Sevgilim bambaşka birine dönüştü! :(

Bu ara sizin konunuza benzer okadar çok konu açılıyorki
ne oluyor ki bu adamlara bir kaç ayda değişiyorlar hepsi aynı anda bişimi içmiş ne:)
Ne olmuşsa yaşadığınız tartışmadan sonra olmuş tam detaya inmemişsin ama demekki o tartışmadan sonra çocuk hayal kırıklığına uğramış ki bir anda kendini geri çekmiş

emin olun öyle hayal kırıklıgına ugrayıp geri cekilecek kadar şiddetli bi tartışma değildi.
bende cok farkettim aynı konudan fazlasıyla var mevsimlerden olabilir sanırım :)

Öncelikle çok geçmiş olsun..En güzeli sessiz kalmak..Mantıklı bir açıklaması varsa amenna ama hareketleri ve tavırları(yazdığına göre) çok mantıksız görünüyor ileride daha büyük üzüntüler çekmemen için unutmaya çalış hiç değilse yokluğuna alış derim:59:

cok sagolun. :) keske bu iliskiye mantıklı bi acıklama yapacak kadar deger verseydi.bunları gördükten sonra ve sizin de sayenizde cabalamama gerek kalmadıgını farkettim. kendimi çok üzdüm son bir haftada,insan bazı zamanlarda mantıklı düşünmeyi bile unutuyo sanırım.. .ve de sizler olmasaydınız gerçekten de üzülmeye devam edecektim. iyi ki varsınız hepiniz :)

cnm kardeşim böyleleri için gururunu ayaklar altına alıp kendini incitme sonra çok pişman olursun boşver arama bile aramasını bekleme bile senin yerinde olsam çoktan kapının önüne koymuştum ve ayrıldık diye ne arardım nede mesaj çekerdim çünkü o bunu hak ediyo o seni zor zamanında aradımı hyr o zaman adam yerine koyma

evet kesinlikle adam yerine konmayı haketmeyen bi insan.bende öyle davranıcam artık.hatta hiç olmamış gibi.

Back
X