Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi de aşkta bir yere kadar.
Şartlar öyle bir gelişmiş ki saygısızlığa kadar varmış aranızda.. (istemeden de olsa)
Yerinde olsaydım ayrılırdım..
Yani sanırım benim gözüm biraz karadır bu konularda.
Erkeklere eyvallah dememek gerek..
Senin en güzel yıllarını bu sekilde dusunmenı gecırerek heba edemez.
Sen de ona baglı degilsindir çok sukur..
Hemen ayrılmayı kafana koyma önce arkadaslarının ve senin hayatındaki yerini sor içten bi sekilde bence.Yüz yüze bu konuyu konus,bu sekilde yürütemiceğini söyle.
Yanlıs anlamayın ama bi kac dost kazığı yediği zaman kendine gelir
Bende aynı sorunları yasadım sabrettim arkadaslarının nasıl insanlar olduğunu kötü gün gelince gittiklerini görünce düzeldi.
Aynen canım. 1 ay once arkadasları gittikleri yeri haber vermediler falan. Bunun zoruna gitti konuştu ve ne dediler biliyor musun? Ben izin vermiyormusum benden korktuğu için gitmiyormuş , çağırma gereği duymuyorlarmış. İnanır mısınız ben hiç karışmam, tamam hayatım gec kalma sakın alkollü araba kullanma aklım sende kalmasın arada msj at derim. sevgilimde demiş zaten o karışmaz öyle seylere bahane etmeyin diye. Ya ben bıktım artık bıktım.. Ben Allahın izniyle bu adamla seneye evlenecem, millet hala lay lay lom peşinde..
Canım ben pes etme derim bu konu yüzünden.Erkekler kadınlar gibi değillerdir biz kolayca konusup kaynasabiliyoruz,ama erkeklerde bir ortam merakı bi eski dostluk merakı var asla vazgeçmezler birbirlerinden.Ama senin değerin ve arkadaslarının değerini birbirine karıstırmaması konusunda sık sık uyar fazla takıntı haline getirme kendine yazık etme.
Herşey zamanlar yerine oturur arkadaslarıyla gezmektende hevesi geçer :)
Bence bi erkeği fazla kısıtlamamak gerekir arada bi arkadaslarıyla maçada gidebilir gezmeyede çıkabilir fakat dozajını kaçırmadan.
Belliki ciddi düşünüyorsunuz canım bu konuyu fazla sıkıntı etme yakında evlilik telaşı sarınca arkadaslar falan hikaye olur
Sen bu konu yüzünden ilişkini yıpratma sevgilini fazla kısıtlama ,değerli olduğunu pek hissettiremediğini söyle seninle zaman geçirmediği için kendini tek hissettiğini üzüldüğünü falan anlat bilmez değilsiniz yazın işte bi kaç acıklı mesaj![]()
Madem aşılmaz bi sorun oldu bu sizin aranızda sende onlara alış canımSabredersen ben geçeceğine inanıyorum erkeklerin böyle dönemleri vardır sadece biraz sabretmen gerekiyo aynı sorunları bende yaşadım halada ara sıra yaşıyorum ama yapacak bişe yok gülü seven dikenine katlanıyo.Ama arkadas aşkı hep aynı kalmıyo zamanla biraz daha hafifler canım üzülme
aynen canım bizimkilerde bişe yapmıyorlar onlarında derdi araba.. Ama bişe oldugu zamanda benim üzerimden konu açtıklarına eminim olum sevgilin izin vermez hahaha fln gibisine. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, kedi gibi bekliyoruz beraber bişiler yaparız diye ama adam kankileriyle çıksın gezsin dolassın. Beni alıp surdan suraya götürmez arabayla, arkadaslarını alır götürür Allahım nasıl zoruma gidiyor ya. Bir keresinde tedaşı bulamadım muavin unutmuş gitmiş, bir indim kalabalık ve asla tanımadıgım bir yerdeyimEn en en aşkımdan sevgimden ölen nişanlım bir kaç ay önce garipleşti
adam 24 saatini benimle geçirirken
ev-iş-ben üçgenindeyken
saçma salak insanlar hayatına girdi..
dükkanına geliyorlar, ben orda mıyım değil miyim saatlerce gitmiyorlar
akşam dükkanı kapatıcak birlikte bi yerlere gidicez diye beklerken
o onlarla takılıyor boş beleş..
sinirlerim zıplıyordu kan beynime çıkıyordu, kahve mi burası diye çıldırıyordum.
görüşün ama haftada 1-2 vs neler dedim..
sonra ne mi oldu :) şimdi benim biricik aşkım çok geçmeden eski haline döndü.
çünkü çocuklardan biri sevgili buldu ve ölümüne taptığı motor aşkından bile vazgeçti kız için
ki benimkinden mi geçemeyecek :)
diğer 2sinin bazı yanlışları oldu ve bizimki gerçekleri gördü :)
Hep dua ettim Allahım bu adam böyle değildi, gerçekleri göster şu insanlar düşsün yakamızdan diye.
(he yanlış bişey yapmıyorlardı, bizim buradaki bi fast food rest.da oturup kahve içip motorsiklet muhabbeti falan)
Kendi haline bırak bir süre. Buluşmalarınızda arkadaşlarından gelecek olan olursa evine git ya da görüşme başkası varken.
Bişey derse de başbaşa kalmayı istiyorum ama bu mümkün olmuyor dersin çok da tavır yapmadan.
Zamanla algılar umarım herkesin yerini..
aynen canım bizimkilerde bişe yapmıyorlar onlarında derdi araba.. Ama bişe oldugu zamanda benim üzerimden konu açtıklarına eminim olum sevgilin izin vermez hahaha fln gibisine. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, kedi gibi bekliyoruz beraber bişiler yaparız diye ama adam kankileriyle çıksın gezsin dolassın. Beni alıp surdan suraya götürmez arabayla, arkadaslarını alır götürür Allahım nasıl zoruma gidiyor ya. Bir keresinde tedaşı bulamadım muavin unutmuş gitmiş, bir indim kalabalık ve asla tanımadıgım bir yerdeyimağlaya ağlaya telefon açmıştım beni götürmedin başkaları olsa koşa koşa hizmet edersin die
5 dk da gelip bulmuştu korkudan hahahaha
![]()
Aman aman geçen gün buna benzer bişey yaşadım da
O da öyle 5 dkda geldi ama pek iyi şeyler olmadı
Sizinkine çok güldüm ama :))
Geçiyor emin ol..
Diyorum ya 24 saat dibimden ayrılmayan biri bunu yapan kişi
4 yıldır yapışık ikiz gibi yaşıyoruz :)
Allahın izniyle haftaya evimizde olacağız artık :)
Yasadiklarini bende bi donem yasadim,benim cook uzun yillardir suren bi iliskim var,evlilik hazirligindayiz artik,normalde gozumun icine bakar sagolsun :) arkadas cevresindekilerle de yillardir beraberler,ilk baslarda sanki onlar varsa beni kirmadan hemen defederdi basindan,hadi ben seni eve birakiyim,gunduz gorustuk,cocuklari goreyim,yok pes oynycaz yok mac var yok iccez..en baslarda onemli bisey varsa bizim icin ve ben onlar icin 2.plana dusuyosam cok kizardim,ama ben hic bizaman bunun kavgasini yasamadan dengeledik.aslinda hala daha bende cok baski yapmam bende uyarim arkadaslariyla olan planlarina ki hepside sevdigim insanlardir,ha bi de bunlar uzun sureli iliskileri falan oldukca akillandilar hani ahahah izin mi istiosun diyen o cocuklar suanda izin istemeye mahkum olduklarindan uslandilar :)) biz zamanla hallettik,o da bende dengelemeyi bildik hafif hafif dokundurulan laflarin cok etkisi oldu tabi :) sana tavsiyem kirma erkek arkadasini,sadece duzgunce anlat,normal zamanda tolerans gosterebilecegni ama ozel zamanlarda o cocuklari parcalayabilecegini soylee :)) benim dogum gunume hatta iclerinden birinin hic elinde olmayan bi olay bile denk gelince hic kizmama ragmen ki zaten kizilmasi mumkun olmayan biseydi defalarca benden ozur dilemisti :d oyle gizliden gizliden gozlerini korkutmayi basardim kisacasi :) umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer