• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim askerde ve ben ayrılmayı düşünüyorum..Ne yapmalıyım sizce ?

Benmi çok düşünceliyim bilmiyorum ama askerlik çok zor olmalı.:(
Ayrılık onun için zor olucaktır.Öyle bir dönemde kendinede çevresinede zarar verebilir.
Elbet istemeden sevmeden devam etmeni kimse söyleyemez sana doğru da olmaz zaten ama keşke hep doğru olanlar olsaydı hayatımızda deilmi.
Zaten askerdeymiş en fazlası telefonda konuşabiliyosunuz,ayrılığı ertelemenin senin için çok bi sıkıntısı olmayacak.Doğru zamanda doğru cümlelerle ayrılki o da sen de yıpranmayasın.

Kesinlikle..

Askerden önce de böyle ilgisizmiydi sana karsı? Eğer degilse askerlik psikolojisidir..

İlişkinin boyutunu bilemiyorum tabi..

Ama askerdeyken sevdiğin ve sevildiğin birini bu sebepten bırakırsan ileride çok pişmanlık duyarsın.. Tecrübeyle sabit.

ben ayrilmayi dusunuyorum ama nasıl yapıcam bunu yani suanda askerde ailevi problemler cok istemiyorlar onu:(bugun son konustugumuzda ben napabılırım dedı öldüreyimmi herkesi dedi baya bi uzuldum hala uzgunum. sessizce telimimi kapatayim yoksa son defa konusayımmı bılemıyorum ben.konussam yine karsısına alacak yine sinirlenecek yine bu tıp sozler sarfedecek bılemıyorum.egerki gercekten isteseydi bu tıp laflar sarfetmezdi dıye dusunuyorum dıkkatlı olurdu.telımemı kapatayım bidaha aramasin dıye bılemıyorum tekrar konussam yıne tartısıcaz bılemıyorum cok kararsızım ve uzgunum

Bi saniye konu hortlamış tekrar. 2011 de acmıssın konuyu, merak ediyorum açıkcası ne yaptın? :1:

Back