yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm

ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
Son düzenleme: