Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki erken olduğunu düşünüyordur çünkü muhafazakar erkek çok
Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
Çok ahlaklı, terbiyeli, evlenmeden önce bayana dokunamayacak kadar mutaasıp birisi olduğunu düşünmüyorum.Sel, yangın, deprem oldu da sığınmak için mi evli olmadığı bir bayanla aynı odada aynı yatakta yatmak zorunda kaldı? Bir de bu açıdan bakalım.Madem çok muhafazakar, kıyamıyor, "laf söz olmasın, bir gören olmasın, sana laf gelmesin, ben seninle aynı yatağı bile evlenince ancak paylaşırım, sen benim karım değilsin, helalim değilsin" deyip efendi gibi başka odada kalırdı.
Aynı yatakta yatalım, birbirimize ister istemez elimiz kolumuz çarpsın, evli gibi bir yatağı paylaşalım ama ben seni çok sevdiğimden bir öpücük bile kondurmuyorum, çünkü çok terbiyeli ve ahlaklıyım.Ee o zaman benim yatağımda ne işin var be adam?
Bu arada geri kafalı, herkesin işine ve seçimlerine karışan birisi değilim.İsteyen istediğini yapar, ama "bu devirde bulunmayacak kadar melake, aman cennetten düşmüş gelmiş terbiyeli erkek, kaçırılmayacak melek davranışlı erkek" olayı da bu duruma bence ters.