merhaba kızlar sizden akıl almaya geldim
yaklaşık 4 yıldır birlikteliğimiz var zaman zaman ayrı zaman zaman birlikte geçirdik çok sarsıldık çok şey yaşadık zaman içerisinde
1 sene öncesi facebooktan bir kızla msjlaşıp buluşmak üzere yakaladım ve onu terk etmiştim oda bana sinirle kızla buluşmuş akşamı birlikte otelde geçirmiş bir gece ama herhangi bi temas olmadığını sadece uyuduklarını söyledi inandım. (tabi her zaman şüphe vardı )
2 3 ay görüşmedik ama sonra dayanamadık tekrar barıştık o sırada bu konuyla ilgili baya olaylar her neyse ben bu kızı unutamıyorum yaptıkları her alsancağa gittim izde aklıma geliyor yaptıkları kaldıkları otel kızlar biliyorsunuz unutmuyoruz hiç bişeyi....
dönem dönem laf çırpıştırıyorum konuyu açmamayı söylüyor üzüldüğünü hata yaptığını konuyu kapattığımızı söylüyor her neyse öyle böyle geçti bir sene
şimdi askere gitti 3 gün önce telefonunu ben aldım ama whatsappı kapatmayı unuttuğu için hat olmadığı zaman bile ona atılan msjları nete bağlı olduğumda bana geliyor ben okuyorum...
vee bu kız msj atmış akşam askerliğin nasıl geçiyor merak ediyorum seni iyisindir umarım gibii....
şimdi ben napıcam sorunları olan biri ve askerde sizce bunu yüzüne vurmalı mıyım izine geldiğinde söyleyemeliyim 20 gün sonra gelicek acemi birliğinden yoksa susmalımıyım ama susarak birşey olmuyor nasıl davranmalıyım sizce