• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim askere gidecekmis ve benim bir ay kala haberim oldu ne yapmalıyım

Guvenmeyen oysa neden dert ediyisun anlamadin. Guvenmeyen erkeklerde ne buluyorsunuz. Hosunuza mi gidiyor devamli suclanmak?

acayip icim karardı :(

Sizde de aynısı olur diye demedim, sadece ben de geçtim o yollardan, bir de çok aşığım sanıyordum o yüzden her şeyine katlandım :)
Sizin sevgiliniz de biraz dengesiz geldi bana, umarım ben yanılıyorumdur ;) Siz yine de kötüsünü düşünmeyin.

Sizde de aynısı olur diye demedim, sadece ben de geçtim o yollardan, bir de çok aşığım sanıyordum o yüzden her şeyine katlandım :)
Sizin sevgiliniz de biraz dengesiz geldi bana, umarım ben yanılıyorumdur ;) Siz yine de kötüsünü düşünmeyin.

biraz mı? aşırı dengesizdir hiç yanılmıyorsunuz ama şimdiye kadar hiç ciddi ciddi ayrılmadık en fazla iki gün ayrı kalabiliyoruz allah yardımcımız olsun ya

biraz mı? aşırı dengesizdir hiç yanılmıyorsunuz ama şimdiye kadar hiç ciddi ciddi ayrılmadık en fazla iki gün ayrı kalabiliyoruz allah yardımcımız olsun ya

Aşırı dengesizse bence kendinizi hiç üzmeyin. Size yapmadığını bırakmaz askere gittiğinde. 'Geldiğimde başkasıyla olmazsan ararım seni' ne demek?
Bence boşuna harcamayın güzelim yıllarınızı, aylarca beklediğinizle kalırsınız.

Guzelim yanlis anlama belki de sen olaylari cok kafaya takan veya cok asiri tepki veren bir kisisindir ve o yuzden seninle paylasmamak istememis olabilir uzulmeni ve aylar onceden kafana takmamani istemistir

Sevgilim askere gitmeden 6 ay önce ağlamaya baslamistim ben:1:
Belki üzülme diye söylememiştir.

Gitsin gelsin iste .ileriye donuk bi sey dusunuyorsaniz size engel olmaz iste.. ayrica gitmeye mecbur boynunun borcu nasil boyle birseyi sorun yapabiliyorsun anlamiyorum.

Back
X