• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar muhafazakar olursa olsun en azından masum bir öpüş yada sarılış muhafazakarlığını bozmasa gerek.Sanırım size karşı gerçekten sıkı bir ilgi hissetmiyor.Yada başka bir sorun...

canım ne bu acele bence o kadar da garip degil daha 3 ay olmus hani elini bile tutmasa tamam bi gariplik var diyicem ama sana deger verdigi icin tepkinden çekiniyordur ciddi düsündügü icin sana dokunmamıstır panik yapma zamanı gelince olur :))

aferin ona :46::46::46: cokta efendi birisiymis demekki :1:
baskasi olsa yatakta kizi bulmusken bu firsati kacirmazzz ama o bunu yapmamis en dogrusunu yapmis... sevgilinizi cok takdir ettim acikcasi demekki güvenilir birisi :65::65:

ilginç aslında :26: aynı odada kalmışsınız bi de. belki utangaç biridir. ya da hızını alamayıp ileri gitmekten korkuyordur

cnm döndü sırtını yattı diyorsun
illa dokunması öpmesi gerekmez ki
birbirinize dönük uyusaydınız neyse ya da hiç olmadı kolunu beline atsaydı öyle uyusaydınız... :17:
biraz duyguluda mı olmaz kii
ben anlamadım bişey cnm valla

Sen onu öpp mesela ne yapacak

cinsel sorunu oldğnu sanmıyorum. öpşmemek cnsel sorun değil. bence fazla değer veriyordur. böyle birini bulmak zor...bu zamanda böyle birilernn oldğnu duymak insana iyi geliyor. neyse 2 sebep var bence.
1-sana fazla değer veriyor,kıyamıyor
2-seni arzulamıyor.

erkek arkadaşın sana olması gerektiği gibi davranmış.bence seni incitmekte istemiyordur.en yakın arkadaşının kardeşi nede olsa.yanlış anlaşılmak istemez.3 ay çok kısa bir süre.sen çok şey beklemişsin.sana güven vermeli bu hareketi ile.bence cinsel problemi falan yok.SANA ÇOK DEĞER VERİYOR.onun için sen önemlisin başka şeyler değil.erkek arkadaşın adamgibi adam.sen onu hiç bırakma.zamanla herşey yerine oturur.o zamanda çok sarılıyor öpüyor diye sızlanma.

bu arada 2 kere yazmışım kusura bakmayın. sevgiliniz çok güvenilir birisiymiş. tebrikler. aynı yatakta size dokunmayarak ne kadar ciddi oldğnu göstermş. ama illa öpüşçez diyorsanız bu konuda yardmcı olrz:27:

Bazen erkekler çok aşıkken duygularını ele vermekten korkarlar.Kaçarlar.Ama ben durumun öyle olduğunu sanmıyorum öyle olsa aynı otel odasında uyumayı kabul etmezdi,edemezdi.Pot kıracağnı düşünüp reddederdi

Bence bir duygu eksikliği var.

Siz şunları gözlemleyin ; Yeterince ilgi gösteriyor mu?sık arıyor mu? Birlikteyken heyecanlandığını hissediyor musunuz?

Şu durumda korkulacak tek şey cinsel probleminin olması sanırım..:27:

Çok ahlaklı, terbiyeli, evlenmeden önce bayana dokunamayacak kadar mutaasıp birisi olduğunu düşünmüyorum.Sel, yangın, deprem oldu da sığınmak için mi evli olmadığı bir bayanla aynı odada aynı yatakta yatmak zorunda kaldı? Bir de bu açıdan bakalım.Madem çok muhafazakar, kıyamıyor, "laf söz olmasın, bir gören olmasın, sana laf gelmesin, ben seninle aynı yatağı bile evlenince ancak paylaşırım, sen benim karım değilsin, helalim değilsin" deyip efendi gibi başka odada kalırdı.
Aynı yatakta yatalım, birbirimize ister istemez elimiz kolumuz çarpsın, evli gibi bir yatağı paylaşalım ama ben seni çok sevdiğimden bir öpücük bile kondurmuyorum, çünkü çok terbiyeli ve ahlaklıyım.Ee o zaman benim yatağımda ne işin var be adam?

Bu arada geri kafalı, herkesin işine ve seçimlerine karışan birisi değilim.İsteyen istediğini yapar, ama "bu devirde bulunmayacak kadar melake, aman cennetten düşmüş gelmiş terbiyeli erkek, kaçırılmayacak melek davranışlı erkek" olayı da bu duruma bence ters.

Son düzenleme:
belki erken olduğunu düşünüyordur çünkü muhafazakar erkek çok

cıksss sanmıorumm muhafazakar bı erkek olsa aynı otel de aynı odada kalmazz bencee sen onun senı gercekten sevıp sevmedıgını bı gozden ggecır hareketlernden bı suzgece al.. tabiki ileri gitmesin ama bi öpücük masumcaa.. bi sarılmaa ne bilim bunlar sevgının gostergesıdır bencee

bence ya bir problemi var ya da aklına takılan bazı seyler.. sizinle belki evlenmeyi daha düşünmüyodur ve arada ortak arkadaslar akrabalar oldugu için size yanlıs yapmak istemiyodur..
yazınızı okuyunca eski sevgilim aklıma geldi.. 6 ay boyunca elimi tutmamıstı. ozamn kücüktüm ilk baslarda sorun etmedim sonra bnde acaba bna ndn yakınlasmıyor diye düşünmeye basladım.. bir süre sonra yakınlasmaya basladı.. hersey normale döndü. ilişkimiz bittikten sonra (1.5 yıl sürmstü) ögrendimki kendi memleketinden başka bir sevgilisi varmış uzun zamandır birlktelermiş.. bu durumu atlatmak zor olmstu :59:

bana garip geldi,aynı yatakta uyu,dokunma
öpüşmemiş bile,ya öpüşmekle nolcak ki?
sen dokunsaydın arkadaşım.yaşınızda büyük hani
31 yaşında bi erkek.hormonlarının tavan yapmış olması lazım

insan heveslendiğiyle kalır valla töbe töbeeee:))
hem doğanın kanununa aykırı bikere
erkek isticek, kadın hayır olmaz şimdi diil filan dicek...

Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..

Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..

3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..

Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.

Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.

noktasına virgülüne kadar katılıyorum

Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..

Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..

3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..

Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.

Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.

:46::46::46::46: iste budurrr :46::46::46::46::46::46::46::46:

Çok ahlaklı, terbiyeli, evlenmeden önce bayana dokunamayacak kadar mutaasıp birisi olduğunu düşünmüyorum.Sel, yangın, deprem oldu da sığınmak için mi evli olmadığı bir bayanla aynı odada aynı yatakta yatmak zorunda kaldı? Bir de bu açıdan bakalım.Madem çok muhafazakar, kıyamıyor, "laf söz olmasın, bir gören olmasın, sana laf gelmesin, ben seninle aynı yatağı bile evlenince ancak paylaşırım, sen benim karım değilsin, helalim değilsin" deyip efendi gibi başka odada kalırdı.
Aynı yatakta yatalım, birbirimize ister istemez elimiz kolumuz çarpsın, evli gibi bir yatağı paylaşalım ama ben seni çok sevdiğimden bir öpücük bile kondurmuyorum, çünkü çok terbiyeli ve ahlaklıyım.Ee o zaman benim yatağımda ne işin var be adam?

Bu arada geri kafalı, herkesin işine ve seçimlerine karışan birisi değilim.İsteyen istediğini yapar, ama "bu devirde bulunmayacak kadar melake, aman cennetten düşmüş gelmiş terbiyeli erkek, kaçırılmayacak melek davranışlı erkek" olayı da bu duruma bence ters.

Bence bu yorumu bir gözden geçir gerçekten olayı çok güzel analiz etmişsiniz...:kkk:
Ben de terbiyeli erkek diyemiyeceğim...

Son düzenleme:
3 aylık bir ilişkide otelde ve aynı yatakta...
Bu kısmda bir sorun var nasıl olduda aynı yatakta uyudnuz bilemicem ama
Eğer ciddi düşünen+muhafazakar bir tipse seni denemişte olabilir bakmış sende ses çıkarmıyon
beraber uyumaya...
hoşuna gitmemiştir hayal kırıklığına uğramıştır dönmüş poposunu uyumuştur:)

Back
X