sevgilim bana sevgisizsin dedi :(

O ozlem198406 her yorum yapana konu ile alakasız bir yorumda siz yapıyorsunuz. Sanırım canınız sıkıldı muhabbet istiyorsunuz. Ancak yeri değil, ne güzel sohbet bölümleri var. Dikkatimi çektiniz ve bu nedenle benim tarafımdan kiblendiniz. Eğer olurda uyarı alırsanız bilesiniz.

Konu sahibide zaten fake olduğu belli. Ancak yine de böyle insanların olmadığı anlamına gelmiyor. Resmen aç gözlü kızlarımızı temsilen konu açmış.
konu ile alakalı alakasız yorum yapılamaz diye bi sekme yok sanırım bu kk 'da . herkes istediği yere istediği gibi yorum bırakabilir. anlamadığım sizde bu kişiyimi taktınız kafayada takip ediosunuz.. şuan bu konuda yazılmış olan tek alakasız şey özlem nickli bayana gereksiz bir şekilde tenkit etmeniz amacınız nedir ? bu bayan uyarı almayacak ama sizin uyarı alacağınız kesin .. sizin ne haddinize insanların yorumuna karışmak...

konu ile alakalı alakasız yorum yapılamaz diye bi sekme yok sanırım bu kk 'da . herkes istediği yere istediği gibi yorum bırakabilir. anlamadığım sizde bu kişiyimi taktınız kafayada takip ediosunuz.. şuan bu konuda yazılmış olan tek alakasız şey özlem nickli bayana gereksiz bir şekilde tenkit etmeniz amacınız nedir ? bu bayan uyarı almayacak ama sizin uyarı alacağınız kesin .. sizin ne haddinize insanların yorumuna karışmak...
Canım klavyenı boşa yorma. Ben gereksız yada alakasız birsey yazdıgımı dusunmuyorum. Rahatsız olan kımseyı de gormedım kendısı harıcınde. benım için hıc sıkıntı yok, aynen devam edıyorum

Size cevap vermeyeceğim. Yazmanız olduğuna göre okumanızda vardır. Bunu kullanmanızı öneririm. BDV'nin başında da kurallar yer almakta. O da yetmiyorsa şayet; Mune Mune veyahut @Margarikotin kusura bakmayın boş şeylerle meşgul etmek istemem ancak üye sadece laf olsun diye benden alıntı yapıyor. Rica etsem konu ile alakasız yorum yapılabileceğini söyleyen üyemize bu durumu açıklayabilir misiniz?
E eltorato sizde isterseniz kibleyin beni :KK66: Sizin için bu kadar laf anlatmaya çalıştığıma da inanamıyorum. Kibleyin gitsin :ukala:

offff kıme ıstersen sıkayet et yahu. mesgul etmek ıstemıyorsan da cvp verme. ne kibleyecegım senı. maden ısın gucun cok okuma, gec gıt yanı. ne yazıosun

Bu tarz seyler benıde hıc etkılemez ne yalan soylıyım

Back
X