askerliğini istanbulda yaptı çok rahat bir askerlik geçirdi aslında fazla sıkmıyolardı
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. En azından içim rahatladı :) Ama ona nasıl davranmam gerekiyor şuanda kaç gündür hep mesaj atıyordum buluşalım diyordum bugün hiç mesaj atmadım buluşalım da demedim böyle devam mı edeyim. Korkuyorum ya benden iyice soğursa diye
oradayken çok iyiydi hep mesajlaşmak hep konuşmak istiyordu üstüme çok titriyordu. Çok kıskanıyordu. Kavga falan edince hemen geldiğim gibi evlenelim seni kaybetmekten çok korkuyorum falan diyordu geleyim yanından bir an ayrılmayacağım diyordu. Ama geldi hiç öyle değil hep arkadaşlarıyla hep onlara vakit ayırıyor bana bir tek gece eve gittiğinde mesaj atıyor dışardayken hiç mesaj atmıyor ne yapacağımı şaşırdım ama ayrılmıyorda sevmese ayrılırdı galiba of çok karışığım bende ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü onsuz olamam gibi geliyo
Ya seninle konuşunca ilham aldım mesaj atayım dedim aşkım napıyosun diye mesaj attım mesaj iletildi ama cevap gelmedi çağrı atayım dedim telefonunu kapatmış of ya kesin sevmiyor beni ya da başkasını buldu of bişey var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?