Ben bu tarz konulara biraz sinirleniyorum açıkçası. Yani, yanlış anlamayın sizinle bir ilgisi yok sadece bu düşünce hoşuma gitmiyor ve abartı geliyor. Ben her şeyim olan, kanımı, canımı abimi yolladım geçen sene, normal bir abi-kardeş gibi de değilizdir biz yani gören maşaallah der öyle bağlıyızdır birbirimize. Gitti geldi çok şükür.
Evladını yollayan analar napsın, burda kocasını yollayan arkadaşlarımız var onlar napsın?
Allahın gücüne gider yapmayın böyle. Rabbim başka bir sıkıntı yaşatmasın size, Allah kavuştursun.
günaydın hepinize arkadaşlar bugün üçüncü gün ben işten izin almıştım iznime denk geldi yoksa işte rezil olurdum ilk gittiği gün saatlerce ağladım dün sabah aradı iyiyim yemek yedim merak etme dedi sesi çok ciddiydi ilk kez böle duydum sesini bütün günüm telefon başında bekleyerek geçiyo allahtan kısa dönem ama ben napıcam vakit geçmiyo azıcık salonda annemlerle otursam sanki ondan uzaklaşıyomuşum gibi hissediyorum her an odamda telefonla beklemeliyim diye düşünüyorum yemek yerken bile zaten bu aralar yiyemiyorum ama annem bilmediği için çaktırmamaya çalışıyorum hızlı hızlı bitirip hemen odaya koşuyorum hemen geçer mi sizce napmam lazım
Bnm de eşim gidecek bi kaç aya kadar, biz napcazYapacak bi şey yok gün saycaz, ömür bitiyo o da biter elbet
Ben bu tarz konulara biraz sinirleniyorum açıkçası. Yani, yanlış anlamayın sizinle bir ilgisi yok sadece bu düşünce hoşuma gitmiyor ve abartı geliyor. Ben her şeyim olan, kanımı, canımı abimi yolladım geçen sene, normal bir abi-kardeş gibi de değilizdir biz yani gören maşaallah der öyle bağlıyızdır birbirimize. Gitti geldi çok şükür.
Evladını yollayan analar napsın, burda kocasını yollayan arkadaşlarımız var onlar napsın?
Allahın gücüne gider yapmayın böyle. Rabbim başka bir sıkıntı yaşatmasın size, Allah kavuştursun.
Benimde sözlüm çarşamba sabahı teslim oldu..Ağlamayacağım ve onu üzmeyeceğim diyordum ama perşembe akşamı beni aradı ve ağlamak için alo aşkım demesi yetti.Sesi her zamanki gibi değildi alışkın değilim ses tonunun böyle durgun olmasına o yuzden cok tuhaf geldi..Telefonda baktım ağlamaklı oldum sen beni merak etme ben cok ıyıyım diyerek kısa kestim sanırım daha uzun sürse konuşma hüngür hüngür ağlardım kesin.kapatıtıktan sonra ağladım ve rahatladım biliyorum bu da geçicek Allahın izniyle,ve ben şu an ne kadar üzülüyorsam bir o kadar da onunla gurur duyuyorum..Sonuçta tekrr gelicek ve herşeye kaldığımız yerden devam edeceğiz..Ben her gece rahat uyusun diye yasin okuyup yolluyorum kendimi ve onu böyle rahatlatmaya çalışıyorum işte..Allah asker yolu bekleyen her kim varsa herkese sabır versin inşallahBugunde bitti,o zaman geriye kaldı 457 :)
günaydın hepinize arkadaşlar bugün üçüncü gün ben işten izin almıştım iznime denk geldi yoksa işte rezil olurdum ilk gittiği gün saatlerce ağladım dün sabah aradı iyiyim yemek yedim merak etme dedi sesi çok ciddiydi ilk kez böle duydum sesini bütün günüm telefon başında bekleyerek geçiyo allahtan kısa dönem ama ben napıcam vakit geçmiyo azıcık salonda annemlerle otursam sanki ondan uzaklaşıyomuşum gibi hissediyorum her an odamda telefonla beklemeliyim diye düşünüyorum yemek yerken bile zaten bu aralar yiyemiyorum ama annem bilmediği için çaktırmamaya çalışıyorum hızlı hızlı bitirip hemen odaya koşuyorum hemen geçer mi sizce napmam lazım
Günaydın herkese yaşımı soranlar olmuş 24 yaşımdayım ama bence yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum birazda psikolojimde beni etkiliyor erkek kardeşimin yaşadıkları falan ben uzun süredir psikoloğumun verdiği ilaçları kullanıyorum yani psikoloijmde pek iyi değil ondanda fazla etkilenmiş olabilirim ama inanın kendime dert aramak gibi bi amacım yok benim arkadaşım sırdaşım herşeyim sevgilim biz zaten normalde ayrı şehirlerdeyiz üç senelik ilişkimiz bu sabah aradı 20 dakika konuştuk nasıl sevindim anlatamam ankesörlü telefonlar azmış ondan az konuşabiliyomuşuz boşmuş rahat konuştuk inşallah tüm askerlerini bekleyen insanlar bu kadar uzun konuşabilir bende yavaş yavaş toparlanmaya alışmaya başladım herkesin psikolojisi farklı kimi hemen kaldırır bunları kimi kaldıramaz tabiki eşini çocuğunu gönderenler daha kötü psikoloji içine giriyorlar allah onlara yardım etsin ama sevgilimde benim herşeyim lütfen beni anlayın hepinize tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?