• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
68
İstanbul
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!

ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm :(

ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.

Son düzenleme:
bence hemen en kötüsünü aklına getirme belki seni çok sevdiği çok önem verdiği için dokunmuyordur.Sonuçta seni sevmese yanında olmazdı.

Bana garip geldi. Sana değer verdiği için demişsiniz ama ne alakası var insanın içinden öpmekte mi gelmez.

üc ay kisa bi zaman iliskinin basindasiniz ve sürec daha tanima süreci kisiye göre degisir ilgi alaka göstermek belki utangactir cekingendir öyleyse akisina birak

bilmiyorum ki, sosyal olarak çok girişken bi insan, iş hayatında da öyle. yüzlerce arkadaşı var, çok konuşkan, neşeli... hiç çekingen gibi değil yani. yobaz gibi de gelmemişti bana ama tabi insan bilemez ki di mi.

allahım ne bu adamın derdi :(

olayın yobazlıkla ilgisi yok bence.
aynı yatakta uyumaya -hem de sevgilisiyle (!)- var ama öpüşme vs. yok.. ilginç.. belki cinsel bi problemi vardır... :26:

Ya bence anormal. Peki sana sevdını nasıl söyluyo. Yanı duygularnı acıkca soyluyor mu?

olayın yobazlıkla ilgisi yok bence.
aynı yatakta uyumaya -hem de sevgilisiyle (!)- var ama öpüşme vs. yok.. ilginç.. belki cinsel bi problemi vardır... :26:

işte ben de bundan korkuyorum!! çünkü evlenmek isteyebilicem bi adam offf :(((

Ya bence anormal. Peki sana sevdını nasıl söyluyo. Yanı duygularnı acıkca soyluyor mu?

bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı, her yere birlikte gidiyoruz ve ailesi beni biliyo.
seni çok seviyorum da dedi bi kaç kere.

ama işte tık yok:43:

ne güzel işte ya, helal süt emmiş erkek ...
kızı görür görmez içine düşenlerden değil,belli ki efendi terbiyeli...
ama biz bayanlar bunda bile bir kusur arıyoruz :86:
ben yerinizde olsam kaçırmazdım arkadaşı :62:

bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı, her yere birlikte gidiyoruz ve ailesi beni biliyo.
seni çok seviyorum da dedi bi kaç kere.

ama işte tık yok:43:

bak bence biraz seni ozlesin. Bakalm nası tepkı vercek yada ozlemını nasıl ifade edecek. Boyle ışın flan cksn 1 2 gun gorusmeyn

bilmiyorum ki, sosyal olarak çok girişken bi insan, iş hayatında da öyle. yüzlerce arkadaşı var, çok konuşkan, neşeli... hiç çekingen gibi değil yani. yobaz gibi de gelmemişti bana ama tabi insan bilemez ki di mi.

Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..

Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..

3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..

Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.

Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.

ama asik oldugu kisiye gelince elli kolu baglaniyordur belki illa her konuda girisken olucak degil ya :) bence sen basbasa oldugunuzda ellini tutup yada gögsüne basini yasladiignda gözlerinin icine uzun uzun bak gerisi gelir yada ummadigi anda öpücük kondur yanagina :34:

şimdi bu adama gidip de "neden bana dokunmuyorsun" diye de sorulmaz ki:27:
belki ilk adımı senden bekliyodur oda sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir mi?

onu da düşündüm, cesaret vermeye çalıştım kendimce, sarılmalar, yanağından öpmeler, sürekli yakın durmalar falan. ama napıyım başka adamın dudağına mı yapışıyım di mi :50:

hee bak hakkını yemeyim, bi kere arabadan inerken muck diye kısacık öpmüştü :60:

erkek dediğin sarsın sarmalasın yaaa bu ne böyle :4:

ne güzel işte ya, helal süt emmiş erkek ...
kızı görür görmez içine düşenlerden değil,belli ki efendi terbiyeli...
ama biz bayanlar bunda bile bir kusur arıyoruz :86:
ben yerinizde olsam kaçırmazdım arkadaşı :62:

al benden de o kadar:1:

bak bence biraz seni ozlesin. Bakalm nası tepkı vercek yada ozlemını nasıl ifade edecek. Boyle ışın flan cksn 1 2 gun gorusmeyn

zaten sürekli yurt dışında, şehir dışında, haftada bi iki kere ancak görüşebiliyoruz :(

Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..

Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..

3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..

Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.

Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
Cok guzel acıklamssn +rep

Birsen82
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.[/QUOTE]

:81: cok dogru:46:

Back
X