• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim askere gitti :(

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
uzun zamandır siteye girmiyordum kızlar bugün sevgilimi sabah yolcu ettim edirneye kısa dönem askerligi çıktı biz 2bucuk yıldır beraberiz ve zamanım genelde hep birbirimizden ayrı gecti o ayrı bir sehirde uni okuyordu ben kendi sehrimde zaten normalde aynı sehirde oturuyorduk. lafın kısası uzaktan uzaga iliski yurutugumuz icin kısa dönem askerlik beni pek zorlamıcak diye düşünüyordum sanırım yanildım daha ilk günden bocalamaya başladım aramak istesem arayamıcm ulasamıcm cok koyuyor napıyor iyi mi diye stres olmaya başladım elimde telefon ha aradı ha arıcak kötü hissediyorum kendimi bu durum ne zaman düzelir en azından ne zaman düzenli görüşmeye başlarız sevgilisi askerligini yapmış olanlar bilir bi yorum yaparsanız çok sevinirim :/

benim eşim 2011 ağustosta geldi.
daha birliğe teslim olduğu an beni aramıştı :ssz::27:
hergün 5 kere sabah 5te öğlen 12 de 3 gibi fln 6 da 9 da arıyordu beni
hiç sıkıntı çekmedik.
ama arıyamadığı günlerde oldu.
allah kavuştursun şimdiden canım benim.
o zamanlar o kadar ağladım zırladım şimdi aklıma gelmiyor :51::52:

benim eşim 2011 ağustosta geldi.
daha birliğe teslim olduğu an beni aramıştı :ssz::27:
hergün 5 kere sabah 5te öğlen 12 de 3 gibi fln 6 da 9 da arıyordu beni
hiç sıkıntı çekmedik.
ama arıyamadığı günlerde oldu.
allah kavuştursun şimdiden canım benim.
o zamanlar o kadar ağladım zırladım şimdi aklıma gelmiyor :51::52:

amin canım sağol :) senin güzelmiş günde 5kere aramasını bırak 1 2bile yeter bna ama arasın yeterki :( bu akşam aradı teslim olmadan misafir olarak kaldıgı birlikten sanki aylardır haber alamıyor gibiydim çok zor gerçi daha ilk günlerim inş normale dönerim :( bide alışığım 13saatlik uzak mesafdn yurttk iliskimizi tam okul bitti rahatladk artık beraberiz dedik askerlik çıktı :/ zor of hep ayrı uzak uzak evlensekte kurtulsak

Öncelikle allah kavuştursun canım.

Asker yolu beklemek zor sabır isteyen birşey fakat, en azından kısa dönemmiş. Meraklanma oda arayacaktır her fırsatta seni sadece biraz sabır.

Allah sabır versin bende kısa dönem bekledim Mayısta aldık teskeremizi çok şükür:nazar:Yanımdakiler dalga geçerdi sende askerlik yapıyorsun resmen diye :9:beraber saydık şafakları içindeyken zor ama sonrasında baktıgında geçip gitmiş diyorsun başları zor 1-2 ay sonra bitirmeye çabalıyorsun her zorluga ragmen bence asker yolu beklemek çok güzel birşey :72:Ben 5 ayda 5 kere gittim geldim İstanbul-Safranbolu arası su yolu oldu bana:9:Biz kolay atlattık internet cafeden sorumlu olmuştu askerim bütün gün skype msjlaşıyorduk günde 2-3 kerede telden konuşmaya çalışıyorduk kameradanda görüyordum hergün nerdeyse biz şanslı olanlardandık çok şükür:nazar: inşallah sizinde öyle kolay geçer canım Edirne güzel bir yer soguk olur birazda başka sıkıntısı olmaz inşallah:nazar:Çabucak kavuşursunuz inşallah aradıktan sonra geriye biraz anlayış sabır kalıyor onlar biraz geriliyor bazen sinirler yıpranıyor burada size bol bol sabır anlayış düşüyor biz hiç kırmadık birbirimizi ama çok duydugum oldu:72:

Son düzenleme:
canım kısa donem dıyosun emınım rahat olucaktır askerlıgı bız ıkı haftaya 15 ayı bıtırmıs olcaz ya bız napalım? :)
benım de basta gozum korkmustu oyle ya da boyle gecıyo ıste senın kısa donem dedıgın bızım anca alıstıgmız donemın suresı rahat ol oyuzden

uzun zamandır siteye girmiyordum kızlar bugün sevgilimi sabah yolcu ettim edirneye kısa dönem askerligi çıktı biz 2bucuk yıldır beraberiz ve zamanım genelde hep birbirimizden ayrı gecti o ayrı bir sehirde uni okuyordu ben kendi sehrimde zaten normalde aynı sehirde oturuyorduk. lafın kısası uzaktan uzaga iliski yurutugumuz icin kısa dönem askerlik beni pek zorlamıcak diye düşünüyordum sanırım yanildım daha ilk günden bocalamaya başladım aramak istesem arayamıcm ulasamıcm cok koyuyor napıyor iyi mi diye stres olmaya başladım elimde telefon ha aradı ha arıcak kötü hissediyorum kendimi bu durum ne zaman düzelir en azından ne zaman düzenli görüşmeye başlarız sevgilisi askerligini yapmış olanlar bilir bi yorum yaparsanız çok sevinirim :/

merhaba..benımde sevgilim askerde uzun dönem olarak yapıyor. bızde sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz.ve bizde uni.yı ayrı şehirlerde okuduk. ben ıstanbulda o izmitte oturuyodu.üni. bittikten snra ikimizde çalışmaya başladık o izmitte işe başladı bn istanbulda.hafta içleri görüşemez hafta sonları 1 yada 2 gün görüşürdük. anlıycağın 7/24 görüşen bir çift olmadık hiç.bayramlarda tatillerde hep birlikte olrduk yada hafta sonları. ama sürekli konuşur msjlaşırdık.askere gitmesine son 1 ay kala 7/24 görüşmeye başladık. askere gdnce çok koymaz alışığız biz nasıl olsa mesafelere hasrete derdim. ama tabiki hiçte öyle olmadı. o kadar koyduki kendimi o kadar büyük bi boşlukta hissettimki.arkasından o kadar ağladım. ziyarete gittiğimde vedalaşırken ağladım. yemin töreninden snra tekrar teslim ederken ağladım. izine geldi snra usta brliğine gidrken havaalanında arkasından bakarak ağladım.halada ağladığım zamanlar olr. oturur resimlerimize bakarım msjlarımızı okurum. anı defterimize bakarım vs.. zamanla alışıcaksın herşey rutine bağlycak. arama saatlerini bilceksin orda neler yapıyo zamanla anlatıcak sana..elbet alışıyosun yani alışmak zorundasın. zor mu evet çokk zor. sadece alışıyosun.

seninde çok zormuş Allah kavuştursun ikinizide. evet insan ayrı kalmaya alışık ama bu şekilde degil hani hep ordalar cıkamıyorlar kimseyi kolay kolay arayamıyorlar kimse onları arayamıyor bide bilmedikleri uzak şehirdeler ben düşündükçe icime sıkıntı geliyor dedigin gibi ilk günler inşallah biran önce düzene girer :/ bi yandanda hep gitmesini istiyordum çünkü hep engel işte normal hayatta :( mecbur sabredicez artık seninde baya azalmıştır heralde kavuşmanız çok uzak degildir inşallah :)

carin;32574606]canım kısa donem dıyosun emınım rahat olucaktır askerlıgı bız ıkı haftaya 15 ayı bıtırmıs olcaz ya bız napalım? :)
benım de basta gozum korkmustu oyle ya da boyle gecıyo ıste senın kısa donem dedıgın bızım anca alıstıgmız donemın suresı rahat ol oyuzden

haklısın canım ama ben bildim bileli hep ayrıyım ondan tek tesellim istedigim zaman ulaşabilmekti artık o da yok :( çabuk gecer diye umuyorum motive etmeye çalışıyorum. uzun dönem çok zordur gerçekten Allah sabır versin dicem ama bitmiş çogu gozunaydın şimdiden hayırlı olsun sana :) ins bende görürüm o günleri :)

Allah sabır versin bende kısa dönem bekledim Mayısta aldık teskeremizi çok şükür:nazar:Yanımdakiler dalga geçerdi sende askerlik yapıyorsun resmen diye :9:beraber saydık şafakları içindeyken zor ama sonrasında baktıgında geçip gitmiş diyorsun başları zor 1-2 ay sonra bitirmeye çabalıyorsun her zorluga ragmen bence asker yolu beklemek çok güzel birşey :72:Ben 5 ayda 5 kere gittim geldim İstanbul-Safranbolu arası su yolu oldu bana:9:Biz kolay atlattık internet cafeden sorumlu olmuştu askerim bütün gün skype msjlaşıyorduk günde 2-3 kerede telden konuşmaya çalışıyorduk kameradanda görüyordum hergün nerdeyse biz şanslı olanlardandık çok şükür:nazar: inşallah sizinde öyle kolay geçer canım Edirne güzel bir yer soguk olur birazda başka sıkıntısı olmaz inşallah:nazar:Çabucak kavuşursunuz inşallah

inşallah canım çok sağol siz baya şanslıymışsınız inşallah bizde öyle oluruz :) edirne çıktıgına sevindik zaten hem batı hemde çok uzak olmaması iyi bende sakaryadayım acemi birligini bi bitirsin ilk yapmak istedigim sey yanına gitmek :) inşallah olur :) bende soğuk diye duydum edirneyi bişeyde almadan apar topar gitti inşallah çok zorlanmaz :(

Öncelikle allah kavuştursun canım.

Asker yolu beklemek zor sabır isteyen birşey fakat, en azından kısa dönemmiş. Meraklanma oda arayacaktır her fırsatta seni sadece biraz sabır.

öyle Allah herkese sabır versin. kısa dönem olması bi tek içimi rahatlatıyor zaten. inşallah arar en kısa zamanda bugündn beri aramasını bekliyorum zaten :/

inşallah canım çok sağol siz baya şanslıymışsınız inşallah bizde öyle oluruz :) edirne çıktıgına sevindik zaten hem batı hemde çok uzak olmaması iyi bende sakaryadayım acemi birligini bi bitirsin ilk yapmak istedigim sey yanına gitmek :) inşallah olur :) bende soğuk diye duydum edirneyi bişeyde almadan apar topar gitti inşallah çok zorlanmaz :(

İnşallah canım dahada rahat olursunuz belki usta birliginde rahattık acemi dönemi zorladılar çok fazla sonrasında rahattık oh sende yakınmışsın özellikle yemin törenine gitmeni öneririm çok çok güzel bir duygu :16:Biz o kadar çok şey koymuştukki acemide hiçbirini kullandırmadılar mantar kreminden tut çengelli igneye kadar canım hiçbirini kabul etmemişler depoya kaldırmışlardı ustada anca kullanabildi iyi yapmışsınız kış zamanı usta birliginde alırsınız eksiklerini şuan tam soguklar başlamadı canım:72:

İnşallah canım dahada rahat olursunuz belki usta birliginde rahattık acemi dönemi zorladılar çok fazla sonrasında rahattık oh sende yakınmışsın özellikle yemin törenine gitmeni öneririm çok çok güzel bir duygu :16:Biz o kadar çok şey koymuştukki acemide hiçbirini kullandırmadılar mantar kreminden tut çengelli igneye kadar canım hiçbirini kabul etmemişler depoya kaldırmışlardı ustada anca kullanabildi iyi yapmışsınız kış zamanı usta birliginde alırsınız eksiklerini şuan tam soguklar başlamadı canım:72:

bizde öyle düşündük zaten askeriyedede herşeyi bulabiliyorlarmış kolaylıkla ordan alırım diye hiç ugraşmadı havalarda şimdilik iyi şansına bakalım biran önce bitse keşke :) yemin töreninede gitmek istiyorum ayrıyettende gitmek istiyorum ama problem benim ailem biraz tutucu o yüzden gidersem habersiz gitmem lazım ama ayarlamaya çalışıcam bi şekilde inşallah :)

Back
X