- 7 Mart 2011
- 48
- 0
- 96
- Konu Sahibi sauerkirsche
--
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapmalıyım.ı yok bu işin,zaten yapacağınızı yapmışsınız aramışsınız ama içinden gelerek olur bunlar,içinden gelmiyorsa adamın boşverin gitsin, aksi takdirde dönecektir muhakkak. Benim de buna benzer bir durumum oldu, çok çeşitli sebeplere dayanabilir. Bence sessiz kalın ve aramayın, şu an en mantıklısı bu ve bence işe yarar.
bence zehirlendiğinizi bilmesine rağmen sizi aramadıysa, ondan bundan sonra bir insanlık beklemek hata olur... yolunuza bakın derim ben, 3 aylıkmış zaten ilişkiniz, ne kadar sevdiğinizi eminim ki siz bizden daha iyi bilirsiniz; ama bazen zararın neresinden dönülürse kardır deyip oturmak lazım diye düşünüyorum..
zehirlenmiş ölüm tehlikesi geçirmişsiniz. adam sizi aramamış ziyaretinize gelmemiş. hala ne yapmalıyım diyorsunuz.
sevgiliniz,sevgililik görevini yerine getirmemekten önce insanlığını yitirmiş...
bi insanda, insanı insan yapan vasıfları yoksa eğer diğer kimlikleri(eş,sevgili,baba,arkadaş...) taşıması mümkün değil zaten...
herşeyden önce insanlığını yitirmiş biriyle yapamayacağınızı düşünün,sevgilinizin ilgisizliğini değil...
o zaman anlarsınız ne demek istediğimi...
o ınsanın kocan olmayısına şükret..vazgecmek ıcın sebep olarak kullanabılırsın..
Hastanede yatarken hastayken seni umursamıyorsa zaten yol ver gitsin. Kötü gününde yanında olmayan adamı ne yapacaksın![]()
öncellikle geçmiş olsun cnm kardeşim zehirlendiğin halde aramayan bi insan için neden ağlıyorsun incinmiş olabilirsin ama sorun ne olursa olsun aramasi gerekiyodu burda hep ne denildi belli bi noktaya gelinmedikçe onsuz yapamam ondan vazgeçemem yada bu kadar bağlanılmaması gerekiyo sonunda üüzülen bizler oluyoruz benim ağzım yandı herneyse çok şükür tüm sorunları atlattık ve çok güzel giden 3 yıllık ilişkim var herneyse diyeceğim cnm bak belli bi noktaya gelmedikçe ve onu tanımadıkça iyice bağlanmayı bırak aşık bile olunmamalı diye düşünüyorum biraz kendini düşün bu kadar kaptırma kendini yalvarma sakın kaybeden sen olursun ama ondan vazgeçmen için geçerli bi sebeb diye düşünüyorum ağzı yanmış bi insan olarak söylüyorum bunları
seni sevmediği apaçık belli salla gitsin ne yapacağım diye soruorsun kendine saygın olsun ne diye o kadar arıyorsun ki![]()
çok çok sağolun.kesinlikle hissettiğim şeyin adı "incinmek". bunun sebebi de nasıl bu kadar değişebildiğiyle ilgili sorularıma bulamadığım yanıtlar,kafamı kurcalayan soru işaretleri.. Ama derler ya her işte bir hayır vardır diye.Ben hastanedeyken değil yanıma gelmek,aramadı bile.Bi çılgınlık yapıp evlenseydim ve aynı şey başıma biz evliyken gelseydi ve yine öyle davransaydı (ki muhtemelen öyle davranırdı) bu beni daha cok üzerdi.. :)