• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana yalan mı söylüyor

Jigglypufff

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
34
0
6
Ankara
O istanbulda oturuyor ve belli zamanlarda ankaraya geliyor.Geçen sefer geldiğinde sürekli buluşmak istiyordu 1 haftadan fazla kalmıştı.Bu sefer 4-5 günlüğüne geldi ama geldiğinden beri görüşemedik.Yarın ne yapıcaksın dedim teyzeme gidicez dedi pazartesi buluşalım dedim kuzenlerle havuz dedi.Çarşamba gidecek salı buluşalım diyor.Durup durup gideceğinin son gününü mü buldu merak ediyorum.Acaba başkalarıyla mı görüşüyor şuan bu düşünce beynimi kemirdi

Ben olsam kuzenlerle havuza gitmek daha mı önemli beni görmekten diye çıngar çıkarırım:26:
Siz ayrı şehirlerdesiniz. Deli gibi sana koşması gerek..
Ben olsam şüphelenirdim. Başkası olmasa da bir soğuma var diye..

Anne babasından sonra önceliğin sen olmaması tuhaf kuzenler de ne alaka.
İnsan sevdiğini özlemez mi,özleyipte hemen görüşmek istemez mi .Seven erkek koşa koşa gider sevdiğinin yanına :19:

Havuzda tüm gününü mü geçirecek sanki? Pek de masum gelmedi bana.

erkeklerin biraz umursamama sorunları var galiba. sorsan ölür biter de işteee -.-

evet malesef.söylemeden hiçbirşeyi anlamıyor yahu salı günü müsaitmisin değil misin demiyor onun keyfine göre hareket edeceğim sanki.az önce son güne mi bırakılır dedim ben mi diyor şimdi tartışsam ayrılsam arayıp ikna etmeye çalışıcak.akıl sır ermiyor

O günde sen müsait olma, o buluşmak için çözüm arasın. Ne kadar rahat, uzaklık var doya doya göreyim sevdiğimi diye düşünmüyor hiç şuna bak. :19:

salı günü de benim sözüm var kaç zamandır burdasın son güne bırakıyosun dedim dur bakalım p.tesi var mı işin diyor u dönüşü yapmaya başladı

Bariz görüşmek istemiyor işte :ssz:
Kendini brad pitt sanıyor olmalı :ssz:
Ben senin yerinde olsam hiç oralı olmazdım çok havalanmış havasını söndürmek gerek :51:
Bir dahakine buluşmak isterse ,
Pazartesi hafta başı olmaz :ssz:
Salı sallanır :8:
Çarşamba çarşafa dolanır :55:
Perşembe perişan olur :24:
Cuma mübarek gün çarpılırız :33:
Cumartesi tatildir olmaz :30:
Pazar pazara gidicem :10:
Bahane öyle olmaz böyle olur :21:

Seni istemeyen adama yol yakınken yol ver.
Arkana bile bakma.

Kiminle fingirdiyor bilemem lakin seninle görüşmek istemediği ve seni zerre önemsemediği kesin.

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

havuz keyfi senden önce geliyorsa, sen o ilişkiyi hiç gözden geçirmekle zaman kaybetme bence, direk çöpe at!!

Back
X