Merhaba,
8 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım mayıs ayında Vatani Görevini yapmak için Askere gidiyo dönem dönem ayrılıklarımız oldu ama ilk defa bu kadar uzun süre olmaması beni çok üzüyo aynı şekilde kendiside daha gitmeden buruklaştı duygusallastı normalde çok duygusal biri deildirde
nereye düşüceği mayısta belli oluyomuş gitmeden bi kaç gün önce :2:
şu ara keyfimiz çok iyi ama şu burukluğun daha gitmeden başlaması canımızı sıkıyo
korkuyo insan ya ne bilim yemek seçer biras orda hoşuna gitmeyen bişe çıkarsa aç kalıcak diye düşünüorum
biraz asabiliği var orda üstlere karşı çıkıp 15 ayın 30 ay olmasından korkuorm :18:
biraz fazla etkiledi bu 15 ay beni nası olur o dönem hiç bilmiyorum
Hepsinden Önemlisi o kadar ay onu görmeden nasıl geçicek çok özlerim
Asker Yolu Bekleyen Ablalarımdan Arkadaşlarmdan Yardım bekliyorum
15 ay sanırım bende nöbette olucam
8 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım mayıs ayında Vatani Görevini yapmak için Askere gidiyo dönem dönem ayrılıklarımız oldu ama ilk defa bu kadar uzun süre olmaması beni çok üzüyo aynı şekilde kendiside daha gitmeden buruklaştı duygusallastı normalde çok duygusal biri deildirde

nereye düşüceği mayısta belli oluyomuş gitmeden bi kaç gün önce :2:
şu ara keyfimiz çok iyi ama şu burukluğun daha gitmeden başlaması canımızı sıkıyo
korkuyo insan ya ne bilim yemek seçer biras orda hoşuna gitmeyen bişe çıkarsa aç kalıcak diye düşünüorum

biraz asabiliği var orda üstlere karşı çıkıp 15 ayın 30 ay olmasından korkuorm :18:
biraz fazla etkiledi bu 15 ay beni nası olur o dönem hiç bilmiyorum
Hepsinden Önemlisi o kadar ay onu görmeden nasıl geçicek çok özlerim

Asker Yolu Bekleyen Ablalarımdan Arkadaşlarmdan Yardım bekliyorum

15 ay sanırım bende nöbette olucam