sevgilim askerde ve aldatmış ne yapmam gerek sizce :((

meridyenvaryap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
3
0
36
Çankırı
merhaba kızlar sizden akıl almaya geldim

yaklaşık 4 yıldır birlikteliğimiz var zaman zaman ayrı zaman zaman birlikte geçirdik çok sarsıldık çok şey yaşadık zaman içerisinde

1 sene öncesi facebooktan bir kızla msjlaşıp buluşmak üzere yakaladım ve onu terk etmiştim oda bana sinirle kızla buluşmuş akşamı birlikte otelde geçirmiş bir gece ama herhangi bi temas olmadığını sadece uyuduklarını söyledi inandım. (tabi her zaman şüphe vardı )

2 3 ay görüşmedik ama sonra dayanamadık tekrar barıştık o sırada bu konuyla ilgili baya olaylar her neyse ben bu kızı unutamıyorum yaptıkları her alsancağa gittim izde aklıma geliyor yaptıkları kaldıkları otel kızlar biliyorsunuz unutmuyoruz hiç bişeyi....

dönem dönem laf çırpıştırıyorum konuyu açmamayı söylüyor üzüldüğünü hata yaptığını konuyu kapattığımızı söylüyor her neyse öyle böyle geçti bir sene

şimdi askere gitti 3 gün önce telefonunu ben aldım ama whatsappı kapatmayı unuttuğu için hat olmadığı zaman bile ona atılan msjları nete bağlı olduğumda bana geliyor ben okuyorum...

vee bu kız msj atmış akşam askerliğin nasıl geçiyor merak ediyorum seni iyisindir umarım gibii....

şimdi ben napıcam sorunları olan biri ve askerde sizce bunu yüzüne vurmalı mıyım izine geldiğinde söyleyemeliyim 20 gün sonra gelicek acemi birliğinden yoksa susmalımıyım ama susarak birşey olmuyor nasıl davranmalıyım sizce

bence senin tek yapmam gereken ayrılmak..ama bu kez kesin ve net...evlensen bile yar olmaz bu adamdan demedi deme

Otele gittik sadece uyuduk demiş, sizde inanmışsınız. Aşk böyle birşey işte, gözünüze soksalar inanmıyor insan değil mi?

20 gün sabredin ve izne geldiğinde durumu anlatın ve bitirin. Daha başka yapılacak birşey yok. Yok yine onun sözlerine inanacaksanız, iyi bir senaryo dinlemeye hazırlanın o halde.

Yıpranmışsın yıpranacağın kadar. Bence ona hissettiğin sevgide değil alışkanlık. 4 yıla kıyamıyorsun. Bak hala görüşüyolarmış öyle ya görüşmeseler askere gittiğini nerden bilcek. Şüphe insanı yer bitirir kuzum

💙❤️

ateşle barut tüm gece uyucak
kızada uyku ilacı vermiştir kesin. uyku ilacı vermese erkek arkadaşınızın iffetine dokuncaktı zannımca
konuşsaydın ya kızla aralarındaki ilişki ne türmüş daha net ögrenirdin. izne geldigindede konuş ve bitir...

sadece beraber uyumaları bile aldatma değil mi?!
sen yakalıyosun buluşacaklarını öğreniyosun bunun üstüne senden özür dileyeceğine gidip o kızlar sadece uyuyor (!)

otelde bişey olmadığına inandın mı?
ya bırak 4 değil 40 sene olsa da defet gitsin.
seni askerde aldatmayı biliosa beter olsun

sana kızgınlıkla gitmiş otelde kalmış..... daha neler ya oldu her kızan onla bunla yatsın ayrıca o sana zaten bir şey yapmadık uyuduk demiş. belkide ona yaptıkları. bir şey gelmiyordur !!!
hem farkında mısın o kadar seviyorsun ki hala onu düşünüyor yok psi.si şöyle yok askerde izne geldiğinde mi konuşsam diye. evet bende aşıım Allah korusun başıma böyle bir şey gelse yerim kafaları.... sen adam askerde diye hala onu dşün ama o sadece sana kızgınlığımda yaptım pişmanım desin. ne olursa olsun 50 yıl sonra bile bunlar aklına gelecek ya da bu adam işinde gücünde olduğunda hiç mi şehir dışı yapmayacak o zamn napcaksın kafaları yicen...
evet bugün ayrıldığında da canın yancak ama her geçen zaman aleyhine işliyor.
pişman olan adam hala onla konuşmaz. kim bilir belkide sen bitirince başlarlar hayat bu....

Yahu direk def et gitsin napcan bu adamla. Oda askerde kendi derdine yansin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aldatma yalnız tensen bir tamasla sınırlandırmamalı zannımca siz onun söylediği şeylere inanmak istemişsiniz ama bir şekilde o kişiyle görüştüğü açığa çıkmış susmak yerine konuşun ve mantıklı olanı yapamak istersenizde bana kalırsa ayrılmanız daha doğru olur .şimdi yalanın biri bin para en çok takıldığım nokta ise otele sadece uyumak için mi gitmişler ilginç gerçekten

Otele gitmişler uyumak için mi ? Yapmayın allah aşkına kendinizi kandırmayı bırakın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Face'den bulusup otele gitmis ve misil misil uyumuslar buna inanan siz, ne yapiyorsun mesajina mi darmadagin oldunuz?!! Buna da gormeyiverin bitsin gitsin madem...

Afedersin ama sevginden dolayı gözün kör olmuş herhalde, tabiki ayrılacaksın. Üstelik bu ilk de değil, sormana bile şaşırıyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…