• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM AYRILMA KARARI VERDİ

Sevgiliniz doktormuş.
Hpv nin nasıl bulaştığını bilecektir herhalde. Sizin daha önce cinsel birlikteliğiniz yoksa bal gibi de ondan size bulaşmış.
Kendine yedirememiş sizi manipüle etmiş bende yok falan diye.
Bu olaydan sonra sizin ayrılmanız yüzüne bakmamanız lazımdı.
Hiç üzülüp kafaya takmayın hemen bir doktora randevu alın Hpv testi yapsınlar, aşınızı olursunuz takviyelerinizi alırsınız 1 seneye geçer gider. Bu heriftende bir cacık olmaz.

Zaman geçirilen biri için benim gözümde fazla çabala fazla zaman harcayan para harcayan Emek harcayan biriydi acaba bu durum onunda mı psikolojisini bozdu
Niye psikolojisini bozsun adam doktormuş bal gibi biliyor kendisinin bulaştırdığını. Ne kadar yüzsüzmüş. Gencecik kızsın kullandırma kendini.

Bana bir süre önce bir rahatsızlık geldi Genital bölgemde çok küçük siğiller vardı 4-5 tane falandı sayısı daha sonra bunun HPV veya et ben olacağından şüphelendiler ama kesin teşhis koyulmadı sevgilim doktor ve tek eşliydim ondan başka hiç kimseyle bir şey yaşamamıştım ben o siğilleri geçirdim atlattım bu süreçte yanımda olmadı tek başımaydım hep ve birkaç gün önce geldi bana sana nasıl dokunacağımı bilemiyorum bu ilişki akışında yaşanıyordu zaten gibi gibi cümleler kurdu ve ilişkimizi bitirdik tutarsız biri ve bana resmen iftira attı Ne yapmalıyım
Kesin ondan kaptınız. Yapacak bişey yok ayrılmanız çok doğru olmuş. Doktormuş bide size yardımcı olmak yerine sizi manüpüle etmiş. Yolunuza bakın bence iğreç biriymiş zatten

Hem aldatmadım hem ilişki yaşamadım hem de cinsellik yaşamadım sadece sevgilimle yaşadım başka biri olmadı yani
E sen demedin mi senden bulaşmış olabilir ben hiç ilişki yaşamadım diye. Ayyy gerçi böyle birisine ne laf anlatacaksın boşver. Sana iftira atmış bir de utanmadan. Gerçekten seven insan iyileşme sürecinde destek olur. İlişki yaşayamayacaksınız diye gitmiş. Üzme kendini böyle bir hayırsız için.

Hem aldatmadım hem ilişki yaşamadım hem de cinsellik yaşamadım sadece sevgilimle yaşadım başka biri olmadı yani
O zaman ondan geçmiş tatlim baska yolu yok seninle cinsellik dışında da bir planim yok demis acik açık daha ne desin

Back
X