• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana yaklasmıyo :(

Ben de hep sınır olsun isteyenlerdenim. Ve bence 5 ay erken.. Tanı bakalım bi.. Bence normal bişey.. Ha elini bile tutmazsa anormal de yani öpmemesi çook iyi bence (:

Ben benimkine öpüşmeye yeltenmesi halinde bile yüzümü bi daha göremiyceğni söylemiştim:KK53: sadece yanaktan öpmeye izin vardı:KK53:o yüzden bu çocuğa benden on püüan :KK53:

İlerleyen zamanlarda da çok uzak durursa üzül sıkıl ama şimdi normali bu bence ;) üzülme hiç sıkma canını :) sürekli eli kolu oynasa niyetinden şüphe etsen daha mı iyi:KK15: tabi yakınlaşanları yargılamıyorum haddime de değil zaten burda niyeti kullanmak olanlardan bahsettim:KK67:

nickiniz simdi dikkatimi cekti, 16yasinda degilsiniz dimi?

sorumlulugnu alamayacaginiz hicbir seye girismemenizi tavsiye ederim.

hatta 16 ise... tavsiyem boyle efendi cocugu bulmusken bosuna yuklenmeyin, her ne yasanacaksa zamani gelince olur zaten.
(ay yine kendimi dusunuyorum da o yaslarda iliskiler de cok anlamsiz gereksiz gelirdi bana, sanat felsefe bilim bunlarin disinda cinsiyetleri gozum gormezdi bile :)))

Belki toplum içinde sevgisini göstermekten hoşlanmıyordur, yani sımsıkı sarılmaktan, öpmekten, sinemada bile olsa öpüşmekten... Hiç tamamen baş başa kaldınız mı?

hatta 16 ise... tavsiyem boyle efendi cocugu bulmusken bosuna yuklenmeyin, her ne yasanacaksa zamani gelince olur zaten.
(ay yine kendimi dusunuyorum da o yaslarda iliskiler de cok anlamsiz gereksiz gelirdi bana, sanat felsefe bilim bunlarin disinda cinsiyetleri gozum gormezdi bile :)))

Tabiki 16 değilim o yaşta sevgili öpüşmek ne bilmiyodum :) öyle denk gelmiş

Bi an öyle düşündüm ve sonra bursalı olduğuna inanmak istedim:KK53:

Çünkü daha önceki ilişkileri de var yani ceninken başlamamıştır herhalde sevgili mevzusuna:KK14:

Yooo yoo athenn o bursalı:KK17:

Eveli gun bi arkadas 2 ayda elini tuttu diye dert yandi sende 5 ayda opmuyor diye yakiniyorsun :) bu erkeklerin bi orta yolu yok cidden. Bence biseylerde yavas ilerliyor zamam ver

Ya artik resmen erkeklerdeki ereksiyon kizlara geçmiş. Yuh be...

Yakinda erkekler, bekaretimi aldi ve beni terk etti acaba diktirsem mi diye konu acarlarsa hic sasmayin!!!:KK11:

Hayır çünkü daha başbaşa kalmak için erken gibi geldi ama ben ona ortam hazırladığımı düşünüyorum

Neyse dur bakalım, yakında bir hamle yapar inşallah.
Yani kimse tabii kızın üstüne atlasın istemiyor ama, insan 5 aydan sonra en azından bir öper yahu. :KK8:

Ben de hep sınır olsun isteyenlerdenim. Ve bence 5 ay erken.. Tanı bakalım bi.. Bence normal bişey.. Ha elini bile tutmazsa anormal de yani öpmemesi çook iyi bence :-)

Ben benimkine öpüşmeye yeltenmesi halinde bile yüzümü bi daha göremiyceğni söylemiştim:KK53: sadece yanaktan öpmeye izin vardı:KK53:o yüzden bu çocuğa benden on püüan :KK53:

İlerleyen zamanlarda da çok uzak durursa üzül sıkıl ama şimdi normali bu bence :KK66: üzülme hiç sıkma canını :) sürekli eli kolu oynasa niyetinden şüphe etsen daha mı iyi:KK15: tabi yakınlaşanları yargılamıyorum haddime de değil zaten burda niyeti kullanmak olanlardan bahsettim:KK67:

Buldum Terbiyeli efendi adamı dertleniyorum bende bidaha sevdim şimdi aşkımı :)

Ben sevgili işlerine geç uyandım malesef :)
Bursalıda değilim malesef :)

Buldum Terbiyeli efendi adamı dertleniyorum bende bidaha sevdim şimdi aşkımı :)

Tabii ki sevmelisin:) ilk buluşmadan çok afedersin eli kızın sağına soluna giden bile varmış kız ağlaya ağlaya bi hal olmuştu. En azından niyetinin bozuk olmadığından eminsin.

Bursalı olmasan da olur yaşın 16 değilmiş ya o yeter ;) o yaşlarda duygular çok yoğun olduğundan insan karşısındakinin niyetini saflığının da etkisiyle anlayamayabiliyor. Geç başlamak bence maalesef denecek bi durum değil üstelik :)

Ben yaklaşırsamda beni böyle şeylere meraklı bi kız olarak görucek demekki öncekilerle böyleymis diycek

neden içinden geldiği gibi davranmak yerine olmadığın biri gibi davranıyorsun ki?
5 aydır birliktesin,1 ay sonra yarım yıldır beraber olacaksınız.insan sevdiğine dokunmak ister bunda anormal bir durum yok.çocuktan uzak durunca da 'böyle şeylere meraklı değilmiş' izlenimi de vermiyorsun aslında.bu mantıkla bakarsan o da "beni böyle şeylere meraklı bir erkek olarak görecek demekki öncekilerle de böyleymiş diyecek" diye düşünmesi gerekir.Eee?
Bir düşün sana yaklaşıp seni öpse böyle mi düşünürdün gerçekten?
Tabiiki gidip dudaklarına yapışma bu çok ayıp olur, ama belliki içinde güzel duygular besliyorsun bunu karşındakine hissettir.gözlerinin içine bak mesela sonra hafifçe gülerek kaçır..
genç ve aşık olmak.. dünyanın en güzel durumlarından bir tanesi

Back
X