- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sevgiliniz haklı. Sizin davranışlarınız onun gözünde böyle algılanmış. Annenizin gerçekten sizi öğrendiğini nereden bilecek? Yalan da söylüyor olabilirsiniz pekala. Ama gerçek sizin bildiğiniz gibi elbette. Bence konuşmalarınızda hata yapmışsınız. Açıkçası erkek arkadaşınız sizinle gerçekten ciddi miydi emin değilim ama siz annem öğrendi şöyle söylüyor böyle söylüyor dedikten sonra sizi hâlâ bir yerlere çağırabiliyorsa bence o adamdan da bir şey olmaz.
35 yaşında evlenenlerde ayrılıyorO zaman tüm dünya 21 yaşında evlensin .
Bir kere prefrontal lob (beynin mantıklı karar verme işlevini yerine getiren parçası) en erken 25 yaşında oluşumunu bitiyor.
Yani şuan mutlu olmasının ilerde mutlu olacağına dair hic bir kanıtı yok . Aksine prefrontal lobu geliştikçe muhtemelen ne hata yaptım ben diyecek.
O zaman tüm dünya 21 yaşında evlensin .
Bir kere prefrontal lob (beynin mantıklı karar verme işlevini yerine getiren parçası) en erken 25 yaşında oluşumunu bitiyor.
Yani şuan mutlu olmasının ilerde mutlu olacağına dair hic bir kanıtı yok . Aksine prefrontal lobu geliştikçe muhtemelen ne hata yaptım ben diyecek.
Sevisme ihtiyaci hasil olduysa nomucanYaa o kısım tamam da darkmorecum.
Ben de şunu anlamadım.
Madem öyle toto yok adamda ne diye daha yeni yakalanmış kıza Konya'ya kalmaya ne
zaman gidiyoruz diye soruyor?
Ulan daha yeni yakalanmış kız.
Evde muhtemelen bir ton laf işitti daha kaç gün işitecek belli değil.
Herif hala çıkar peşinde.
İyi de erkek arkadaşınız ailesine sizden bahsetse bile, bu sizin evdeki kıyameti çözmez ki. Sizin istediğiniz ailesiyle gelsinler, ilişkinizin adı konsun, iş ciddiye bindiği için annem yatışsın değil mi? Yani sevgilinizin tepkileri, sadece ailesine sizi anlatmasını istemeniz yüzünden değil, gerçek beklentiniz yüzünden.Sinirimi bozan konu o bziim evde kiyamet kopuyo onemli degil ama kendisi ailesine benim sevgilim var ve ilerleyen zamanlarda ciddi dusunuyorum demeye korkuyo cekiniyo . Sonra ben bunu sorun edince evlilik meraklisi oluyorum . Sadece biliyorum ki o 1 ay geçip ise girincede korkup cekinecek demekki istemiyo
Annem o gun ogrenince telefonda onunla konustu bi guzel onu da hasladi . Yani sevgilim dogrulugundan emin
İyi yapmışsın. Sorumsuz erkeklerden kadınını düşünmeyen erkeklerden uzak durun.Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik
HakliSinirimi bozan konu o bziim evde kiyamet kopuyo onemli degil ama kendisi ailesine benim sevgilim var ve ilerleyen zamanlarda ciddi dusunuyorum demeye korkuyo cekiniyo . Sonra ben bunu sorun edince evlilik meraklisi oluyorum . Sadece biliyorum ki o 1 ay geçip ise girincede korkup cekinecek demekki istemiyo
Ama beynin var .35 yaşında evlenenlerde ayrılıyor
Yoo çok mutlu çok şükür şu an 34 yaşında
Çocukluk aşkıyla evlendi
Evliliğin matematiği yok
Sevisme ihtiyaci hasil olduysa nomucanondan oturu olabilir.
Aileye yalan soylemek hos degil elbette. Ve sevgiliyi bir kere bu yalanlara alistirinca elbet devamini sorar.
Valla canım mutlu olan oluyorAma beynin var .
Yukarıda anlattım.
Evet ilk cumlende kesinlikle haklisin ne diyeyimİşte evlenecek toto yoksa keşke sevişecek toto da olmasa diyorum ben de:)
Tabi yalan konusunda da yüz veren kız.
İnsan sağlam duruşu baştan koyacak o ayrı.
Geçen gün de ayrılmamış mıydı zaten?Evet adam hakli
Ve ayrildik muhabbetini blof olarak yapmayin. İnandirici olmuyor cunku. 23 yasinda issiz adami neden zorlayip duruyorsunuz ana-kiz?
35 yaşında evlenenlerde ayrılıyor
Yoo çok mutlu çok şükür şu an 34 yaşında
Çocukluk aşkıyla evlendi
Evliliğin matematiği yok
Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?