• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..

Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..

3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..

Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.

Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.

hayır tabi ki, belki yobaz biridir diyen arkadaşa cevaben yazdım ben onu.
allah hakkımızda hayırlısını versin..

zaten sürekli yurt dışında, şehir dışında, haftada bi iki kere ancak görüşebiliyoruz :(

kızım ne guzel ıste forumu dolduran kızlar erk. Arkadsı hamıle bırakp kacmıs yok kımı cınsel obje olarak kullanyo denekkı cocuk cok edebı ne guzel ıste

cnm çok takıntı haline getirmişsin sen bu olayı ozaman şimdiye kadarda öpse sarılsa sevse ozamanda erkek arkadaşım bana sarılıyo öpüyo bu normalmi derdin :60::60:
daha ne istiyon işte adam terbiyeli adam belki de o şimdi erkenden kızı öpersem beni terkeder diye düşünüyodur zamanla herşey olur arkadaşım hiç takma bunları kafana sen bi öp bakem napacaaaakkkk:86::86::86:
bence sizin ilişkiniz normal ilerliyo cnm allah tamamına erdirsinnnn:71::71:
bol öpüşmeli günler diliyorummmm:27::27:

kızım ne guzel ıste forumu dolduran kızlar erk. Arkadsı hamıle bırakp kacmıs yok kımı cınsel obje olarak kullanyo denekkı cocuk cok edebı ne guzel ıste

kızlar yanlış anlamayın, ben de üzerime atlasın demiyorum ki tabi ki, benim de sınırlarım var elbette sizler gibi.

ben sadece bana hiç bi şekilde yaklaşmamasını kafama takıyorum, acaba bi problem mi var diye.

belki de dediğiniz gibi, etraf pislik adam dolu, terbiyelisini ahlaklısını görünce tanıyamıyoruz kim bilir...

hayatımda ilk defa bu dertten yana muzdarip olanı gördüm
genelde erkekler ilişkini başında öpmeye kalkarlar bizler yakınırız
ay bilmiyorum ama çok güldüm:1:

kızlar yanlış anlamayın, ben de üzerime atlasın demiyorum ki tabi ki, benim de sınırlarım var elbette sizler gibi.

ben sadece bana hiç bi şekilde yaklaşmamasını kafama takıyorum, acaba bi problem mi var diye.

belki de dediğiniz gibi, etraf pislik adam dolu, terbiyelisini ahlaklısını görünce tanıyamıyoruz kim bilir...

evet buda olabılır:1: yok cnm yanlıs anlamdm ben.olablr ne olursa olsun senın dusuncen

Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..

Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..

3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..

Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.

Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: üstüne yorum yazmaya gerek duymadım.. cok guzel acıklamıssınız hanımefendı...:46::46:

şimdi bu adama gidip de "neden bana dokunmuyorsun" diye de sorulmaz ki:27:
belki ilk adımı senden bekliyodur oda sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir mi?

Bence beraber kalmanız falan yanlış değil. Ayrıca sarılmasını öpmesini istemekte de haksız değilsin bana kalırsa. Tamam ilişkiye girmeniz gerekmiyo ama insan sevgilisini öpmek sıkı sıkı sarmak sarılmak istiyo yani bu da bi gerçek. Sen de bu konu da benim gibi düşünüyosun sanırım.

Belki yukardaki arkadaşın dediği gibidir yani sana değer veriyosa ve senin yanlış düşünceni düşünüyosa yakınlaşmamış olabilir dedim ama sen öptüm sarılsım diyosun:26: Ay ne bilim bence de seni azıcık sarmalaması gerekirdi bu durumda. Yani seni bi öpmese bile en azından sıkı sıkı sarılıp uyuması gerekirdi.

Belki de kendine hakim olamıcandan korkmuştur:23: Bu da bi seçenek ama bak cidden :9::9:

Bence beraber kalmanız falan yanlış değil. Ayrıca sarılmasını öpmesini istemekte de haksız değilsin bana kalırsa.

Belki de kendine hakim olamıcandan korkmuştur:23: Bu da bi seçenek ama bak cidden :9::9:

teşekkür ederim :) umarım öyledir, eğer öyleyse değmeyin keyfime :)))

yaşınız küçük dicektim ama yaşlara baktımda gayet olgunsunuz allah allah acaba bir sorunumu var derdi filanmı var onumu düşünüyo:20:

Back
X