Sevgilim babam konusunda israrci

kurabiyecanavaribalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
9
1
Şimdi şöyle bi durumum var : Sevgilimle 9 aydır süren bi ilişkimiz var fakat son 2 aydır tutturdu babana söyle diye. Babama karşı dürüst olmam gerektiğini ve dürüstlükten zarar gelmiceğini düşünüyor. Ama annem dahil kime sorsam söyliyim mi diye biraz daha beklemem gerektiğini söylüyorlar. Babam sert birisi değil ama sonuçta kız babası ve bi duruşu var. Sevgilimi çoook seviyorum ve bu yuzden ayrılmayı onu üzmeyi istemiyorum sizce ne yapmaliyim? Babama söylemelimiyim?

Babana söyle demesinde ki ısrarının baska bir nedeni var mı yani ilişkinizi ailenizin bilmesini ileri boyuta tasımayı mı istiyor tanısma, söz vs gibi.

Babana söyle demesinde ki ısrarının baska bir nedeni var mı yani ilişkinizi ailenizin bilmesini ileri boyuta tasımayı mı istiyor tanısma, söz vs gibi.

Evet oda ailesine söyledi beni ciddi tavrini koyuyo ailesine karşı benim de ciddi durmami istiyor sonucta aile en yakinimiz ve onlarin bu iliskiyi bilme hakki oldugunu dusunuyor. Dediginiz gibi ciddiyet de var

Yaş kaç ciddiyet ne durumda bunlar çok önemli.. Yani babaya söyledikten sonra iş hemen ciddiye binecekse bekle.
Tamamen aklında soru işareti kalmayana dek bekle... Ve bu gibi durumlarda annene güven..

Yaş kaç ciddiyet ne durumda bunlar çok önemli.. Yani babaya söyledikten sonra iş hemen ciddiye binecekse bekle.
Tamamen aklında soru işareti kalmayana dek bekle... Ve bu gibi durumlarda annene güven..

Yasim 19 erken bence biraz babama soylemek icin hemen dugun nisan yapamayiz zaten okumak oncelikli ama ciddiyiz laylay lom sevgili olalim diye sevgili degiliz babama soylemek icin iki sebebim var dürüstlük ve sevgilimi uzmek istememem

Yasim 19 erken bence biraz babama soylemek icin hemen dugun nisan yapamayiz zaten okumak oncelikli ama ciddiyiz laylay lom sevgili olalim diye sevgili degiliz babama soylemek icin iki sebebim var dürüstlük ve sevgilimi uzmek istememem
Ohoo daha erken sakın söyleme, hele okul falan varsa tamamıyla ertele boşver. Lay lay lom olmamak illa ilerde evlenmek anlamına gelmiyor, yani herkes senin yaşlarında birileriyle ciddi bir ilişki yaşamış olabilir ama hepsi de ilerde o kişiyle evlenmemiştir.
Babana söylersen ilerde olumsuz bir durumla karşılaşırsan falan sıkıntı çekebilirsin. Ki okul falan varsa hele belki daha sert karşılayabilir boşver bence şimdilik..

19 yasindasin ve daha okulun var ciddiyiz demekle hersey garantilenmiyor malesef ben olsam boyle biseyi babama soylemezdim babamda sert biri degildir ,utanmam sıkılmam hatta onceden sevgilim filan oldugunuda bilirdi karismaz ama tutup karsisina oturup ben ciddiyim veya sevgilim var diye cikmadim cunku gereksiz ne zaman ki esim evlenme tekli etti bende kabul ettim artik is mecbur ailelere gidecekti ozaman aldim karsima babami konustum..

Şimdi şöyle bi durumum var : Sevgilimle 9 aydır süren bi ilişkimiz var fakat son 2 aydır tutturdu babana söyle diye. Babama karşı dürüst olmam gerektiğini ve dürüstlükten zarar gelmiceğini düşünüyor. Ama annem dahil kime sorsam söyliyim mi diye biraz daha beklemem gerektiğini söylüyorlar. Babam sert birisi değil ama sonuçta kız babası ve bi duruşu var. Sevgilimi çoook seviyorum ve bu yuzden ayrılmayı onu üzmeyi istemiyorum sizce ne yapmaliyim? Babama söylemelimiyim?

ciddiyet girmeden sakın söyleme

annen ve varsa kardesın bılıyorsa en son baban da duysa olur hanı en son babalar duyar dıye bı tabır vardır ya
erkek arkadas mevzuları hassas konular
ısın evlılıge gıdecegınden emınsen babanla paylasmalısın yarın bıgun onla ayrıl otekıyle basla durumu oldugunda baba bu anne gıbı dusunmez sıkıntı olur

erkek arkadasına ben babamı senden daha ıyı tanırım herseyın zamanı var uygun zamanda zaten soylerım bunu ben dusunurum deseydın senı yonetmeye calısmazdı

Canım ben senden oldukça büyük bir ablan ve bir anne olarak diyorum babana söyleme. Bunun dürüstlükle filan ilgisi yok.siz evlenene kadar diyelim 3 -4 sene babanı hop oturup hop kaldırmaya ne hakkınız var. Sürekli huzursuz olacak canım.
Annenin bilmesi yeterli. Zaten bu işlerde böyle olur.
Erkek ark. Israr etmesin canım. Zaten o da bir garip geldi bana.
Yani bazı Görenekler vardır bu işlerin nasıl ne zaman söylenecek gibi. Bir genç kızın babasına benim sevgilim var demesini uygun görmüyorum ben.

Babanı tanımıyorum ama benim babam annem gibi dedikodu yapılacak bir adam değil
Eşek kadar kadın oldum evet kızmaz da ama ne bileyim sanki o iş ciddiye binince söylenecek bir tipmiş gibi hissediyorum ben hep : D

X