sevgilim askere gitti ben napıcam

Allah kavustursun canim Acemi birligi bitince ikinizde rahatlarsiniz ilk zamanlar cok zordur 2 dakka telefonda sesini duyunca bile dünyalar benim olurdu Bi süre sonra zaten hem o hemde sen alisacaksin bu duruma. Rabbime sükürler olsun ki artik bizim cok az kaldi yakinda geliyor, askerlik ne kadar zor olsada iyi yanlarida var. Insan sevdiginin degerini daha iyi anliyor

Ben bu tarz konulara biraz sinirleniyorum açıkçası. Yani, yanlış anlamayın sizinle bir ilgisi yok sadece bu düşünce hoşuma gitmiyor ve abartı geliyor. Ben her şeyim olan, kanımı, canımı abimi yolladım geçen sene, normal bir abi-kardeş gibi de değilizdir biz yani gören maşaallah der öyle bağlıyızdır birbirimize. Gitti geldi çok şükür.

Evladını yollayan analar napsın, burda kocasını yollayan arkadaşlarımız var onlar napsın?

Allahın gücüne gider yapmayın böyle. Rabbim başka bir sıkıntı yaşatmasın size, Allah kavuştursun.

Bnm de eşim gidecek bi kaç aya kadar, biz napcaz Yapacak bi şey yok gün saycaz, ömür bitiyo o da biter elbet

Öncelikle yazdığı için tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim haklısın biraz abartım ama kardeşim askerden yeni geldi ve o askerliğini doğuda yaptı acemiliği çok zor geçti neler yaşadığını hepsini bize anlattı hal böle olunca bende korkuyorum bişey olucak diye belki yaşadıkları zorlukları komutanlardan durduk yere yedikleri küfürleri tahrikleri bilmesem bu kadar meraklanmazdım sevgilim pek altan alabilen biri değil hemen kavga etmez ama ani şeyler yapabiliyor bazen beni bugün iki kere aradı o kadar rahatladımki anlatamam kardeşim bizi nerdeyse iki günde bir arardı ama sevgilimde böle olmadı çok sevindim bende kadınlar kulübü sitesi iyiki var yoksa ben kafayı yerdim bazen insanların göremediklerini başka insanlar onlara gösterebiliyor benim durumumda buydu çok şükür iyi durumdayım hepinizi allah sevdiklerinize kavuştursun dördüncü günde bitti

Benimde sözlüm çarşamba sabahı teslim oldu..Ağlamayacağım ve onu üzmeyeceğim diyordum ama perşembe akşamı beni aradı ve ağlamak için alo aşkım demesi yetti.Sesi her zamanki gibi değildi alışkın değilim ses tonunun böyle durgun olmasına o yuzden cok tuhaf geldi..Telefonda baktım ağlamaklı oldum sen beni merak etme ben cok ıyıyım diyerek kısa kestim sanırım daha uzun sürse konuşma hüngür hüngür ağlardım kesin.kapatıtıktan sonra ağladım ve rahatladım biliyorum bu da geçicek Allahın izniyle,ve ben şu an ne kadar üzülüyorsam bir o kadar da onunla gurur duyuyorum..Sonuçta tekrr gelicek ve herşeye kaldığımız yerden devam edeceğiz..Ben her gece rahat uyusun diye yasin okuyup yolluyorum kendimi ve onu böyle rahatlatmaya çalışıyorum işte..Allah asker yolu bekleyen her kim varsa herkese sabır versin inşallah Bugunde bitti,o zaman geriye kaldı 457 :)

ammada aşık olmuşsun, erkeklere değmez bu kadarda abartma bence. benim nişanlımda yurt dışında ne yapalım bizde bekliyoruz evlenmek için. yoksa yok dedik alıştık artık herşeyin hayırlısı olsun dedik. valla senin gibi olsaydım çok zor olurdu. ama güzelim gerçekten bu kadar ağlamaya değmez. senin sağlığın psikolojin daha önemli bence.

sana hak veriyorum banada çok abartılı geldi allahın gücüne gider gerçekten ya, ben ne yapayım yıllardır nişanlıyız ama çok şükür ne yapalım allahımıza şükrediyoruz herşeyin hayırlısı, bu sene düğün bekliyoruz bakalım. nişanlım yurt dışında. çooooook uzaklardaaa

allah seninde yardımcın olsun canım, sende bekliyorsun benim gibi demekki bende nişasnlıyım bu sene düğün
allah senide kavuşturusn sözlüne güzelim.

cnm allah kavustursun ınsss. ahh senın sevqıLınnnn ... ıllaha zordur. ama ben 3 yıllık evlıyım esım daha askere gıtmedı. 93/4 gıdıcek kasımda ıns. 3,5 aylık hamıleyım. bırbırımıze cook alıstık . bı gun ayrı kalmadık . bırbırımıze olan sevqımız bambaska. 1 saat zor ayrı kalabılen bırıyız. evlıyken bıle mesajlasırız ayrı kaldıqımz zmnlarda arar konususrz. ya ben napıcm karnımda bebeqımLe. evlı olanların daha zordur emın ol . elbette senın kıde zor ama ole bole qecer. ben her yattıgımda onun kokusu . sag doncem yk sola doncem yok. resımlerı esyaları evde kı anları . hep aklımda olucak ıste bu cok zor gercektn: bıde uzun donem olcak ama rbbm herkese sbır versın ıns.

Allah kavuştursun.

Geçiyor, nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile.

Son buluşmamızda zorlanmıştım, ayrılırken dayanamamış ağlamıştım.
O kadar.
Günlerce ağlamak abartı gerçekten
Nasıl geçecek diye düşünmedim, geçti gitti.
Benim için çok zor olmadı, güzel güzel özledim.

Siz de zor olacak diye şartlamayın kendinizi, kısa dönem çabuk geçiyor

Aynen size katılıyorum.Benimde sevgilim askerde ama feryad figan edecek durumda hissetmiyorum kendimi.
Anneleri nasıl dayanıyor yavrularını göndermeye bize noluyorrr. Elbetteki özlüyoruz ama bukadar abartanlara şaşıp kalıyorum bendemi bi sorun var diyee

Konu sahibinin yaşını bilmiyorum, ama yaş küçükse oluyor o ağlamalar, mutsuzluklar sanırım.

Katı kalpli miyim yoksa bilmiyorum

Bence yaşla alakası yok benimde yaşım küçük ama ağlama gereksini mi hissetmiyorum kendimde.
yargılamak gibi olmasın ama insanlar kendine dert arıyor İnşallah kavuşurlar Ağlamak musibet getirir.

arkadaşım Allah kavuştursun.. bende nişanlımı çarşamba günü gönderdim.. hayırlısıyla o da kısa dönem yapacak ve Allahın izniyle 5 buçuk ay sonra dönecek inşallah.. bence bu kadar yıpratma kendini düşünki önünüzdeki engeller kalkıyor.. ve bu hayata atılmış en büyük adımlardan biri.. o kadar ağlama ve sadece dua et.. sevgi var alışkanlık var tabi ama Allah izin verirse gelecek ve kavuşacaksınız.. ben uzun dönem askerlik yapanların eşlerini,nişanlılarını,ailelerini gördükçe şükrediyorum.. Allah tüm askerleri korusun ve hayırlı teskereler nasip etsin inşallah ...

bebişlerimm bende 460'dan düştüm. ve biz 5 yıldır beraberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. dert etmeyin siz ne kadar iyi olursanız o buna yansır. onu her zamankinden daha çok sevin bunlar güzel günler allah sabır, sağlık ve huzur versinn

Günaydın herkese yaşımı soranlar olmuş 24 yaşımdayım ama bence yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum birazda psikolojimde beni etkiliyor erkek kardeşimin yaşadıkları falan ben uzun süredir psikoloğumun verdiği ilaçları kullanıyorum yani psikoloijmde pek iyi değil ondanda fazla etkilenmiş olabilirim ama inanın kendime dert aramak gibi bi amacım yok benim arkadaşım sırdaşım herşeyim sevgilim biz zaten normalde ayrı şehirlerdeyiz üç senelik ilişkimiz bu sabah aradı 20 dakika konuştuk nasıl sevindim anlatamam ankesörlü telefonlar azmış ondan az konuşabiliyomuşuz boşmuş rahat konuştuk inşallah tüm askerlerini bekleyen insanlar bu kadar uzun konuşabilir bende yavaş yavaş toparlanmaya alışmaya başladım herkesin psikolojisi farklı kimi hemen kaldırır bunları kimi kaldıramaz tabiki eşini çocuğunu gönderenler daha kötü psikoloji içine giriyorlar allah onlara yardım etsin ama sevgilimde benim herşeyim lütfen beni anlayın hepinize tekrar teşekkür ederim

Peki siz zamanınızı nasıl geçiriyordunuz kızlar ? Çevremdeki tecrübeli arkadaslarım,kuzenlerim vs. okulum olduğu için zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağımı söylüyolar.. Benim yarim gideli daha 4 gün oldu ama ne yapayım işte insan hemcinslerinin nasıl atlattığını nelerle meşgul olduğunu,gercekten gecmise bakınca ne cabuk gectiğini ama o gunlerı tek tek hatırladığında hiç gecmemiş gibi mi geldiğini merak ediyor,belkide burdaki yazılar moralimi düzeltiyor daha da düzelmesi icin kendime cevap arıyorumdur ,herkes bir şekilde geçeceğini söyleyince diyorum bizimkide geçicek inşallah :) Ş:454

Canim bide acemi birliğinden sonra telefon falan kullanabilirse iceride nobet saatlerinde konusursunuz falan huzursuzluğun gider duzelirsin.Yargılamak icin soylemedim ben umarim yanlis anlamamisindir.Allah kavustursun umarim iyi gecer bu süreciniz
Ama ilk once sen mutlu ve pozitif ol.

Yine şükret seninki kısa dönemmiş ben 15 ay Tunceli'den askerliğini yapıp da SAĞ SALİM dönmesini bekledim....Her an yüreğim her şehit haberiyle kalbim küt küt atardı (yanlış anlaşılmasın hepsi vatan evladımız, hepsine Rabbim yardım etsin) , her telefonda saatlerce konuşmalarımızın çoğunu ağlayarak geçirirdim. İzni bile yoktu... 15 ay yüzünü bile görmemek................ yemek bile yemezdim bitanem ne yiyor diye düşünürken... sesi kötü gelse tüm günüm zehir olurdu hele ki hasta olduğu zaman kafayı yerdim iyileşene kadar. Neyse ki bebeğim sağ salim geldi Rabbime hamd olsun. İnan ki şuan seni çok iyi anlıyorum ama hep dua et olumsuz düşünme. Şimdi de 3 yıl bekliyoruz evlilik için :)
Dualarımız tüm askerlerimize ve yarenlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…