Sevgilim askerlik dönüşü çok değişti..Artık benimle ilgilenmiyor..

Sevda2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
18
0
36
Eskişehir
Sevgilim yeni askerden geldi oradayken çok farklıydı buraya geldi bambaşka insan oldu. Benimle buluşmuyor hiç ilgilenmiyor. Onun ilgisini kazanmam için ne yapmam gerekiyor fikirleriniz neler

ordayken nasıl davranıodu, şimdi nası davranıo ki ??
ve askerin nerde yaptı askerlğni canm.. benm sevglmde şuan askerde..

oradayken çok iyiydi hep mesajlaşmak hep konuşmak istiyordu üstüme çok titriyordu. Çok kıskanıyordu. Kavga falan edince hemen geldiğim gibi evlenelim seni kaybetmekten çok korkuyorum falan diyordu geleyim yanından bir an ayrılmayacağım diyordu. Ama geldi hiç öyle değil hep arkadaşlarıyla hep onlara vakit ayırıyor bana bir tek gece eve gittiğinde mesaj atıyor dışardayken hiç mesaj atmıyor ne yapacağımı şaşırdım ama ayrılmıyorda sevmese ayrılırdı galiba of çok karışığım bende ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü onsuz olamam gibi geliyo

canm üzme hemen kendini.. siz ilişkinizin en zor dönemi askerliği beraber atlattınız bundan sonra hiçbişi yıkamaz ilişkinizi.. o da yeni gelmş, çok üstüne gitme.. orda kimbilir neler çekti.. özgürlüğne kavştu kaç aydan sonra, bırak biraz tadını çıkarsın.. hiç üstüne gitme.. bi aydan sonra herşey tekrar eskiye döner tatlm..

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. En azından içim rahatladı :) Ama ona nasıl davranmam gerekiyor şuanda kaç gündür hep mesaj atıyordum buluşalım diyordum bugün hiç mesaj atmadım buluşalım da demedim böyle devam mı edeyim. Korkuyorum ya benden iyice soğursa diye

msj atmaya devam et derim ben.. ama öle buluşalm filan yazma.. o ne zamn derse ki görüşelim, öyle buluşun.. ya belki parası filan yoktur, çekiniyodur :18: askerden yeni geldi iş güç bulmak lazm.. o da düşünüyodur biçok şeyi.. ama sakn souk davrnma ona.. azcık zaman tanı, bi sivile alışsın,sonra o peşini bırakmaz zaten.. sende çıkarırsın o zamn acısını :))

Gerçekten çok iyi geldi bu konuşma :) yardımın için çok teşekkür ederim canım dediğin gibi yapacağım oh gerçekten hem içim rahatladı hem yüzüm güldü :)

ne demek canm, düşüncelerimi paylaştm. senin yerine koydm kendmi ben olsam böyle davranırdm.. bi değişiklik filan olursa yazarsn buraya, ama herşey eskiye dönecektir
şimdi çıkmalıyım, iyi gecelr canm, optm

Ya seninle konuşunca ilham aldım mesaj atayım dedim aşkım napıyosun diye mesaj attım mesaj iletildi ama cevap gelmedi çağrı atayım dedim telefonunu kapatmış of ya kesin sevmiyor beni ya da başkasını buldu of bişey var ya

canım sevmiyor gibi düşünme. asker dönüşü erkekler sudan çıkmış balığa dönüyor. üstüne gitme buluşalım falan deme hatta o aramadan arama. özlesin biraz seni. elbette kendine gelecektir. maalesef toparlanmaları 2 ay alıyor. sivil hayata alışamıyorlar. o yüzden senin biraz sabırlı olman lazım

başkasını bulması bir ihtimal

askerdeyken seni o kadar kıskanması, hemen evlenelim falan demesi seni kendine bağlama ve en önemlisi de "askerde terkedilme korkusu"ndan dolayı.
askerden gelen adam arkadaşlarından önce sevgilisiyle hasret giderir benim bildiğim. "asker psikolojisi" falan palavra...

mesaj atma uzak dur biraz. o atınca at vs.

tekedecek adam zaten terk eder, senin binlerce mesajın onu döndürmez.

kıymet bilmeyene de kıymet verme hayatının hiçbir anında

canim degismesi cok normal takma kafana
sonucta aylarca uzaktaydi cocuk gurbetteydi tanimadigi insanlarin arasinda ne kadar iyim dediysede gercekten ne kadar iyi oldugunu bilemezsin belki süründü ama sen üzülme diye iyim dedi cocuk bunaldi belki aci cekti zorluklar yasadi
sana düsen destek olman beni seviyormu baskasimi var sorgulaman degil!!! destek olup yaninda oldugunu göster!
askerlik piskolojisi bu askerden dönenlerde genelde oluyor yeni dogmus bebek gibisin napicagini bilmiyorsun sanki yürümeyi yeni ögreniyorsun konusmak istemiyorsun sana tek tavsiyem destek ol köstek olma!!!!! kendini toparladigi zaman zaten eskisinden daha cok sevecektir...

canım bende aynı sorunla karşı karşıyayım açtığım konuyu görmüşsündür de zaten...zar zor yanıma getirtdim de öyle görebildim çok boş bakıyordu bi garipti sanki ilk kez tanışıyoruz o kadar uzak..sarılışı da o kadar içtendi ki..iyice kafam karıştı anlayacağın..ben yorum yapan arkadaşların da dediği gibi zamana bıraktım elim her ne kadar telefona gitse de bugün hiç arayıp sormadım ve o arayana kadar da aramayı düşünmüyorum üstüne düştükce işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve ben çok yıpranıyorum kendimi de daha fazla üzmemek için kabuğuma çekildim bakalım neler olacak seviyorsa gelir diye düşünüyorum..bence sende öyle yap arama sorma bi kendiyle kalsın her ne kadar arkadaşlarıyla olsa da emin ol ki kafası hala İstanbulda'dır.Neler yaşadığını bilemeyiz ki benim erkek arkadaşımda Şırnak'ta yaptı..zor bi dönem umarım beklediğimize değer o kadar bekledik biraz daha sabır...

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Evet haklısınız tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Yardımcı olduğunuz için çok sağolun. İnşallah canım seninde benimde beklediğimize değer.

Aynı sorunu yaşıyoruz canım ilk önce onu söylemeliyim.
Askerdeyken bensiz yapamazdı benim sevgilimde kıbrısta askerlik yaptı aramızda km lerce yollar varken ben onu hep yanı başımda hissderdim şimdi geldi tam 6 ay bitti ama... Dünyam başıma yıkıldı , çok değişti çok sorunlar yaşadık benden uzaklaştı hep sevgisinden emindim ama olumsuzluklar bırakmadı yakamızı.Şimdi bana sorsalar aynı şehirde nefes almak mı yoksa o askerde olsun ülkeler arası olmak mı istersin die kesinlikle askerde olsun derim.
Şimdiki aklım olsa kesinlikle ona hiç bir şekilde yüz vermezdim hiç bir zaman alttan olan taraf olmazdım. Bırak canım ilgilenme sende o koşsun o yorulsun az, Değer kıymet bilsin. Kolay lokma olarak görüyorlar bizi ondan bu rahatlıkları... Acı ama gerçek bu

Kızlar çok mutluyum ancak 2 gün ayrı kalabildi :) Dün gece mesajlaştık seni çok özledim falan dedi bugünde buluştuk barıştık :) Sen kafana göre ayrılıyosun hiç bir sorun yokken falan dedi ben seni çok seviyorum ama reddedemeyeceğim işlerim çıkıyo gitmek zorunda kalıyorum falan dedi bugün hayatımın en güzel günüydü çok ilgilendi benimle çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…