sevgilim askere gitti ben napıcam

grideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
176
48
53
günaydın hepinize arkadaşlar bugün üçüncü gün ben işten izin almıştım iznime denk geldi yoksa işte rezil olurdum ilk gittiği gün saatlerce ağladım dün sabah aradı iyiyim yemek yedim merak etme dedi sesi çok ciddiydi ilk kez böle duydum sesini bütün günüm telefon başında bekleyerek geçiyo allahtan kısa dönem ama ben napıcam vakit geçmiyo azıcık salonda annemlerle otursam sanki ondan uzaklaşıyomuşum gibi hissediyorum her an odamda telefonla beklemeliyim diye düşünüyorum yemek yerken bile zaten bu aralar yiyemiyorum ama annem bilmediği için çaktırmamaya çalışıyorum hızlı hızlı bitirip hemen odaya koşuyorum hemen geçer mi sizce napmam lazım

Ayy senin ki kısa dönemmiş ben 15 ay bekledim de bitti :)
Sevgilinin psikolojisi değişecek hep alttan almaya bak çok zor oluyor biliyorum tuvalete bile telefonla giderdim ben o zamanlar telefonun şarjı 1 kutu azalsın hemen şarja takardım dışarı giderken yedek batarya falan alırdım yanıma :)
Ama geçti çok şükür seninki de geçecek dua et hep :)

millet gurbete kocasını yolluyor bu kadar bağlanma yazık günah, anneni aramzsın bu kadar

kitap oku, kendini geliştir, yeni yemekler yap, ehliyetini al vs vs vs vs

Tam 1 senedir asker bekliyorum.
Nerdeyse her günümüz birlikte geçti.
Ki birlikte büyüdük biz.
Hiç öyle ahlayıp vahlamadım.
Mecbur gidecek başka bi alternatif yok.
Sen sadece vakti değerlendirmeye çalış.
ne bileyim.. daha çok film izle, bişeyler oku araştır. çalışıyosun sanırım. 5 ay rahatça geçer sana.
bu kadar sıkma canını,alışıcaksın..

buna üzülmek yerine sevinmeyi dene.keşke nişanlımda biran önce gidip gelsede kavuşak diyorum.ne güzel askerliğini bitirip gelicek ve önünüzde bir engel kalmıycak.

Canım benimde sevgilim şu anda askerde hemde uzun dönem bende senin gibiydim ama zamanla alışıyor insan hemde 5 ay çabuk geçer bizim 5 ayımız bitti daha 10 ay var bence üzülmeyi bırak kendine vakit ayır birazda özlem daha çok bağlıyor ilişkiyi hemde 5 ay ne ki

Allah kavuştursun üzülmek yok özlersin ama onada alışırsın sonra bir bakmışsın gelmiş yanına herşey daha güzel olmuş :)

Sevgilisi askere gidince çok acı çekenleri görünce bende bi tuaflık mı var diyorum
Gittiği için sevinmelisiniz hayata bi adım atmış oluyor.İlk zamanlar yokluğunu ararsınız ama zamanla alışırsınız oyalanacak şeyler bulun.
Kitap okuyun mesela
Bide kısa dönem gitmiş sevgilin bizim ki can değil mi 15 ay

Kocam askere gitti hem de uzun dönem.
Günde en az 15 defa birbirimizi arar, öğle yemeklerinde bile buluşurduk.
Biz ne yapalım??

O kadar askerin içinde canım cicim diye konuşamazdı tabiki.
O yüzden fazla abartma.

Şuan bunları yaşaman normal, ama alışıcaksın vatani görev. Benimde sevgilim kısa dönem yapıcak kasımda gidecek inşallah. Yani aynı şeyleri bende yaşayacağım.
7 seneden sonra ilk defa bu kadar ayrı kalacak olsak bile, ben bir an önce yapıp gelmesi taraftarıyım. Çünkü böyle gidecekte, gelecekte............ben yaşansın ve bitsin modundayım artık...

Son düzenleme:
buna üzülmek yerine sevinmeyi dene.keşke nişanlımda biran önce gidip gelsede kavuşak diyorum.ne güzel askerliğini bitirip gelicek ve önünüzde bir engel kalmıycak.

Hakikaten öyle, babam askerliğini yapmadığı için söz yapmadı mesela, gidip gelmesini bekliyoruz.

Sen 5ay bekleyeceksin bizim sucumuz ne biz 15ay bekliyoruz İlk zamanlar öyle olur zaten telefonunu yanından ayırma cünkü orada askerlik psikolojisi sana ulasamayınca düsünemeyeceği seyleri düsünebiliyorlar canım merak etme hemen gecer 5 ay dediğin nedir ki ben 15 ay beklediğim icin 5 ay bana fındık fıstık gibi geliyor

Geçer geçer
Hele kısa dönemse daha çabuk ve rahat geçer
Herşey elinin altında olur iletişime geçebilirsiniz sık sık

Ben 15 ay bekledim
Hem de Hakkari'deydi
Mesaj aldığım gün mutluydum, çünkü yaşadığından emin olarak uyuyordum o gün..
Her gün iletişim nerdeee..

Öyle işte geçti gitti çok şükür
Evliyiz şimdi
Darısı başınıza inşallah

5 ay için bu kadar strese gidilir mi be yavrum ben 5 yıllık sevgilimi gönderdim askere dünyam durdu. Neye uğradığımı şaşırdım. Yetim gibi hissettim kendimi. İlk zamanlar çıldırıyorum sandım telefonumu elimden hiç bırakmadım ararda duyamam diye. Sürekli sesler duymaya başladım. Ve ben sevdiğimi doğum gününde gönderdim askere. Ağlayamadım bile boğazımda düğüm düğüm kaldı bişeyler. Gitti o otobüsle bende gittim sabah zor oldu. Çok karanlıktı her şey sanki hiç gelmeyecek artık mutlu olmayacağız. Dışarıda gezen sevgilileri kıskanıyodum neden onlar birlikte biz neden ayrıyız diye. O kadar hassastım kii sevgilisine trip yapan kızlara ağzımdan geleni saydırıyodum sen burda adamın burnundan getiriyosun ama ben bir kere sarılsam her şeyi unutacaktım. Dostumu düşmanımı tanıdım 442 gün içinde. Günleri sayıyodum o kadar alıştımkii hala telefonumu açar takvime bakarım boş boş. 1 ay acemilik yaptı. 1 hafta kaldı. Sonra gitti ve 9 ay sonra izne geldi. 9 ay hiç görmedim 5 yıllık sevgilimin yüzünü ellerini unutmaya başladım. Kokusunu unuttum diye ağladığımı bilirim. Şafak ne zaman 99 oldu artık mutluydum bitiyo hatunnn demişti bana :) Bir gün geldi ve her şey bitti. Ne o ne de ben inanamadık bittiğine. Ona hiç sorun çıkarmadım ne trip yaptım ne kötü bi söz söyledim. Geldi geldi sevgilim askerden geldi 4 aydan da fazla olmuş geleli :) Seninki 5 ay 150den düşüyosun hayatım biz 460dan düştük sen böyleysen o kimbilir nasıldır. ve sen şanslısın doğuya gitmeyecek sevgilisi sınırda olanlar ne yapsın. Bu sizin için bir süreç onu ne kadar sevdiğini işte şimdi ispatlayabilirsin

millet gurbete kocasını yolluyor bu kadar bağlanma yazık günah, anneni aramzsın bu kadar

kitap oku, kendini geliştir, yeni yemekler yap, ehliyetini al vs vs vs vs

Tam ben yazacaktım, herkes eşini gönderiyor günler geçiyor, sanada geçer merak etme.

Bak ben 2 senedir eşimden ayrıydım o başka ilde ben kızımla başka bir ilde.

Nasıl geçecek bu 2 yıl derken geçen hafta eşim geldi bile.

Sende bu kadar kasma kendini, 5 ay dediğin neki su gibi akıp geçer.

kısa dönemmiş bide şükret haline canım
zaman çok çabuk geçiyo bunun ilerde farkına varırsın ki
bi bakmışssın yanında sevgilin..

allah kavuştursun tez zamanda inşallah

Hepinizden allah razı olsun bana hepiniz yardımcı oldunuz kiminizin mesajlarını okurken ağladım gerçekten benim durumum gerçekten iyiymiş bunu bana gösterdiniz teşekkür ederim hepinize bugün haber alamadım ama olsun sizin yazdıklarınızı okumak bana iyi geldi üç günümüz bitti saymaya devam

ilk günler haber alamaman çok normal canım. şuan yeniler ve sürekli içtima yapıyolar onlar. telefondada çok sıra oluyor bunlar da yeni ya bu yüzden konuşamıyo seni arayamıyo olabilir.

beni de günler sonra aramıştı yıllardır tanıdığım adam ölcem sandım o telefon konuşmasında çok az konuştuk

-aşkım
-canımm nasılsın
-iyiyimm ama içtimaya çağırıyolar... küt kapattı

-içtima mı o ne?

Tam sen alıştım derken çıkar gelir zaten kısa dönemmiş... 15 ay olanlar olarak biz ne yapalım... Eşim 8 aydır askerde ama bende 8 aydır telefon koynumda uyuyorum. İlk başta senin gibiydim sonra arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım, arkadaşlarımı evime davet ettim, evde temizlik yaptım, yemek yaptım ve eşime bol bol mektup yazdım ve yazmaya devam ediyorum. Sende mektup yazarsan rahatlarsın bence dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…