• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Askere Gidiyor

CNSMT34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
112
0
96
İstanbul
Merhaba,

8 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım mayıs ayında Vatani Görevini yapmak için Askere gidiyo dönem dönem ayrılıklarımız oldu ama ilk defa bu kadar uzun süre olmaması beni çok üzüyo aynı şekilde kendiside daha gitmeden buruklaştı duygusallastı normalde çok duygusal biri deildirde :55:
nereye düşüceği mayısta belli oluyomuş gitmeden bi kaç gün önce :2:
şu ara keyfimiz çok iyi ama şu burukluğun daha gitmeden başlaması canımızı sıkıyo
korkuyo insan ya ne bilim yemek seçer biras orda hoşuna gitmeyen bişe çıkarsa aç kalıcak diye düşünüorum :25:
biraz asabiliği var orda üstlere karşı çıkıp 15 ayın 30 ay olmasından korkuorm :18:
biraz fazla etkiledi bu 15 ay beni nası olur o dönem hiç bilmiyorum
Hepsinden Önemlisi o kadar ay onu görmeden nasıl geçicek çok özlerim :77:

Asker Yolu Bekleyen Ablalarımdan Arkadaşlarmdan Yardım bekliyorum :58:

15 ay sanırım bende nöbette olucam :6:

bunun yerı burası degıl arkadasım ama ıstersen 'ah erkekler' baslıgında bızım topic var...bizde asker yarenleriyiz mayısta bızımkıler gelecek sizinkiler gidecek demekki

Bende eşimi bekledim,bilirim asker beklemenin ne demek olduğunu..

Zor ve sabır gerektiriyor,bir de erkekler daha bir çekilmez oluyor askerliğin verdiği psikoloji ile ...

Allah kavuştursun...

canım benim sevgilimde şubatta gidio allah bize sabır versin inşallah çok zor ya şimdiden özlüorum ben nasıl dayanıcaz bilmiorum:43:

canım benim sayılı gün çabuk geçer hayırlısıyla gidip gelir inşallah benim eşim sürekli asker görevi bu ben hep bekliyorum hayat boyu:)

sağolun arkadaşlar
DELYSHE Az kalmış sana ne güsel hayırlı teskereler olsun enişteye Allah Kavuştursun :70: (ah erkekler.. bölümüne bakıyorum birazdan)
Noree Teşekkür mutluluklar dilerim zor olucak ama geçicek inşallah sayılı günlerimis :5:
cadıkazanı23 senide Allah kavustursun umarım rahat bi yere düşer seninkide cnm :61:
lilypos senin işinde zormuş gerçekten ama meslek bakımından gurur verici olmalıdr.

evet canım sayılı gün...hayırlısı ile dönmesini iste ve bekle...

mektup sever mi sevgilin bilmiyorum ama biz mektuplaştık telefon konuşmalarının yanısıra..

o kadar heyecanla bekliyorduk ki mektuplarımızı...şimdi onlar birer anı olarak duruyor ....tavsiye ederim...

Allah kavustursun..
askerde olan erkekler sevgililerini daha cok ozlerler bu duygu da cok guzel biliyormusun? hele ki senden mektup almaya bayilirlar.. mektuplarini ihmal etme :-):54:

biz önceden yazardık mektup birbirimize hatta eskiden günlüğümüz vardı bi gün onda bi gün bende dururdu keyif alırdık :69:
ama şimdi dio ki sen mektup yaz ben mail atarım cnm dio :27:

biz önceden yazardık mektup birbirimize hatta eskiden günlüğümüz vardı bi gün onda bi gün bende dururdu keyif alırdık :69:
ama şimdi dio ki sen mektup yaz ben mail atarım cnm dio :27:

aaaa ne gzlmis o, bir gunlukte iki kisilik yazmak.. cok gzl bir hatira olur evlendikten sonra ama (Allah korusun) ayrilik olunca o gunluk cok can acitacak..

niye o sana mail atiyorki mektup yazsin!!! mektup daha ozentilidir.. mail cok basit yaaa. :-)

yiğeni van a düştü sürekli nette :)
oda mektubu bekliycek sabır mı var bizde mailleşiriz dio :)
ama yazar oda mektup yada günlük tutabilir geldiğimde sana veririm ilerde okuruz dio:1:

ya ne guzel valla.. Allah omur boyu mutlu etsinn.. gzl bir ilikiskiniz var sanirim..

Aminn Canım tüm seven kalpler mutlu olsn :34:
inişli çıkışlı olsada herşeye ramen... güzel cnm
bide şu askerlik tarihinden snra ikimizde bazı şeyleri alttan almaya başladık daha ii oldu sanki :61:

Aminn Canım tüm seven kalpler mutlu olsn :34:
inişli çıkışlı olsada herşeye ramen... güzel cnm
bide şu askerlik tarihinden snra ikimizde bazı şeyleri alttan almaya başladık daha ii oldu sanki :61:

bizdee bölee gitmedeen ağlamayaa başlayanlardandıık...şimdi askerde 37 gün oldu :((( zoorrr amaa bi şekildee geçiyoo yapcak bişi yook...hem ewlilik için engellerden biri önümüzden kalkıo ona düşünüp sewinios...

HEEH evleninde günlükler elinizde patlasın :27:
bizde daha doğrusu bende tutuyordum sakladımda 5.5 sene şimdi nerde yaksmın planlarını yapıyorum ayyy ne kadar da saçma geliyoo ne kadar saçmaa :30: asla kimse görmemeli valla ona biel göstermiyomm :37:

Canim üzülme diyecem, ama insan genede üzülüyor/özluyor..
Benim e$imde askerde su an.. son 29 gün kaldi..
431 günü bitirdik sükürler olsun.. biz nasil atlattiysak sizde atlatacaksiniz..
Simdiden Allah kavustursun.. :nazar:

:nazar: maşallah Allah Kavuştursun hepinizi arkadaslar gittiği gün şafak kaç? topiğinde 460 günümü tamamlıcam inşallah :)
YAĞMURCAN :27:

Back
X