ve hayret konu dine dönmemiş ve konuyu açan yok olmuş tam banlık tam polemik dolu bir konu

ve bu konuyla ilgili değil ama yorumlar da var hani erkeğin ihtiyacı deniyor ya ben bunu anlamıyorum ve gerçekten komigime gidiyor.

bana kızıcaksınız ama bu ihtiyaç ne ya nedir yani bu ihtiyaç değil bu resmen azgınlık yada erkeğim havasını atmak var ya erkeğim kaç kişiyle olursan yatarsan yada çıkarsan o kadar erkesin bana o hesap geliyor.

Bende katılıyorum
bu ihtiyaç olarak algılanıyorsa biz bayanların da ihtiyacı yok mu ????
biz de oraya buraya gidip ihtiyaç görelim o zaman!!!
böyle saçmalık olmaz.
nefs bir tek onlara özgü sanki.

vücudunu parayla satacak kadar, kadınlığı aşağılamış , ayaklara düşürmüş iğrenç insanlara ''karı'' iltifat bile sayılır siz neyden bahsediyorsunuz!

anladım kesinlikle eleştirel değildi bi daha belirteyim

şuraya gelmek istedim hani bazı erkek ben yaparım sen yapamazsın modunda olur ya, öyle bir erkek olsaydı burda kadına karı diyenden bi farkı olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…