Sevgilim bana değer vermiyor mu sizce?

Köle arıyor o yüzden, okursan benimle evlenmezsin ne demek ya, ayrılın, okulunuzu güzelce bitirin. Muhakkak dengin biriyle karşılaşacaksindir.Okumak, meslek sahibi olmak çok önemli gerçekten.

okumak için fırsat kollarken, size gündelikçilik öneren kişiye lütfen yol verin. tartışmaya kapalı bir konu bu. anladığım kadarıyla yaşınız küçük, gençliğinizi bu vizyonsuz adamla heba etmeyin.

İyi de adam gayet net planı belli, şu işi yaparım sen de şunu yaparsın demiş nedeni niçini var mı? Yapmanı istediği iş belli niye okumana sıcak baksın, istediği yola girmezsin. Değişir umuduyla gerçekleri görmeyip burnunun ucundaki gerçeği 3 sene sonra çocukla farkedersen kendine yazık.

Arkana bile bakma. Bu adamdan ne koca olur ne baba. Oku mesleğini eline al kimler kimler çıkar karşına.

Bu konu şaka mı?
Değilse kapıcılığı anan yapsın de ve okuluna kariyerine yoğunlaş.
Kapıcılığı küçümsemiyorum kesinlikle ama gencecik tüm haytı önünde olan genç kadının hür iradesiyle isteyeceği meslek olmamalı.
Kaç kurtul.Yahu her şeyi geçtim,bu zihniyette birini adam diye erkek diye nasıl sevibiliyorsun,evlilik planı kurabiliyorsun?Hiç mi değerli hissetmiyorsun kendini bırak şu plaj maymununu asabım bozuldu

Keşke şaka olsaydı ama değil, zaten ayrılacam iyice soğudum

Evlenmek isteme sebepleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…